- 18 Ağustos 2015
- 105
- 15
- 36
-
- Konu Sahibi stereotyped
Ben de aynı şeyleri yapıyorum: büyük aynadan bakıp bakıp krize girme. Ama dediğiniz gibi daha göze çarpanlara odaklanmak -en azından onlar bitene kadar- daha mantıklı. Yoksa yakından bakınca herkeste var inanın ki.Son 1 aya giriyoruz artık.
Göbek deliğinin alt kısımlarını full yaptırmaya başladım yarısına yapıldı, 2 kez. Gitmesemde olur gibi bidaha. Belki kışın tek tük kalanlara giderim. Eylül gibi üste başlamayı düşünüyorum.
Bele de 2 seans gittim, yapan bayan yazın gelmene gerek yok zaten dedi. Oda azaldı hemen. Lazer değmiş yerle, hiç alınmamış tüyler fark ediyor gerçekten. Gerçi ben karına ve bele hayatımda sadece 1 kez ağda yaptırdım, o da geçen yaz. Bacak ve kolu temizlettim, bacak lazerle bitmişti, kalanların alınması 40 dk sürdü kolda ise 3-4 dakika. Salı göbeğin devamını yaptırıcam ve tüm vücut düğün öncesi son seanslar bitmiş olucak umarım.
Yüz ve boyun ise halen aynı ama artık yakından incelememeye başladım, sizde öyle yapın yoksa deli eder sizi. Bildiğiniz takıntılı olmuştum ve annem - ablamlar bile dayanamıyolardı artık :)
Şöyle yapın gündüz aynaya bakın, gözünüze çarpan kıllar alınması gerekenler ama benim gibi telefon ışığıyla tutup yakın aynadan baktıklarınız inanın ayva tüyü ve o kadar takıntılı olmaya gerek yok. Onlar doğal olarak herkeste olan tüyler.
Gündüz gözüyle bakıyodum tek tük, ama gece uykum kaçıyo açıyorum 5 kat büyük aynayı, telefon ışığını dibe tutup inceliyodum, sonra başlıyo tabi ağlama krizleri :)
Bu davranışlardan kaçının. Çünkü o ışıkla size ayva tüyü sakal gözüküyomuş bunu anladım.
Bu hafta porselen makyaj denemem var, cuma günü. Devamlı iğneliye gittiğim için merak ediyorum o kızarıklıkları. Burdan da akşamında yazıcam mutlaka.
kola ne yaptırmıştın. bende kararsızım. lümea kullandım ama bitirmedi. tüyleride zayıflattı. iğneliye gitseeem zor biter. lazere gitseeem tüyler ince. sen ne yaptın?
Ben de aynı şeyleri yapıyorum: büyük aynadan bakıp bakıp krize girme. Ama dediğiniz gibi daha göze çarpanlara odaklanmak -en azından onlar bitene kadar- daha mantıklı. Yoksa yakından bakınca herkeste var inanın ki.
İğneliden çok memnunum ama bacak geniş bir bölge ve aşırı sık aynı şekilde bikini bölgesi sizce lazerle inceltip sonra mı iğneli yaptırmalı?
Pardon stereotyped hanımefendi siteye yeni üye oldum ve konunuzun bazi sayfalarini okudumda acaba Izmir deki Aysel hanimami gidiyorsunuz
Bide aklima bi sey takılıyo hep madem bu İğneli kesin çözüm e o zaman neden çıkti sizde tekrar ayva tüyü bile olsa hani çıkmıyordu sonra onlarun artmayacagi yada kalinlasma olasiklari da var ama ?? Yanii su kıl tüy isi ne karışıkmis yaa akli olan dokunmaz yüzune biz bılemedikkkk ..Ilk önce hayırlı olsun evliliğiniz bi ömür mutlu olunn
Benim nacizane bi sey söylemek geldi içimden madem sizi rahatsiz etmeyecek şekilde ayva tüyü sadce kalanlae onlari boşuna aldirmayin yüzünüz zaten baya bi işlem gördü baya bi pigmentleri olsun derisi olsun yiprandi birakin kendine gelsin bi 6 ay falan sonra kalinlasirlarsa artk gidersniz mecburen ki Allah gostermesin insalah emekler bosa cikmasin.. cok iyi anliyorum sizi ee basina gelen bilir... okudum yazdiklarnizn hepsini bende lazer magduruyum iyi bi iğneli bulsam baslicam .. tabi sadece benim icimden gelen bunlar yoksa yanlış anlamayin lütfen ..
