Yüz güzelliği mi fizik güzelliği mi?

Bence yüz güzelliği daha önemli. Fizik kurtulabilir bi şekilde. Giyim tarzı vs. Kiloda vermek elimizde. E o zaman kesinlikle yüz güzelliği diyorum ben

ikisi birbirini tamamlar.biri olmadan diğerinin pek bi albenisi olmaz.ikisinin üzerine bide ruh güzelliği eklendimi vuuuuuu ne söylenir.

Genelde fiziği mükemmel olan kızların yüzleri çirkin oluyor.
Bebek yüzlü kızların da fizikleri düzgün olmuyor.
Bizim kızlarımız 175' in üzerine çıkınca ne bel orantısı, ne kadınlık, ne narinlik kalıyor.
At gibi oluyorlar. Tanıdığım çoğu uzun boylu türk kadını böyle, zerafetten yoksun.
Tabi göçmenlerin çoğu kuğu gibi oluyor o ayrı.
Ben yine de yüz güzelliğinden yanayım, yüzünüz bebek gibiyse azıcık kilo fazlanız varsa taş gibi olmanız maksimum 1 seneye bakar, çok zayıfsanız kilo alırsınız olur biter ama yüzünüz çirkinse isterseniz barbie gibi olun o yüzünüzü asla değiştiremezsiniz.

bence de

bence yüz güzelliği ben yüzümü burnum yüzünde çokda beğenmiyorum açıkcası fiiziğim safinaz 1.68 boyundayım 42 kiloyum birde topuklu giyince fiziğimi beğeniyorlar ama yüzden kaybediyorum

Bence Fizik Daha önemli .. Bugüne kadar Yüzümün çok güzel ama fiziğimin kötü olması sebebiyle .. Söylüyorum 3.5 ay sonra sıkı bir rejim ve diyete başlayacağım bu arada da yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum zaten

Bende en azından idare eder bir fiziğe sahip olacağım çünkü boyum kısa kilom 60 üzeri eskiden göbek de yoktu şimdi o da var bölim ince aslında .. Ve Zaten bacaklar içinde yapacak çok şey var ama etkili olabilir mi bilmiyorm ..O gün gelince Diyetisyene gitmem gerekli..

kesinlikle yüz güzelliği.neden mi?
forumlarda ilk yapılan estetik burundur neden?
sonra dudak, yüz germe, vs vs.
kimse burnunu yaptırmadan yağ aldırmıyor.ayrıca mükemmel fiziği erkekler beğeniyor diye mükemmel fiziğe sahip olmak isteyenler var.önemli olan kendinizi beğenmeniz mi erkeklerin sizi beğenmesi mi?
ayrıca kemerli bir burun yakın gözler ince bir ağız sivilceli kalın bir cilt makyajla kurtarılamaz hadi kurtarıldı diyelim.makyajı temizlediğinizde ne olucak? angeline neden dünyanın en güzel kadını? şimdi o kadın 80 kilo bile olsa benim gözümde yine dünyanın en güzel kadınıdır:)

Son düzenleme:
kesinlikle yüz güzelliği bence.. daha dikkat çekici. Ve Allahın bi hediyesi..
fizik çok mükemmel ölçülerde olmasada kilo alıp vermek spor yapmak elimizde...

bence ikiside çok önemli,,,,çok güzel olursun 100 kilosundur olmaz,,,,,çok güzel fiziğin olur ama yüzüne bakmazlar,,,,ikiside önemli,,ama illede biriyse ozaman yüz ağır basıyor

fizik cirkinligi denince neden illa akla kilolu olmak gelir ki? kilolu olup vucut hatları aslında guzel ve kıvrımlı olan yada zayıf olup da tepsi popolu sivilce goguslu odun belli carpık bacaklı bircok bayan var..bana kalırsa ikisi de cok onemli ama fizigi kotu olup da yuzu cok guzel bir kız bir ortama girse kimse waaoww diyip de bakmaz o kıza.yada fizik cok guzel olup da yüz cok cirkinse de sadece arkadan biri gorup de begenebilir.bana kalırsa birinden biri en azından "ortalama" olmalı..yani ya ortalama fizik güzel yüz,yada güzel fizik ortalama yüz..ikisinden biri "çirkin" denicek kadar orantısız ve kotuyse oburunu de batırır..

Son düzenleme:
gecenlerde alman kanalinda bir program seyrediyorum.
bir tane kiz bulmuslar genc, güzel, uzun boylu, güzel fizik ve yüz simdi kizimiza iki tane görev veriliyor.
birinci görev üstüne sisman olmak icin bisey yapistitiyorlar kizin. 20 kilo almis gibi duruyor böylece, sonrada sokaga gönderiyorlar.
sokaktaki 15 erkekten telnumaralarini almasini istiyorlar.
kizimiz 15 erkekten 8'inin telnumarasini almayi basarabiliyor güzel yüzü ve cirkin fizigi ile.
ikinci görevde yüzünü cirkinlestirmesini istiyorlar. burnuna kemer fln yapiliyor. kizimiz yine sokaga gönderiliyor ve 15 kisiden sadece 3 kisi kiza telnumarasini veriyor.

yani yüz güzelligi diyorum

Burun önemli değil bence.Bir arkadaşım var kızın burnu kemerli,ama gözü kaşı ,yüz şekli o kadar uyumlu ki ,o burun batmıyor.Erkekler yüze de ,fiziğe de önem veriyorlar.Tabiki hoş olan erkeklerden bahsediyorum . :) Yoksa sıradan bir erkek zaten uzun boylu,güzel yüzlü,muhteşem fizikli bi kıza yaklaşamıyor.

Son düzenleme:
ben nescafe ikisi birarada isterdim :)) yani hem yüz güzelliği hem de vücut güzelliği. ikisini birbirinden ayrı düşünemiyorum.

erkekler kendileri çok iri yapılı ve uzun olsalar bile zayıf,çok fazla uzun olmayan,bakımlı kızları beğeniyorlar gözlemlediğim kadarıyla

çünkü bakıyorum yanlarında sevgilileri ve eşleri minyon,çok uzun değiller..gördüğüm hep böyle ...

bence yüz güzelliğine artı ince ve orantılı bi vücuda ve abartı olmayan bi görünüme önem veriyorlar

ben erkek olsam ben de öyle yapardım zaten

yani gene diyorum ki önce yüz,sonra vücut orantılı olsun yeteri kadar ve zarif ince olunsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…