Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Anladım bisey daha sorucağım mahsuru yoksa fetih suresinin belli gunlerde belli sayilarda okunması gerek diye biliyorum ancak hergun mesela 5 tane okuyabilirmiyiz
Yok her zaman okuyabilirsin canim sayısız da okunuyor 19 41 119 gibi sayili da okunuyor biz 119 fetih 41 yasin 41 meryem okuyacağız insAllah tesbihlerde tevhid ve ihlas 70 bin okunacak. Salavati serife ne kadar okuyabilirsek o kadar okuncak.

anladım salavat ve kelime-i tevhid sayısini simdi belirleyemem ancak o zamana kadar okuyabildigim kadar okurum sonra simdilik 5 tanede yasin alayım olurda yasini cabuk okursam 5 tane daha alabilirim insallah

Merhaba canım bunlar dısinda burda çekilen tesbihatlarida ekleyebiliyormuyuz duası yapilmasi icin, birde benbirsey sormayi unuttum normalde listeye okuyoruz ya kisi sayisi 100 olarak bunun toplu bir sayisi varmi yoksa sadece icimden geldigi icinmi 100 okuyoruz yani mesela yasin suresi 41 yada 500 okunmasi oldugu gibi bunda da net bir rakam varmidir.

Yok canim onlari kisiye ozel okudugumuz icin dahil etmiyoruz bu okunanlari duaya katilanlara toplu niyet edip okuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…