- 11 Şubat 2013
- 643
- 122
-
- Konu Sahibi stereotyped
Umutluyum ne yalan söyliyim. İlk kez umutladım bu kadar. İnşallah :)inşallah kurtulursun canım :)
Boyun yanağa göre daha fazla acıyo bence. Yarına hafifler kabarıklıklar. Kızarıklık geçince de daha iyi görünür ne kadar tüye işlem yapılabilmiş ne kadarı kalmış... En önemlisi lekesiz izsiz atlatmak sanırım epilasyon sürecini. Umarım hepimiz kurtuluruz sorunsuz bir şekilde :)
Aslında çok sık işlem yaptırıyorum. Göze batanlar çıkar çıkmaz alınıyor daha sonra da uzmanım görebildiği ince tüyleri toplamaya devam ediyor (İşlem sırasında cildim kızardığı için ince tüyleri görmek zorlaşıyor). Uygulamalar arasında hiç durup beklemedim alınanların tümü çıktığında durum nasıl olacak diye. Ancak dediğim gibi çenemde daha bariz bir şekilde görebiliyorum olumlu etkilerini.İlk gün kabarma oldu sonra kabuklanma yaptı hemen, 2 gün oldu. Kabuk var şu anda. Tabi hafif şişlikte. Siz yaptırdınız mı? Azalma oldu mu?
Aslında çok sık işlem yaptırıyorum. Göze batanlar çıkar çıkmaz alınıyor daha sonra da uzmanım görebildiği ince tüyleri toplamaya devam ediyor (İşlem sırasında cildim kızardığı için ince tüyleri görmek zorlaşıyor). Uygulamalar arasında hiç durup beklemedim alınanların tümü çıktığında durum nasıl olacak diye. Ancak dediğim gibi çenemde daha bariz bir şekilde görebiliyorum olumlu etkilerini.
2.80 di sanırım. Yarıb öğrenip yazarım.dharma med'in fiyatları nasıl acaba ? ben sadece favori bölgem için gideceğimde
İğneli çok acı verici.belki 3 belki 5 tüyümde denettirdiler.. Allah bi an önce kurtarsın tüylerinden. Benimde yüz bölgem çok kötüydü. ( abartmıyorum ) çok şükür bitti. Darısı başına
Lazer mahvetti beni. Sonra başka bi makina çıkmış ilaç geldi .
Ben 1 senede biter diye düşünüyorum. İnş. Daha da erken olur
Benim bitti.gebeliğim süresince yaptırmadım çıkmadı da. Şu an yok şükür. Lazerle bitti benim.size bir önerim olsun, ben bütün makinaları en az 2 sene denedim. adını öğrenin makinanın, forumda aratın bakın, keşke daha önce iğneliye başlayıpta kurtulsaydım diyorum. lazer gerçekten temizlemiyo yüzü, bi yüz bölgesinde etkili değil.
O zaman tebrik ederim sizi. Şanslı kesimdeymişsiniz :) ilk kez görüyorum çünkü bitirebileni. Darısı bizim başımıza. :)Benim bitti.gebeliğim süresince yaptırmadım çıkmadı da. Şu an yok şükür. Lazerle bitti benim.
Aslında tamamen tüysüz bir görünüme ulaşamadım henüz. ince ince de olsa tüyler var işleme başladığımdan beri. Ben yakından dikkatli bakınca görüyorum ama o da benim için çok rahatsız edici bir durum. Aralarda boşluklar var ama bunlardan çıkmayanlar var mı yok mu bilemiyorum, çünkü bekleyemiyorum. Ama zannetmiyorum bu sürede en fazla incelirler diye düşünüyorum. İncelmeyi de çenemden örnekliyorum hep çünkü çok kötü durumdaydı, artık çıktıklarında alınacak boya gelene kadar beklerken eskisi gibi rahatsız olmuyorum. Ancak ne yazık ki ağda ya da tüy sarartıcı kullandığım zamanlardaki gibi tamamen tüysüz olamadım henüz. Bunun için en az bu kadar daha gitmem gerekecek belli ki... Daha küçük bölgelere ve daha az tüye uygulama yaptıranlar mutlaka daha şanslı ama benim durumumdakiler için ciddi bir sabır işi iğneli epilasyon.bende sizin gibi olucam muhtemelen, dayanamıyorum çıkınca. yani bi şekilde yok etmeye çalışıyorum hemen =) azalmayı kaç seans sonrasında fark ettiniz peki?
Aslında tamamen tüysüz bir görünüme ulaşamadım henüz. ince ince de olsa tüyler var işleme başladığımdan beri. Ben yakından dikkatli bakınca görüyorum ama o da benim için çok rahatsız edici bir durum. Aralarda boşluklar var ama bunlardan çıkmayanlar var mı yok mu bilemiyorum, çünkü bekleyemiyorum. Ama zannetmiyorum bu sürede en fazla incelirler diye düşünüyorum. İncelmeyi de çenemden örnekliyorum hep çünkü çok kötü durumdaydı, artık çıktıklarında alınacak boya gelene kadar beklerken eskisi gibi rahatsız olmuyorum. Ancak ne yazık ki ağda ya da tüy sarartıcı kullandığım zamanlardaki gibi tamamen tüysüz olamadım henüz. Bunun için en az bu kadar daha gitmem gerekecek belli ki... Daha küçük bölgelere ve daha az tüye uygulama yaptıranlar mutlaka daha şanslı ama benim durumumdakiler için ciddi bir sabır işi iğneli epilasyon.