Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Tamam canim biz de onu diyruz ya 1 haftada 21 kisiye 100 er tane okuyabilirim derse herkes oyle bir hafta olacak.sure yok okuyaam diyenler olursa ona gore.bir sure belirlenir
Evet cnm herkes yazsin da planlaylm sure kisa zaten baska surelerede geçelim bence salavat cekip Allahin isimlerinide cekeblrz

Ben bir haftada okurum diyordum ancak alınca duayi gece oturdum sessiz ortamda 1000 tane cektim 1 saatte diger kalanı da cekerdim ayni sürelerde ancak diger sayfadaki Ya Latif esması da olunca diger kalan 1000de bu sabah 1 saat bile dolmadan bitirdim Rabbim kabul etsin inşallah dua dua üstüne kuruludur. Müminin birbirine ettiği dualar Rabbimizin katında daha makbul Allahtan hepsini bitirmişim bu hafta ici buyuk ihtimal kayinvalidemler gelecekmiş Rabbime şükur boynuma borc kalmadan hallettim.

(2.)41 YASİN-İ ŞERİF HATMİ ALINAN:7
(2.)41 MERYEM SURESİ HATMİ ALINAN :0
119 FETİH SURESİ ALINAN:21
24.484 FETİH SURESİ İLK AYET ALINAN:7900
70 BİN İHLAS-I ŞERİF ALINAN:8600
70 BİN KELİME-İ TEVHİD ALINAN:17300
4444 SALAVAT-I TEFRİCİYE ALINAN:2500
SALAVAT-I ŞERİF ALINAN :2900 Arkadaslar hayirli ve saglikli evlatlara anne olabilmek icin yukardaki tesbih ve sureleri okuyoruz duasi Beraat gecesinde Kabe de yapilacak katilmak isterseniz etiket yapip aldiginiz dua ve sure adedini yazabilirsiniz.

(2.)41 YASİN-İ ŞERİF HATMİ ALINAN:7
(2.)41 MERYEM SURESİ HATMİ ALINAN :0
119 FETİH SURESİ ALINAN:21
24.484 FETİH SURESİ İLK AYET ALINAN:7900
70 BİN İHLAS-I ŞERİF ALINAN:8600
70 BİN KELİME-İ TEVHİD ALINAN:17300
4444 SALAVAT-I TEFRİCİYE ALINAN:2500
SALAVAT-I ŞERİF ALINAN :2900 Arkadaslar hayirli ve saglikli evlatlara anne olabilmek icin yukardaki tesbih ve sureleri okuyoruz duasi Beraat gecesinde Kabe de yapilacak katilmak isterseniz etiket yapip aldiginiz dua ve sure adedini yazabilirsiniz.
Arkadasim bu dualarin yaninda yazanlar son kalan sayilarimidir

X