Yüz güzelliği mi fizik güzelliği mi?

galiba kısa boylular yüz diyor uzun boylular fizik diyor ben her ikisi de diyorum

fizik sporla halledilebilir.ama makyaj her kadına yakışmaz.ayrıca makyaj kusurları kapatan renkli çarşaf gibi görülmemeli.Bence makyaj insanın güzel yerlerini vurgulamasıdır.Yüz güzelliği tabiikide:KK54:

Evet her ikiside önemli ama ... Boy pos olupta yüz güzelliği olmayınca o kadar da değeri olmuyor o endamın ...

Ama yüz güzel olunca fizik buna ragmen güzelliğe hitap etmiyorsa yine güzellik güzelliktir ...
Ne kilolu güzeller var ..

O yüzden yüz güzelliği :KK34:

hmmm

fizik diyorum sanirim anacim, uzun boy, yerli yerinde hatlar iyidir ve sonradan edinilmesi guc, genlerinizde uzun bir boy,ve 90-60-90 varsa , yuze bir dizi estetik ameliyatla Deniz Akkaya olursunuz.:KK53:

ama yuz Hazal Kaya olsada ,tombik bir basen, 1.55 boy 'la kalakalirsiniz ,kocaniz sizi opsun istediginizde ayaginizin altina takoz koyup cikip opusursunuz adamla :KK30:

saka bi yana ,ikiside olsun be ,ruslardan neyimiz eksik :KK31:

aslında ikiside ama nede olsa fiziğini kapatabılyosun ama yüz ortda sankı yuz daha önemli:KK30:

Her ikiside ama seçim yapmak gerekirse yüz diyorum.Makyajı sildikten sonrasıda önemli değilmi:KK34:
Ayrıca herkes ünlülerden örnek vermiş bu saçma bence gerçek hayatta öyle olmuyo çünkü.
Onlar ünlü oldukları için yaptıkları işle bir sempati sağlıyolar zaten.:KK31:

Son düzenleme:
Her ikiside ama seçim yapmak gerekirse yüz diyorum.Makyajı sildikten sonrasıda önemli değilmi:KK34:
Ayrıca herkes ünlülerden örnek vermiş bu saçma bence gerçek hayatta öyle olmuyo çünkü.
Onlar ünlü oldukları için yaptıkları işle bir sempati sağlıyolar zaten.:KK31:

Sempati farkli bir olgu, guzellik farkli, Sempati yapabilmeniz,beslemeniz ,guzellik gercegini degistirmez, yerini tutmaz..

kendi agzinizla demissiniz gercek dunyada kisiler ilk kez gordukleri kisilere sempati duyamazlar, direk dis gorunus ile yargilarlar..

sirf tv ekranlarinda oldugu icin kaba tabirle cirkin birine sempati beslemezsiniz . yada sempati kurabilseniz de gorunusunden dolayi degil,yaptigi is yada sanatindan dolayi begenirsiniz...

bu durumda iyi bir dis gorunusun , sempati'den onemli oldugu gercegi ortaya cikar.. guzellik tartismasiz gecis ustunlugu saglar. bunun icin guzellik yarismalari duzenlenir kainat capinda.. ama kainat capinda duzenlenen sempati yarismalari yoktur mesela.. kimse dunyanin en sempatik insaninin kim oldugunu da cok merak etmez..

birkac kez gorup, muhabbete girebildiginiz takdirde sempati olgunuz gelisir..

kisacasi sempatiden degil gordugumuz seyi begendigimizden de sempati kurabilirsiniz.., yoksa deniz akkayayi tanisam icimden bir ses onu hic sevmeyecegimi de soyluyor..

buda demek oluyor ki begendigimiz herseye sempati de duymayabiliriz.. derken bu uzar gider..

bu arada hem boy hem yuz guzelligi olsun demis miydim ?konuyu acan arkadasim ne cimriymissin, iyiki tanri degilsin ahahha yuzu olana boy boyu olana yuz vermezdin mazallah :KK33::KK33:

Maalesef yüz güzelliği. Ünide okurken kilom 50 boyum 1.60 dı fiziğim güzeldi. Şimdi kilo aldım gerçi. Ama ona rağmen kimse dönüp bakmazdı. Ne kadar makyaj yaparsan yap. Temelde yüz güzel olmayınca onlar bile bir garip duruyor. Yüzü güzel olanın ne fiziğe ne de beyne ihtiyacı yok. Her şekilde istediklerini kolayca elde ediyorlar :KK51: :KK51:

kadınlarda yüz güzelliği sanırım.
erkeklerden bahsedersek fizik güzelliği önemli bence. :97:

şimdi kadınlar için de fizik diyorum:KK55: yüz normal ya da vasat olsun makyajla güzelleşebiliyor. ama fiziği güzelleştirmek düzenli spor, diyet, daha önemlisi genetik gerektiriyor. ne kadar fit olsan da göğüsler çok küçük olabilir, kalça orantısız büyük olabilir, omuzlar çok dar olur vs. vs. bunları düzeltmek zor. yüzdeki kusurlar ise güzelliği fazla etkilemez mesela büyük bir burunla da gayet güzel olunabilir. gerçi bu kusurların çoğu estetikle halledilebilir ben onu saymadan söylüyorum..:KK55:

Son düzenleme:
Genelde zaten yüz güzel oluyor.Etrafımda çirkin suratlı biri yok,ama fiziği güzel olan o kadar çok az ki...:KK53:

Etrafımda yüzü çirkin denilebilcek insan yok nerdeyse,ama fiziği güzel olan yok denecek kadar az.:KK76:

Tercih hakkim olsa yüz derdim. Sonucta bana asik olan ilk önce yüzüme asik oluyor. Ayrica insanlarla konusurken, onlara kendimi ifade ederken gözlerimi ve yüz mimiklerimi kullaniyorum. Bu durumda yüzüm ne kadar güzel olursa o kadar iyi benim acimdan. Tabi fizigim de cok kötü olsun istemem, en azindan sagliksiz görünmemeliyim. Ideal kiloda, fit, sIkI bir vücudum olmali. Bacaklarim kisaymis, gögüslerim kücükmüs pek sorun etmem bunlari. Vücut hatlarim orantiyi bozmayacak sekildeyse sorun yok.

Bir de yüz ile fizik arasinda ince bir cizgi var; boyun. O yüzü de cok etkiliyor. Bence bir kadin ne kadar güzel olursa olsun boynu kisa ve kalinsa onun güzelligini bozuyor...

arkadaslar ıkısıde onemlı.... sadece boy yada sadece yuz yetmıyor... çok şükür ikisinden de memnunum:KK51:

ama dıkkat edıyorum uzun boylu bayanlara yuzlerı cırkın olsa bıle yada fızıklerı orantısız olsa bıle guzel dıyorlar:44:

X