Yüz güzelliği mi fizik güzelliği mi?

c- her ikisi de. Yüz güzelliği konusu pek düzeltilememekle -estetik hariç- beraber fizik güzelliği diyet ve spor eşliğinde kolayca forma sokulabilir.

c- her ikisi de. Yüz güzelliği konusu pek düzeltilememekle -estetik hariç- beraber fizik güzelliği diyet ve spor eşliğinde kolayca forma sokulabilir.

ama bence kilo veriliyo ama kilo vermeside kolay değil boyun kısa kalıyo mesela bence fizik olduktan sonra yüz makyjala kurtarılır

kadınlar yüz dicekler buna sanırım ama çoğu erkek yüze değil genelde fiziğe bakıyor ... hepsi değil ama birçoğu böyle =) bazı kadınlarda yüzleri çok güzel olmasada fizikleriyle çekici olabiliyolar

ikisi birden olsa çok güzel olur vallahi

ama illaki de bir seçim yapacaksam fizik derim ben.yüz makyajla,doğru saç şekli ve rengiyle kolayca olduğundan daha güzel gösterilebiliyor.

çirkin bi yüzde fizik bir hiçtir

o makyaj elbet silinecek yatağa girerken o saç bozulacak!...

çirkin bi yüzde fizik bir hiçtir

o makyaj elbet silinecek yatağa girerken o saç bozulacak!...
aynen
bi de güzel fizik zamanla bozulabilir de kilo alınabilir vs .
ama yüz çirkinse ne yapsan düzeltmen çok zor ,doğal güzellik gibi olamaz ,makyaj bi yere kadar.
en güzeli yüz ve fiziğin bir arada olması ,illa süper güzel olması şart değil ama ikisinden de biraz olursa işte o zaman güzel olur

Kesınlıkle katılıyorum bayanlar fızık bozulabılır demış < evet ama yüzde bozulabilir sarkar kırışır leke olur vs vs ve estetıksız bundan kurtulamazsınız ama fizik zaten doğustan bır orantıya sahipsenız ıstersenız kilo alın gene verebilirsiniz . ve tandıgım erkeklerin %90 nı fiziksiz bir yüz istemiyorlar :). bende fizik diyorum .

niye hep erkeklere göre değerlendirilir ki

onlardan kime ne.!!!

fiziğine bakar evt sonra senle işi bitince de başkasına bakar senden daha güzel fizikli birini gördüğünde felan

aaa onun göğüsleri daha dolgunmuş diyerekten

ıyyyk........

her şeye erkekler şöyle beğeniyo,erkekler böyle beğeniyo

bi erkek gerçekten sevecekse böyle saçma şeylerle uğraşmaz. onu çeken başka şeyler olur çünki..

ve ben önce yüz diyorum

yaşlanınca vücudun aynı kalmıyo o da sarkıyo sonuçta onda da lekeler çıkıyo...

sanki yüzün yaşlanıyo da vücut aynı kalıyo

Güzellik bir bütündür,tepeden tırnağa.İkisi bir olmadıktan sonra neyleyeyim.... :)

Ben yüz güzelliği diyorum.Ekranda gördüğümüz kadın oyuncuların hangisinde gerçekten güzel diyebileceğimiz fizik var.Eda taşpınarın çok güzel fiziği var(tabi silikon taktırdıktan sonra ki halini kastediyorum) o biçim bacak var.ama yüzü hiç güzel değil kadını kimsenin güzel bulduğunu görmedim.Hatta kendi çevremden örnek vereyim.yakın arkadaşlarımdan birinin kuzeni inanılmaz güzel bir yüzü var.fakat boy 153 göğüs neredeyse yok,bacakları çarpık,bel yok ama kendisini görüp de vaovv demeyen birine rastlamadım.hatta yolda giderken sevgilisi arkadaşımın kuzenine baktı diye iki sevgilinin kavga ettiğine şahit oldum.Bir arkadaşında dediği gibi yüz güzelliği Allahın bir lütfu bence.

Her ikiside bütünlük açısından

Benim için fizik güzelliği. Fizik güzelse her türlü beğenilir.. Gerçi yüz güzelliği de önemli ama ağır basan fizik diye düşünüyorum.

Bakış alanıma gelen görüntü güzel olmalı o yüzden yüz güzelliğini tercih ederim ruhumu açar.Fizikte ortanın aşağısında olmamalı ama yüz önemli...Bakım,temizlik ve dilin güzelliğide önemli onlarda derinnnnnnnnn detaylar

İkisi de çünkü ikisi de zayıflamayla ve estetikle güzelleşemeyecek olabiliyor. Vücut yapısına göre spor yapılsa bile zayıfken vücut iyi durmayabiliyor. Proporsyon iyi olmalı Yüz desen orayı yaptır burayı yaptır olmaz ki... Yüz de güzel olsun. Benim ikisinden birisini kusursuza dönüştürme imkanım olsa böyle kalırım

aslında ortalama bir yüz ve mükemmel bir fiziğe sahip olan her kadın çok güzeldir benim için aynı şekilde ortalama bir fizik ve mükemmel bir yüze sahip kadında çok güzeldir ama illa seçim gerekiyorsa fizik ben bedene bütün olarak bakarım çünkü fizik güzelliğide yüzü bir şekilde etkiler en basitinden vücut proporsiyonuna uygun bir kafası vardır güzel insanın ve saçlarıda bakımlıysa o kadın mükemmeldir zaten.

yüz daha önemlidir bence ilk dikkat çeken yerdir diye düşünüyorum çnkü. Ama fizikle beraber birleşnce mükemmellik olur o zman işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…