- 22 Şubat 2009
- 383
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biraz ondan biraz da bundan koyarsak olmaz mı???? :)))))
bence fizik güzelliği ama taş gibi bi vucuda ayşen gruda yüzü koyarsak gider mi dersiniz??? yok be yaaaa.....
müzeyyen senarın fiziği güzel olsa nolur olmasa nolur???
yuz guzellıgı dıyenler, mınncık boyla, orantısz fızıkle kocaman gogüsler, popo yampırı bacaklarla,yuzunuz dunya guzelı olsada sexi guzel alımlı deılsınızdır... asla...hepsı olmasada, bır ıkı kusur da olsa fızıkte malesef...
ancak sevımpatık olursunuz... erkekler de sızle kanka olur ...
çirkin olduğu halde yanında çok yakışıklı sevgilisi olan bir çok kız var :) bu çocuk bu kıza nasıl bakmış dedirten. ben de kısa boyluyum ve 12 kilo kadar da kilo fazlam var fakat bebek gibi bir yüzüm olduğunu söylerler ve sevgilim de var . bence her ikisinden de bir miktar olmalı ama en önemlisi bir kadın kendine bakmalı ve kendine özgüveni olmalı.
yuz guzellıgı dıyenler, mınncık boyla, orantısz fızıkle kocaman gogüsler, popo yampırı bacaklarla,yuzunuz dunya guzelı olsada sexi guzel alımlı deılsınızdır... asla...hepsı olmasada, bır ıkı kusur da olsa fızıkte malesef...
bazı erkekler dıs gorunuse bakmazkı sewgılılerı tabıkıde olur cırkın kızlarında kısılıge bakar kımısı
ama ıstısnasız her erkek cınsellıge duskundur ve bı kadının guzel bı vucudu yoksa onu arzulamaz sever sempatı duyar ama arzulamaz
tabıkıde ozguven onmlı
hahaha herhalde senin fizigin duzgun yuzun pek guzel degilyuz guzellıgı dıyenler, mınncık boyla, orantısz fızıkle kocaman gogüsler, popo yampırı bacaklarla,yuzunuz dunya guzelı olsada sexi guzel alımlı deılsınızdır... asla...hepsı olmasada, bır ıkı kusur da olsa fızıkte malesef...
hahaha herhalde senin fizigin duzgun yuzun pek guzel degil
neyseki tum erkekler senin gibi dusunmuyor
yukardaki arkadasin dedigi gibi bunlar Rabbimizin bize verdigi bir lutuf, cok sukur demek lazim.
bir erkegin seni sirf vucudun ya da yuz guzelligin icin arzulamasi korkunc birsey oyle olacaksa varsin karsidaki seni kanki bellesin
bir insan birini sevdigi icin istemesi gerek, sadece kasi gozu icin degil fiziki ozellikler tabiiki onemli bir insani begenmeden onunla olmak istemezsin ama en onemli sey degil kesinlikle
Fazla acımasız olmamış mi? Neden güzelliği emeklerle kazanılmis bir ödül olarak görüyor insanlar? Sonuçta kimse boyunu posunu yüzünü gözünü seçme şansına sahip değil değil mi?(Kilo dışında)Güzelliğin de sadakasi vardır.Allah tarafından bahs edilmiştir,kimse kendi kazanmamistir yani.
doğru erkekler cinselliğe düşkündür fakat kilolu bir kızı arzulamaz diye bir şey yok :) kimi erkekler manken gibi kızları arzularken kimileri de aman o ne çok cılız kadın dediğin balık etli olur der şişman kız arzulayan insanlar da var bu bir tercih meselesi bence
rahat ol ıkısndende fazlasıyla var nıye saldırıyorsunkı ne bu kompleks...
bnde ama bı secım yapılsa erkkler fızık der demek ıstedım tatlım
evet erkekler sırf fızık guzellıgı ıcın arzular bu korkunc degıl zaten sewmekten asktan bahsetmıorm arzulamaktan bahsedıorm canım...erkekler bızım kadar duygusal degıller
saldiri degil komplekste degil....burdaki her postunda bu konuda insanlari ikna etme cabasi seziyorum bu yuzden oyle dedim. genelde erkeklerin bizim kadar duygusal olmadiginida biliyorum, lakin erkekler boyle ister diye herkes bu sekilde dusunmek zorunda degil. hepsi Allahin lutfu...guvenme guzelligine bir sivilce yeter demisler. bana kalirsada ikisindende biraz olsa yeterli...ama en onemlisi insanin kendine olan guveni (tabii abartmamak sartiyla)...iste o kadin her daim cekici olabilir
yuz guzellıgıde fızıkte allah tarafından verılmıs kazanılmıs degılkı zaten
ama yanı fızık guzelse bombasın yuz guzelse fızık kotuyse bıseye yaramaz demek ıstedım herkes baska taraflardan anlamıs