Bide aklima bi sey takılıyo hep madem bu İğneli kesin çözüm e o zaman neden çıkti sizde tekrar ayva tüyü bile olsa hani çıkmıyordu sonra onlarun artmayacagi yada kalinlasma olasiklari da var ama ?? Yanii su kıl tüy isi ne karışıkmis yaa akli olan dokunmaz yüzune biz bılemedikkkk ..
Merhabalar steretyped, benim 4. seansım yüzün aşağısı ve boyun blgem için. Açıkcası çok etkisini anlayamadım, azaldı mı azalmadı mı sizin 4. seanstaki durumunuz nasıld?Ne demek :) tabiki her türlü iyi kötü eleştiri ve öneriye açığım. Şimdi kılın 3 evresi var ya, mesela benim lazer görmemiş yerlerim 3-4 seansta bitti. Bel ilk seans 1 saatti. Bugün 4. seansımdı 3-4 dk sürdü sadece.
Ama yüz 7-8 yıl lazer gördü, tüyler çok dirençli. Koltuk altıda uğraştırdı mesela :) lazer görmüştü oda. Normalde koltuk altı çok hızlı bitermiş ama herkeste değişiyo.
Bugün gittiğimde yüz ve boyun toplam yarım saat gibi sürdü. Tabi hepsi çıktımı bilemem ama yinede ilk kez bu kadar kısa sürdü :)
İlk seansımı düşününce, sadece boynuma haftada 2 gün gitmiştim.
bende ara vermek isterim tabi lakin bu kadar uğraşınca bırakamıyorum. Bir de cildiyecimle konuştum, bitir gel yüzünü eski haline sokalım dedi. Yani cildime bişey yaptırmak istesemde iğnelinin bitmesi lazım. Bu arada cildimde iğneli izleri değilde, sürekli gitmekten hassaslaştı ve güneşe çıkınca hafif yanık oldu. Diğer tarafta ise kılcal damar çatlaması oldu. 1 seans lazer tedavisi gördüm, kılcal damarda baya etkili oldu. İşte kışa kadar baya azaltiyim, kışında cildimi yeniliyim istiyorum.
Arada öyle tek tük kalınca daha çok dikkat çekiyo. :) bunu yeni yeni fark ediyorum.
Yinede yüz değilde boyun baya kırmızı korkuyorum acaba kahverengi mi diye, anlayamıyorum çünkü, ama arkadaşlarıma sorunca kızarık diyolar bide hafif bi fondotenle kapanıyo, kahverengi olsa daha çok uğraştırır gibime geliyo.
İğneliden en çok lazer görmemiş yerlerimde memnun kaldım. 2 seans göbek deliğimin altına gittim, şimdi tek tük giderim kışın. Sonra üste geçicem.
Merhabalar steretyped, benim 4. seansım yüzün aşağısı ve boyun blgem için. Açıkcası çok etkisini anlayamadım, azaldı mı azalmadı mı sizin 4. seanstaki durumunuz nasıld?
Bide tatile gideceğim şimdi orda 3 hafta epilasyona gidememe gibi bir durumum olcak,o zamanlar siz napıyordunuz?
Bıktım gerçekten bu kıl tüyden, benim lazerden sonra yüzüm mahvoldu boyun kısmına yayıldı ve erkek arkadşaımda böyle şeylere takıntılı biri. Sürekli dikkat edemiyor insan da haliyle sizin kocanız anlayışlı sanırım..
Peki baştan beri derma mede mi başlayıp devam etmistiniz yoksa sizde değiştirmismiydiniz yerinizi..