Sana verilebilecek en mükemmel tavsiye ev tipi ipl alman. Bende pkoluyum. Ve bende de çok fazla kıl vardı. Sert erkek tipi ve ağda ile alsamda 4 günde çıkan.. Lazer çok pahalı geldi ve hormonal problemi olanlarda ise yaramıyor. İğneli ise imkansız gibi bisey tüm vücut için hem çok yorucu hem masraflı hemde acılı. Braunun ev tipi iplsini aldım. İnanmaz birsey 3. Kullanimim ve pürüzsüzum. Kollarım hiç çıkmıyor bacaklarım koltuk altim karnım heryerim tertemiz. Jiletle 1 gün sonra çıkar 3 haftadır yumuşacık vücudum. Ve ne zaman çıkacak bilmiyorum. Ve tüm vücudum 15 dakika sürüyor. Ağda ölüm gibiydi saatlerce uğraşıyordum.. Ve heryerimi yapmam gerekiyordu evliyim çünkü. Kesinlikle al. 2 3 ayda bir 15 dakika harcarsın. Ileriki zamanda belki 6 ayda bir defa yaparsın. Ben bile fayda gördüysem Allahın izniyle sende görürsün. Emin ol tek çaren bu. Ve hiç pişman olmayacaksın. 3 4 bin lira ver al. Hiç durumun yoksa 2. El uygulamalarından temiz veya az kullanılmış olanlara bak. Beğenmezsen tekrar satarsın ama beğenmeyen kimseyi duymadım. Çok pişmanım niye bu kadar zaman bu sıkıntıları çektim diyorum. Kesinlikle al