- 10 Haziran 2016
- 15
- 37
-
- Konu Sahibi stereotyped
peki şimdiki yüzünüzün durumu nasıl stereotyped?Hep dermamed de, sadece daha önce lazer epilasyona gittiğim bi yer vardı ataşehirde estethica, orda iğneli nasıl bişey diye deneme yaptırmıştım.
peki şimdiki yüzünüzün durumu nasıl stereotyped?
Umarim kalanlarda bir an önce biter ve sizde tuylerimden tamamen kurtuldum müjdesini verirsiniz bize :)Ben ilk boyuna başlamıştım, 4-5 ay sonrada yanaklara. Sağ yanağım bitti. 2 ay oldu 2 tüy çıktı sadece. Sol taraftan ve boyundan geliyo ama çok yoğun değil. Tüm yüz ve boyun yarım saat - 40 dk fln sürüyo. Sert değil tüy şeklinde.
Bu arada yazdıklarınızı en başından beri okudum. Geçen sene nisan ayında başlamışsinız ve ondan öncesine dayanan bir lazer epilasyon döneminiz var ve şimdiye kadar olan tecrublerinize dayanarak sormak istiyorum bende sizin yaptırdığıniz yerde başlamak istiyorum. Ancak ben şimdiye kadar yüzümde herhangi bir işlem yaptirmadim (ağda bile) hal böyle olunca ilk kez yaptiracagim için daha temkinli yaklaşıyorum. Sizce yüzüme hiç dokunmamamin faydasını gorur muyum? Yani sizin gibi bende 1 seneyi aşkın gider miyim sizce?Ben ilk boyuna başlamıştım, 4-5 ay sonrada yanaklara. Sağ yanağım bitti. 2 ay oldu 2 tüy çıktı sadece. Sol taraftan ve boyundan geliyo ama çok yoğun değil. Tüm yüz ve boyun yarım saat - 40 dk fln sürüyo. Sert değil tüy şeklinde.
Bu arada yazdıklarınızı en başından beri okudum. Geçen sene nisan ayında başlamışsinız ve ondan öncesine dayanan bir lazer epilasyon döneminiz var ve şimdiye kadar olan tecrublerinize dayanarak sormak istiyorum bende sizin yaptırdığıniz yerde başlamak istiyorum. Ancak ben şimdiye kadar yüzümde herhangi bir işlem yaptirmadim (ağda bile) hal böyle olunca ilk kez yaptiracagim için daha temkinli yaklaşıyorum. Sizce yüzüme hiç dokunmamamin faydasını gorur muyum? Yani sizin gibi bende 1 seneyi aşkın gider miyim sizce?
Merhabalar..
Geçen hafta yüz seansıma gittikten sonra (yüz - ve boyun 40 dk sürdü) tatil için sayıma başladım.
Lazer görmüş ve çok dirençli olan koltuk altım ve göğüs ucum artık bitti denilebilecek kadar az. (2-3 tüy çıkıyo)
Vücutta rahatsız olduğum göbeğin yarısına 2 seans gittim, 1 seans daha gidersem bidaha gidiceğimi sanmıyorum.
Kışın yüz bölgemin çok sürüceğini sanmıyorum (umarım) yani çok kalmaz diye düşünüyorum. Bitmiş olur muhtemelen 3-4 aya (temennim bu şekilde )
Geri kalan göbeğin üst kısmı ve belki popoya başlıcam kışın. Allahtan ne ağda ne lazer gördüler 2-3 seansta hallederim diye düşünüyorum. (Lazer görmemiş bölgelerim 3 seansta bitti)
Sadece genital ve bıyık kalıyo. Bıyığa iğneliye gitmek istemiyorum. İz kalma olasılığı çok yüksekmiş evde de zaten hallediyorum. Genitalde aynı şekilde kaldı, lazere gidiyorum yıllardır, bitmiceğini söylediler, yeterli kadar gitmişim zaten 3-4 ayda bir lazerle hallediyorum. Yeterli oluyo.
Yani bu yazdıklarım hayalde olabilir. Belki çok daha uzun sürer ama gidişata göre bu şekilde olucak gibi gözüküyo.
