İğneli Epilasyon yüz - boyun başlangıç detaylı iğneli epilasyon günlüğü.

Asla!!!!! Sakın böyle bişey yapma. Güneş kremi kullanmazsan yanar yüzün. Benim minik minik çil gibi yanık izi oluşan yerlerim oldu. Yani al bir örneği benim. İğneli bitince lazere gidicem yanıklar için düşün yani. Kesim yasak değil, niye olsun, jilet - ağda tabi ki yasak ama kesebilirsin. Bir de nemlendirirsen daha iyi olur çünkü yüzüne bi işlem yapılıyo madecassol çok iyi geliyo, hücre yenileyici. Sen başka bi yere daha git araştır mutlaka.

Hemen cevap yazmışsın cook tesekkur ederim :) bahsettigim yerde yaz olmasina ragmen yogun bir sekilde biyik bolgesi dr calisiyordu.. hatta anneler 13 14 yaslarindaki kizlarini biyik icin getirmislerdi. Ve hepsi referansli gelmisti. Hepsinin komsusu, kuzeni falan tecrube edeni olmustu.. bu da cok sasirtici degil mi? herkes oyle memnundu ki gormen lazim. Dakikasi 3.5tl ...
baska yerler arastiracagim. Ama burada bulmak çok zor. Keske bende istanbul ankara gibi yerlerde yasasaydim
Son lazerden sonra tuylerim cikmayin basladi. Iyi bir igneci bulamazsam ne yaparim

Ya da oraya gidebilirsin ama mutlaka güneşten koru.

Kızlaaaaarrr!!
Size bişey sorucam iğneliyle alakasız ama kıl tüy işi sonuçta. Ben genitalime lazere gidiyodum, geçen hafta çok üşendim evde sir ağda yaptım. İlk denememdi uzun sürdü baya bide hafif sıcaktı.
Şimdi baktım üstünde kahverengi lekeler var. İz yapmışım. Bunlar geçer mi? Ne kullanmam gerekir? Kantaron yağı fln mı sürsem?

Merhabalaar :) herkese iyi bayramlar :)
Özel mesaj yazmak istiyordum, burayı surekli kullanmak istemem ama nasil yapacagimi bulamadım...
Ben gectigimiz cuma günü yüzüme ilk defa igneli epilasyon yaptirdim. Son lazer uygulamasından sonra 40 gun geçmişti, bu yuzden tuylerim çok yogun degildi. Zamanimiz da kısıtlıydı..1 saatlik çalışma gerekirken 30 dakika yapıldı. Islem sonrası buz tutup sarı bir krem suruldu. Çok fazla kızarıklık olmadı. 2 gun su degdirmedim ve sadece gunde 1 kez fucidin surdum.
3. gunden itibaren kabuk tutmaya basladi ve çok kaşınıyor.. okudugum kadarıyla kimse kaşınmadan bahsetmemiş.. normal mi bu durum? Kaşınmayı önlemek için ne yapabilirim?

Merhaba :)
Evet kaşınma bende de oluyo. Tatlı tatlı kaşıniyo böyle. Ama ben kasimiyorum kabuklara zarar vermemek icin. Bu arada bir kaç kişiden daha duymuştum kaşınma olduğunu

Evet kaşınma bende de oluyo. Tatlı tatlı kaşıniyo böyle. Ama ben kasimiyorum kabuklara zarar vermemek icin. Bu arada bir kaç kişiden daha duymuştum kaşınma olduğunu
Cevap için çok teşekkür ederim :)
Ben de kullandigim fucidin kremden şüphelenmiştim..ama kremi kullanmadigim halde kaşınma devam ediyor acaba 1 hafta bittiginde geçer mi?
Sizde nasil oluyor?

