- 4 Kasım 2010
- 1.929
- 2.035
-
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.661
Anladım bisey daha sorucağım mahsuru yoksa fetih suresinin belli gunlerde belli sayilarda okunması gerek diye biliyorum ancak hergun mesela 5 tane okuyabilirmiyizHAyr canim sadece okunanlar onlar
Yok her zaman okuyabilirsin canim sayısız da okunuyor 19 41 119 gibi sayili da okunuyor biz 119 fetih 41 yasin 41 meryem okuyacağız insAllah tesbihlerde tevhid ve ihlas 70 bin okunacak. Salavati serife ne kadar okuyabilirsek o kadar okuncak.Anladım bisey daha sorucağım mahsuru yoksa fetih suresinin belli gunlerde belli sayilarda okunması gerek diye biliyorum ancak hergun mesela 5 tane okuyabilirmiyiz
anladım salavat ve kelime-i tevhid sayısini simdi belirleyemem ancak o zamana kadar okuyabildigim kadar okurum sonra simdilik 5 tanede yasin alayım olurda yasini cabuk okursam 5 tane daha alabilirim insallahYok her zaman okuyabilirsin canim sayısız da okunuyor 19 41 119 gibi sayili da okunuyor biz 119 fetih 41 yasin 41 meryem okuyacağız insAllah tesbihlerde tevhid ve ihlas 70 bin okunacak. Salavati serife ne kadar okuyabilirsek o kadar okuncak.
Tamam canim Allah kabul etsin ara ara yazarsin kacar okudugunu eklerim sayiya.anladım salavat ve kelime-i tevhid sayısini simdi belirleyemem ancak o zamana kadar okuyabildigim kadar okurum sonra simdilik 5 tanede yasin alayım olurda yasini cabuk okursam 5 tane daha alabilirim insallah
Hayırlısı olsun canım benimBen de bitirdim arkadaşlar ve az evvel regl oldum
Merhaba canım bunlar dısinda burda çekilen tesbihatlarida ekleyebiliyormuyuz duası yapilmasi icin, birde benbirsey sormayi unuttum normalde listeye okuyoruz ya kisi sayisi 100 olarak bunun toplu bir sayisi varmi yoksa sadece icimden geldigi icinmi 100 okuyoruz yani mesela yasin suresi 41 yada 500 okunmasi oldugu gibi bunda da net bir rakam varmidir.(2.)41 YASİN-İ ŞERİF HATMİ ALINAN:7
(2.)41 MERYEM SURESİ HATMİ ALINAN :0
119 FETİH SURESİ ALINAN:21
24.484 FETİH SURESİ İLK AYET ALINAN:7900
70 BİN İHLAS-I ŞERİF ALINAN:8600
70 BİN KELİME-İ TEVHİD ALINAN:17300
4444 SALAVAT-I TEFRİCİYE ALINAN:2500
SALAVAT-I ŞERİF ALINAN :2900 Arkadaslar hayirli ve saglikli evlatlara anne olabilmek icin yukardaki tesbih ve sureleri okuyoruz duasi Beraat gecesinde Kabe de yapilacak katilmak isterseniz etiket yapip aldiginiz dua ve sure adedini yazabilirsiniz.
Yok canim onlari kisiye ozel okudugumuz icin dahil etmiyoruz bu okunanlari duaya katilanlara toplu niyet edip okuyoruzMerhaba canım bunlar dısinda burda çekilen tesbihatlarida ekleyebiliyormuyuz duası yapilmasi icin, birde benbirsey sormayi unuttum normalde listeye okuyoruz ya kisi sayisi 100 olarak bunun toplu bir sayisi varmi yoksa sadece icimden geldigi icinmi 100 okuyoruz yani mesela yasin suresi 41 yada 500 okunmasi oldugu gibi bunda da net bir rakam varmidir.
Ben biraz geride kaldım sanırımHebehubele
@bezginblog
@annesinineseri
@Ssy8491
@Gullbahcemm GERİ DÖNECEK
Z Zehra_gns
@Mirac46
Rakika
@pembehayaller06
agustos72
@Kader_91
@Minnoskafa
@Papatyagibisin70
@Hayalimdi gercek oldu
__Eva_
ftmclk OKUDU
@Ezmu0810
@aysnrdmrc
Dil-i bitab
@hayalalemiveben
icroc OKUDU
Arkadaşlar herkes bir haftada herkese 100er adet okuyabilir mi??
Sen nerdesin canım benim yaaa :/Ben biraz geride kaldım sanırım
Bende okurum bu hafta inşallah herkese 100 tane
tamamdır sağolasınYok canim onlari kisiye ozel okudugumuz icin dahil etmiyoruz bu okunanlari duaya katilanlara toplu niyet edip okuyoruz
Canım netim bittide o yüzden giremedim bu hafta çok stresli geçti benim için bilerek yükleme yapmadım inşallah haftaya.Sen nerdesin canım benim yaaa :/
tamamdır sağolasın
Sms attim sna ona da dönmedin? Arayamadim da ne olur ne olmaz diye :/Canım netim bittide o yüzden giremedim bu hafta çok stresli geçti benim için bilerek yükleme yapmadım inşallah haftaya.
Yoksa netten çıkmıyorum aklım hep hamilelikte
Ben böyle arada alıyorum kimsenin hakkı geçmesin diye inşallah tekrar muhabbete devam edeceğiz balım. İyiyim ben çok şükür merakda kalma.Sms attim sna ona da dönmedin? Arayamadim da ne olur ne olmaz diye :/
Benim suan çarşıya çıkmam lazım sonra görüşürüz hanifem :*Sms attim sna ona da dönmedin? Arayamadim da ne olur ne olmaz diye :/