Başka bölgelere başlayınca da ve kısmetse yüz - boyun tamamiyle bitse de devam edicem günlüğe.
Şimdilik hoşçakalın..
Iyi akşamlar hala maceraniz sürüyor sanırım ama dedikleriniz olumlu size bi sorum daha olucak affiniza sığınarak .. yüzünüzde veya gobeginizde leke oluştu mu yada cukurluklar gibi şeyler bir sene geçmiş üzerinden artk olan olmuştur bellidir yani.. birde genital bölgenize sürekli lazere gitmeyi sanırım düşünüyorsunuz ömür boyu dikkat edin lazerin cidden etkileri bi cok ve tartışılır ki henüz tespit bike edilemedi .. sizin de vücudunuzun bi cok yerinde ben gibii malesef tüy var bu lazerden olmadu mi sizinde mesela koltuk altina gittiniz lazere 2 ama senelr geçtikçe göğüslerinizden çıktı tüyler.genitale gittiniz göbeğinize cicradi tüyler. .. bence bu lazerin etkisi.. tabiki siz bilirsiniz daha cok da bilginiz muhakkak vardır benden ..sadce yapim bu bildiğim doğruları kim olursa olsun söylerim ben yine dedigim gibi kusuruma bakmayin...
Iyi akşamlar hala maceraniz sürüyor sanırım ama dedikleriniz olumlu size bi sorum daha olucak affiniza sığınarak .. yüzünüzde veya gobeginizde leke oluştu mu yada cukurluklar gibi şeyler bir sene geçmiş üzerinden artk olan olmuştur bellidir yani.. birde genital bölgenize sürekli lazere gitmeyi sanırım düşünüyorsunuz ömür boyu dikkat edin lazerin cidden etkileri bi cok ve tartışılır ki henüz tespit bike edilemedi .. sizin de vücudunuzun bi cok yerinde ben gibii malesef tüy var bu lazerden olmadu mi sizinde mesela koltuk altina gittiniz lazere 2 ama senelr geçtikçe göğüslerinizden çıktı tüyler.genitale gittiniz göbeğinize cicradi tüyler. .. bence bu lazerin etkisi.. tabiki siz bilirsiniz daha cok da bilginiz muhakkak vardır benden ..sadce yapim bu bildiğim doğruları kim olursa olsun söylerim ben yine dedigim gibi kusuruma bakmayin...
Çok aydınlatıcı yazmışsınız iyiki var sizin gibi yardımcı insanlar.İğneli epilasyondan memnun kaldınız mı?yüz bölgesindeki tüyler bitti mi acabaSon 1 aya giriyoruz artık.
Göbek deliğinin alt kısımlarını full yaptırmaya başladım yarısına yapıldı, 2 kez. Gitmesemde olur gibi bidaha. Belki kışın tek tük kalanlara giderim. Eylül gibi üste başlamayı düşünüyorum.
Bele de 2 seans gittim, yapan bayan yazın gelmene gerek yok zaten dedi. Oda azaldı hemen. Lazer değmiş yerle, hiç alınmamış tüyler fark ediyor gerçekten. Gerçi ben karına ve bele hayatımda sadece 1 kez ağda yaptırdım, o da geçen yaz. Bacak ve kolu temizlettim, bacak lazerle bitmişti, kalanların alınması 40 dk sürdü kolda ise 3-4 dakika. Salı göbeğin devamını yaptırıcam ve tüm vücut düğün öncesi son seanslar bitmiş olucak umarım.
Yüz ve boyun ise halen aynı ama artık yakından incelememeye başladım, sizde öyle yapın yoksa deli eder sizi. Bildiğiniz takıntılı olmuştum ve annem - ablamlar bile dayanamıyolardı artık :)
Şöyle yapın gündüz aynaya bakın, gözünüze çarpan kıllar alınması gerekenler ama benim gibi telefon ışığıyla tutup yakın aynadan baktıklarınız inanın ayva tüyü ve o kadar takıntılı olmaya gerek yok. Onlar doğal olarak herkeste olan tüyler.
