İğneli Epilasyon yüz - boyun başlangıç detaylı iğneli epilasyon günlüğü.

anladım teşekkür ederizz cevapların ıçin Allah yardımcın olsun vede inşallah olumlu bı sekılde sonuçlanır tedavin ...ben bazen dıyorum bu kıl tuy omürlük sanırım nede olsa lazerde kandırdılar bızı ıgnelıde mı acaba herkes kandırıyoo yanı guvenmek ıcın bı sebep yok sadce bı umut dıye tutunuyoruz sanırım...benım babannem var 100 e yakın yası maşallah vucunda tek bı tane yokk dokulmus hepsı lakın yuzunde cenesınde bı kac kıl hala cıkıyo hemde kalın hıc gıtmıyo o ıkı tanee zamanında alıp bızım gıbı artırmamıs yaslılıgıda boylece cok tatlı olmus...korkuyorum gelecek yıllarımızda yaslılıgımızda yuzumuz kotü olurssa diye ..her zaman en doğal hal en güzelmiş diyerek pişmanlıklar bnede su an bıle cok fazla bıde iğnelide işe yaaramazsaaa ( bunlar gelıyo ınsanın aklına sonra bı aynaya bakıncaa tam tersı hıc bı seyı görmüyo gözümmm ne kad zor bı durum en ıyı bende bılırım işte... Allah o yuze lazer yapıp artış olacagını bılen kışılerıı bıldıgı gıbı yapsın tek duam onlarda yaşasın bızım yaşadığımız bu psikolojıyı ah ettım cıdden bana yapan kadına bıde jilet kullandıı çokk bı ..... neyse yarına olumlu bakmassak gerçi yaşamanın bıle anlamı kalmıyo o yuzden bı umut her zaman hepimiz için vardır ınsallah ....

peki şimdiki yüzünüzün durumu nasıl stereotyped?

Ben ilk boyuna başlamıştım, 4-5 ay sonrada yanaklara. Sağ yanağım bitti. 2 ay oldu 2 tüy çıktı sadece. Sol taraftan ve boyundan geliyo ama çok yoğun değil. Tüm yüz ve boyun yarım saat - 40 dk fln sürüyo. Sert değil tüy şeklinde.

Umarim kalanlarda bir an önce biter ve sizde tuylerimden tamamen kurtuldum müjdesini verirsiniz bize :)

Bu arada yazdıklarınızı en başından beri okudum. Geçen sene nisan ayında başlamışsinız ve ondan öncesine dayanan bir lazer epilasyon döneminiz var ve şimdiye kadar olan tecrublerinize dayanarak sormak istiyorum bende sizin yaptırdığıniz yerde başlamak istiyorum. Ancak ben şimdiye kadar yüzümde herhangi bir işlem yaptirmadim (ağda bile) hal böyle olunca ilk kez yaptiracagim için daha temkinli yaklaşıyorum. Sizce yüzüme hiç dokunmamamin faydasını gorur muyum? Yani sizin gibi bende 1 seneyi aşkın gider miyim sizce?

Tüylerin yoğunluğuna göre değişiyo tabi ama şöyle örnek veriyim, bele hayatımda sadece 1 kere ağda yaptırdım geçen yaz. Bu sene iğneliye başladım ilk seans 1 saat sürdü. Belki 1 saat 10-15 dakikaydı. Düğünden önce 3. Seansa girdim. 5 dakikadan kısa sürdü.
Karında aynı şekilde 2 seans gittim, bazı yerlerde çıkmadı bidaha.
Yüzün direncini bilmiyorum ama tabi ki senelerce lazer görmüş dirençli tüyle aynı olucağını sanmıyorum.

Merhabalar..
Geçen hafta yüz seansıma gittikten sonra (yüz - ve boyun 40 dk sürdü) tatil için sayıma başladım.
Lazer görmüş ve çok dirençli olan koltuk altım ve göğüs ucum artık bitti denilebilecek kadar az. (2-3 tüy çıkıyo)
Vücutta rahatsız olduğum göbeğin yarısına 2 seans gittim, 1 seans daha gidersem bidaha gidiceğimi sanmıyorum.
Kışın yüz bölgemin çok sürüceğini sanmıyorum (umarım) yani çok kalmaz diye düşünüyorum. Bitmiş olur muhtemelen 3-4 aya (temennim bu şekilde )
Geri kalan göbeğin üst kısmı ve belki popoya başlıcam kışın. Allahtan ne ağda ne lazer gördüler 2-3 seansta hallederim diye düşünüyorum. (Lazer görmemiş bölgelerim 3 seansta bitti)
Sadece genital ve bıyık kalıyo. Bıyığa iğneliye gitmek istemiyorum. İz kalma olasılığı çok yüksekmiş evde de zaten hallediyorum. Genitalde aynı şekilde kaldı, lazere gidiyorum yıllardır, bitmiceğini söylediler, yeterli kadar gitmişim zaten 3-4 ayda bir lazerle hallediyorum. Yeterli oluyo.
Yani bu yazdıklarım hayalde olabilir. Belki çok daha uzun sürer ama gidişata göre bu şekilde olucak gibi gözüküyo.
Başka bölgelere başlayınca da ve kısmetse yüz - boyun tamamiyle bitse de devam edicem günlüğe.
Şimdilik hoşçakalın..

