Son 1 aya giriyoruz artık.
Göbek deliğinin alt kısımlarını full yaptırmaya başladım yarısına yapıldı, 2 kez. Gitmesemde olur gibi bidaha. Belki kışın tek tük kalanlara giderim. Eylül gibi üste başlamayı düşünüyorum.
Bele de 2 seans gittim, yapan bayan yazın gelmene gerek yok zaten dedi. Oda azaldı hemen. Lazer değmiş yerle, hiç alınmamış tüyler fark ediyor gerçekten. Gerçi ben karına ve bele hayatımda sadece 1 kez ağda yaptırdım, o da geçen yaz. Bacak ve kolu temizlettim, bacak lazerle bitmişti, kalanların alınması 40 dk sürdü kolda ise 3-4 dakika. Salı göbeğin devamını yaptırıcam ve tüm vücut düğün öncesi son seanslar bitmiş olucak umarım.
Yüz ve boyun ise halen aynı ama artık yakından incelememeye başladım, sizde öyle yapın yoksa deli eder sizi. Bildiğiniz takıntılı olmuştum ve annem - ablamlar bile dayanamıyolardı artık :)
Şöyle yapın gündüz aynaya bakın, gözünüze çarpan kıllar alınması gerekenler ama benim gibi telefon ışığıyla tutup yakın aynadan baktıklarınız inanın ayva tüyü ve o kadar takıntılı olmaya gerek yok. Onlar doğal olarak herkeste olan tüyler.
Gündüz gözüyle bakıyodum tek tük, ama gece uykum kaçıyo açıyorum 5 kat büyük aynayı, telefon ışığını dibe tutup inceliyodum, sonra başlıyo tabi ağlama krizleri :)
Bu davranışlardan kaçının. Çünkü o ışıkla size ayva tüyü sakal gözüküyomuş bunu anladım.
Bu hafta porselen makyaj denemem var, cuma günü. Devamlı iğneliye gittiğim için merak ediyorum o kızarıklıkları. Burdan da akşamında yazıcam mutlaka.