Cevap için çok teşekkür ederim :)
Ben de kullandigim fucidin kremden şüphelenmiştim..ama kremi kullanmadigim halde kaşınma devam ediyor acaba 1 hafta bittiginde geçer mi?
Sizde nasil oluyor?
Benim yuzumde ki kasintilar bir kaç gün sonra bitiyor. İlk yaptırdigim da 1 hafta sürdüğünü hatirliyorum. Şimdi 1 hafta olacak nereyse ve kaşınma yok :) bu arada rica ederim

Uzun bir aradan sonra tekrardan merhabalar. Aslında yazıcak pek bişey yoktu çünkü 1 aydır gitmiyorum. Süreyi uzattım. Haftaya gidicem.
Bu aralıkta tüy durumundan bahsedicek olursam, 3. Hafta başlangıcı itibariyle tabi adet başlangıcıma denk geldi, çıkan tek tük tüyleri kestim. İnat ettim 1 ay gitmicem diye :) bekledim sonunda..
Bugün baktığımda ise boyunda ve yüz bölgemde tüyleri gözlemleyebildim.
Boyunda 20 adet diyim, saymadım hepsini ama görünce insanın gözüne çarpıyo, sağ tarafımda yanak bölgemde 4-5 adet gözüme çarpan oldu, maalesef sol bölgem baya dirençli aynı çenem gibi.
Başlayalı uzun bir süre oldu, eski halini hatırlamıyorum bile, sanki hep böyleymiş gibi geliyo ama tabi 1 adet çıksa bile hep böyleydi derim kesin, insan unutuyo.
2 haftada 1 gittiğim için yüzümün iyileşme durumuna geçicek olursam açıkçası pek bişey fark etmedi. Boyunda özellikle karartılar var yanık gibi değilde kızarıklığa benzer, geç iyileştiği için cildim biliyorum düzelme süreci bende minimum 6 ay.
Haftaya seans sonrası da yazarım. Bu arada yüz bölgesinde artık en ince iğne kullanılıyo. Yani normalde sanırım 2 numaralı iğne kullanılır bende 1'e geçtik.
Göğüs ucumda ise solda 2 sağda 3 tüy gördüm ama incecikler. Koltuk altımda da o kadar çıktı.
Yüz baya dirençli işte :) yapıcak bişey yok. Haftaya karına da gidicem alt kısıma, sonra yeni bölge olarak üste başlıcaz.
Şimdilik bu kadar.
Hoşçakalın!!! :)

Merhaba. Bende de boyunda halen var çıkıyorlar. Ama ilk başladığım hali gibi değil. Yanaklarda da var biraz. Ben artık azalmadı diyemiyorum çünkü benim yüzüm boynum acayip yoğundu fakat inceydi. Bende de kızarıklık ve izler var ama halen çıktıkça devam ediyorum gitmeye.

Benimde inceydi, 1 ayı bekliyorum artık. Zaten çıkan olursa mesela yanak bölgemde 3-4 adet belirgin oluyo, onları kısaltıyorum, boyun bölgemde 10-15 adet gibi gördüklerim. Ama çene baya zorladı beni. Önceden çene bölgemi pek takmıyodum fakat cilt temizlenince onlar göze batmaya başladı şimdi.
Bu arada kaş üstü ve kenarlara gittim 1 seans, onlarıda halledicem sanırım. İyi oldu temizlendi.
En son boyun seansım aramakla 20 dk fln sürdü sanırım. İncecik ayva tüyleri zaten aldırmıyorum, bide onlarla uğraşamam :) ama eskisi gibi takıntılı bi halim kalmadı, boynumda ya da yüzümde belli olan varsa fondoten sürüyorum sarı gibi oluyo. Ya da çok rahatsız olursam, kesiyorum hemen. Bi bıraksam yüz toparlanıcak gibi, serum kullanmaya başladım çok iyi geldi.
Sizin adınıza da sevindim, umarım kısa zamanda hepsinden kurtulursunuz. ^.^

Evet, temizlendikçe inceler de gitsin diyoruz. Benim de boyunda inatla çıkıyorlar. Bakalım ne zaman bitecekler.. Ben de serum kullanmayı düşünüyorum, Clarins'ten edindim hatta serum, nemlendirici, yıkama, tonik ama o kadar korkuyorum ki artar felan diye, sizce öyle bir ihtimal var mı? Bir de ben de kaş üstüne yaptırayım diyorum yine kabuklanma oluyor mu o bölgede? İşe gidiyorum hergün fark edilince ne diyeceğimi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…