ben hala fizik diye diretiyorum tamam yüzünde önemi var yüzüne bakılmayacak kadar kötü olmasın derim ama taş gibi bir vücudu olan ve tarzı olan kadın her zaman öndedir valla kim ne kadar ilk önce yüze bakıyosa baksın ben ilk fiziğine bakıyorum fizik derken illa mükemmel beli mükemmel kalçaları olsun tarzında değil (olursa zaten kainat güzelidir bana göre)vücut proporsiyonu düzgün olmalı koca kafa,kısa boyun,uzun kollarla beraber kısa bacaklar ya da tam tersi vs. bunlardan varsa bir kadında yüzü isterse ahu derya olsun yanlış anlaşılmasın ama benim için kusur değil özürdür bu ve o kadın direk vasat altıdır benim için ve sürekli gözüm takılır bunlara ama kadının fizik hatları gayet yerindeyse ve yüzü fiziği yanında sönük kalıyorsa o zaman o kadın çok mükemmeldir benim için örnek vericek olursak bar rafaeli benim gözümde mükemmel bir kadın fakat yüzü gayet ortalama bir yüz yani rahatlıkla bulunabilecek bir yüz ama fiziği dehşet ve bu yüzden çok beğeniliyor.bana çok garip gelen şeylerden biriyse yüzü kötüyse fiziğiyle ön plana çıkmaya çalışır denmesi fiziği kötü olanda yüzüyle ön plana çıkmaya çalışmıyor mu?kaldı ki fiziği kötü olanlar bile dekolte kullanmaktan çekinmezken fiziği güzel olan biri neden kullanmasın(dekolteden kastım kendini teşhir etmek değil tabi yanlış anlaşılmasın sütyenler iç çamaşırları ortada bir görüntü yalnızca itici bulunabilir).zaten fiziği güzel birinin belli bir oran vardır vücudunda ve bu sadece bikiniyle görünecek birşey değil mesela kısacık bacakları ve buna ek olarak kocaman kalçaları olan bir kadınla bacak boyuna orantılı bir kalçaya sahip kadını herkes giyinikkende net olarak fark eder diye düşünüyorum.