Gündüz gözüyle bakıyodum tek tük, ama gece uykum kaçıyo açıyorum 5 kat büyük aynayı, telefon ışığını dibe tutup inceliyodum, sonra başlıyo tabi ağlama krizleri :)
Bu davranışlardan kaçının. Çünkü o ışıkla size ayva tüyü sakal gözüküyomuş bunu anladım.
Bu hafta porselen makyaj denemem var, cuma günü. Devamlı iğneliye gittiğim için merak ediyorum o kızarıklıkları. Burdan da akşamında yazıcam mutlaka.
Çok aydınlatıcı yazmışsınız iyiki var sizin gibi yardımcı insanlar.İğneli epilasyondan memnun kaldınız mı?yüz bölgesindeki tüyler bitti mi acaba
Merhabalar :)
Malum yaz olduğu için, hem balayı sonrasında da bayram sebebiyle deniz tatili yaptım. Sağ yanağım tamamen bitti, boyun ve sol tarafta sayılı çıkıyolar. Yani ilk boyun seansım 2 gün sürerken (sadece boyun ve haftada iki kez 1er saat giderdim) şimdi boyun çene ve yanak toplam 40 dk fln sürüyo. Şimdi biraz ara verdim çok düzenli gidemedim. Ama umarım 3-4 aya bi
Çok sevindim sizin adınıza nereye gidiyorsunuz iğneli epilasyon yaptırmaya ve memnun musunuz acaba?Merhabalar :)
Malum yaz olduğu için, hem balayı sonrasında da bayram sebebiyle deniz tatili yaptım. Sağ yanağım tamamen bitti, boyun ve sol tarafta sayılı çıkıyolar. Yani ilk boyun seansım 2 gün sürerken (sadece boyun ve haftada iki kez 1er saat giderdim) şimdi boyun çene ve yanak toplam 40 dk fln sürüyo. Şimdi biraz ara verdim çok düzenli gidemedim. Ama umarım 3-4 aya biter.
çok sevindim nereye gidiyorsunuz iğneli epilasyona ve memnun musunuz acaba?
Gerçekten günlüğünüz iğneli epilasyon düşünenler için çok faydalı oldu hatta ben de başladıktan sonra bir günlük başlığı ya da blog açmayı düşünüyorum. Ama merak ettiğim birkaç soru var.
1) Yüzünüzde yanıklardan bahsetmişsiniz. Güneş kemi kullanıyor musunuz? Ona rağmen mi oldu merak ettim.
2)Benim de yüzümde ve çenemde tüyler var ama faullerim ağda ve yüz epilatörümle ala ala jiletle alınmış gibi sert ve siyah duruyor. Buraya soprano lazer yaptırıp kalanları iğneli bitirmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?
Çook teşekkür ederim o kadar yardımcı oldunuz ki. Ben de çarşamba günü başlıyorum. Umarım hepimiz pürüzsüz ciltlerimize kavuşuruz :)Merhabalar yüzümdeki yanık iğneliye başlamadan 1 yıl önce oldu. Bu yıl doktora gittim, kışın tedaviye başlıcaz :) iğneliden apayrı bi konuya yani. Krem verdi ara ara kullanıyorum.
O yanığım ise bilinçsiz güneşlenmekten oldu. Yani koruyu krem kullanmadım, direk bronzlaştırıcı sürüp güneşin altında kaldım saatlerce. Çok büyük diil ama sonradan olduğu için insan rahatsız oluyo yinede.
Diğer konu ise, şöyle açıkliyim size, lazer görmüş bölgelerim (yüz, koltuk altı, göğüs ucu) daha dirençli, halen gidiyorum. Fakat lazer görmemiş yerlerim (göbek, bel) bitmek üzere. 1 yıldır diğer bölgelere gitmeme rağmen, bel bölgem 3. Seansta bitti. Bu yüzden lazer yaptırmayın, mümkünse iğneliye başlayın.
Çook teşekkür ederim o kadar yardımcı oldunuz ki. Ben de çarşamba günü başlıyorum. Umarım hepimiz pürüzsüz ciltlerimize kavuşuruz :)