Iyi akşamlar hala maceraniz sürüyor sanırım ama dedikleriniz olumlu size bi sorum daha olucak affiniza sığınarak .. yüzünüzde veya gobeginizde leke oluştu mu yada cukurluklar gibi şeyler bir sene geçmiş üzerinden artk olan olmuştur bellidir yani.. birde genital bölgenize sürekli lazere gitmeyi sanırım düşünüyorsunuz ömür boyu dikkat edin lazerin cidden etkileri bi cok ve tartışılır ki henüz tespit bike edilemedi .. sizin de vücudunuzun bi cok yerinde ben gibii malesef tüy var bu lazerden olmadu mi sizinde mesela koltuk altina gittiniz lazere 2 ama senelr geçtikçe göğüslerinizden çıktı tüyler.genitale gittiniz göbeğinize cicradi tüyler. .. bence bu lazerin etkisi.. tabiki siz bilirsiniz daha cok da bilginiz muhakkak vardır benden ..sadce yapim bu bildiğim doğruları kim olursa olsun söylerim ben yine dedigim gibi kusuruma bakmayin...

Merhabalar..
Çukurlar kasım ayında old

Merhabalar, bende daha farklı oldu aslında. Tüy olmayan vücuda ergenlik zamanında meraktan işlemler yaptım. Ağda - lazer gibi. Mesela bacak ve kolda hiç yok. Ayva tüyü bile bulunmamakta. 2 bacakta çıkan tüy maksimum 15-20 adet.
Geri kalan bölgeleri ben çoğalttım maalesef. Genital içinde aslında mecburum çünkü ağdaya dönmek istemiyorum. Batık oluşuyo ağdada, lazerle en azından daha pürüzsüz.
Yüzümde kasım ayınca çukur fark ettim, herkes 3 ay içinde geçer dedi ama bende yavaş yavaş etkisini göstermeye başladı mesela. Herkesin cilt yapısı farklı. Yanağımın sağında oluşmuştu, geçiyo sanırsam, artık eskisi gibi dikkatle incelemiyorum. :)
Vücuda geçicek olursamda yazdığım gibi ben yaptım, karında öyle siyah diil ayva tüyü gibi ama sanıyorum ki seneye yaza kadar hallederim hepsini.

Çok aydınlatıcı yazmışsınız iyiki var sizin gibi yardımcı insanlar.İğneli epilasyondan memnun kaldınız mı?yüz bölgesindeki tüyler bitti mi acaba

Çok aydınlatıcı yazmışsınız iyiki var sizin gibi yardımcı insanlar.İğneli epilasyondan memnun kaldınız mı?yüz bölgesindeki tüyler bitti mi acaba

Merhabalar :)
Malum yaz olduğu için, hem balayı sonrasında da bayram sebebiyle deniz tatili yaptım. Sağ yanağım tamamen bitti, boyun ve sol tarafta sayılı çıkıyolar. Yani ilk boyun seansım 2 gün sürerken (sadece boyun ve haftada iki kez 1er saat giderdim) şimdi boyun çene ve yanak toplam 40 dk fln sürüyo. Şimdi biraz ara verdim çok düzenli gidemedim. Ama umarım 3-4 aya biter.

Gerçekten günlüğünüz iğneli epilasyon düşünenler için çok faydalı oldu hatta ben de başladıktan sonra bir günlük başlığı ya da blog açmayı düşünüyorum. Ama merak ettiğim birkaç soru var.
1) Yüzünüzde yanıklardan bahsetmişsiniz. Güneş kemi kullanıyor musunuz? Ona rağmen mi oldu merak ettim.
2)Benim de yüzümde ve çenemde tüyler var ama faullerim ağda ve yüz epilatörümle ala ala jiletle alınmış gibi sert ve siyah duruyor. Buraya soprano lazer yaptırıp kalanları iğneli bitirmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?

Merhabalar yüzümdeki yanık iğneliye başlamadan 1 yıl önce oldu. Bu yıl doktora gittim, kışın tedaviye başlıcaz :) iğneliden apayrı bi konuya yani. Krem verdi ara ara kullanıyorum.
O yanığım ise bilinçsiz güneşlenmekten oldu. Yani koruyu krem kullanmadım, direk bronzlaştırıcı sürüp güneşin altında kaldım saatlerce. Çok büyük diil ama sonradan olduğu için insan rahatsız oluyo yinede.

Diğer konu ise, şöyle açıkliyim size, lazer görmüş bölgelerim (yüz, koltuk altı, göğüs ucu) daha dirençli, halen gidiyorum. Fakat lazer görmemiş yerlerim (göbek, bel) bitmek üzere. 1 yıldır diğer bölgelere gitmeme rağmen, bel bölgem 3. Seansta bitti. Bu yüzden lazer yaptırmayın, mümkünse iğneliye başlayın.

Çook teşekkür ederim o kadar yardımcı oldunuz ki. Ben de çarşamba günü başlıyorum. Umarım hepimiz pürüzsüz ciltlerimize kavuşuruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…