Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

LİSTEMİZ:

Hebehubele Seda
bezginblog Emine kızı Esra
annesinineseri Nurcan kızı Eser
@Ssy8491 Seher
Gullbahcemm Tülay ve İsmail çifti
Z Zehra_gns Zeliha kızı Zehra OKUDU
@Mirac46 Duygu
Rakika Hatice kızı Hanife OKUDU
P pembehayaller06 Ezgi
agustos72 Ayşenur
Kader_91 Şaziye
Minnoskafa Gamze
P Papatyagibisin70 Zeynep
@Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti
@Madammor Nefise kızı Ayşe
ftmclk Süleyman kızı Fatma OKUDU
Ezmu0810 Ezel
aysnrdmrc Ayşenur
Dil-i bitab Saliha
H hayalalemiveben Melek OKUDU
icroc Tuğba OKUDU

Her arkadasimiza 100 adet "Rabbi heb li mines salihiyn" okuyoruz. Bitirenlerden bildirim bekliyorum arkadaşlar önümüzdeki pazartesi yani ayın 9una kadar bitirelim inşallah ❤
Allah kabul etsin

Son düzenleme:
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin sana da sedamiza da ben de bı değişiklik yok aynı canım ya :)))
Amin canım Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sizede nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız burdan her ay 2, 3 kişiden güzel haber alırız inşallah Rabbim kimseyi annelik duygusundan mahrum bırakmaz inşallah

Kizlar bu dualarin hikmetine çok inaniyorum bi kac gun aralikla hamilelik haberinizi mujdelednz ben inanıyorumki bu listedekiler tek tek mujdeliyeck bakalm sira kimde rabbim kime anne olmayi hak kildi mubarek gunlerde bol bol dua edelim

Kizlar bu dualarin hikmetine çok inaniyorum bi kac gun aralikla hamilelik haberinizi mujdelednz ben inanıyorumki bu listedekiler tek tek mujdeliyeck bakalm sira kimde rabbim kime anne olmayi hak kildi mubarek gunlerde bol bol dua edelim
Canım kızımdada aşılama olunca 4444 salat ı tefriciye okumuştum annemle beraber bu duaya çok inancım var o yüzden

LİSTEMİZ:
Hebehubele Seda
bezginblog Emine kızı Esra
annesinineseri Nurcan kızı Eser
@Ssy8491 Seher
Gullbahcemm Tülay ve İsmail çifti
Z Zehra_gns Zeliha kızı Zehra OKUDU
@Mirac46 Duygu
Rakika Hatice kızı Hanife OKUDU
P pembehayaller06 Ezgi OKUDU
agustos72 Ayşenur
Kader_91 Şaziye OKUDU
Minnoskafa Gamze
P Papatyagibisin70 Zeynep
@Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti
@MadammorUSER] Nefise kızı Ayşe
[USER=870542]@ftmclk
Süleyman kızı Fatma OKUDU
Ezmu0810 Ezel
aysnrdmrc Ayşenur
Dil-i bitab Saliha
H hayalalemiveben Melek OKUDU
icroc Tuğba OKUDU

Her arkadasimiza 100 adet "Rabbi heb li mines salihiyn" okuyoruz. Bitirenlerden bildirim bekliyorum arkadaşlar önümüzdeki pazartesi yani ayın 9una kadar bitirelim inşallah ❤

Allah kabul etsin[/USER]

Son düzenleme:
Canım kızımdada aşılama olunca 4444 salat ı tefriciye okumuştum annemle beraber bu duaya çok inancım var o yüzden
Tutmuştu dmi cnm neguzl ya 1 ay dinlenme verdi doktor rahim icin mayista asilama yapalm dedi cok jeyrcnlym ins benmkide tutar bide ramaznn baslangici asilamada fln oruc tutamam herld

Son düzenleme:
Turnustu dmi cnm neguzl ya 1 ay dinlenme verdi doktor rahim icin mayista asilama yapalm dedi cok jeyrcnlym ins benmkide tutar bide ramaznn baslangici asilamada fln oruc tutamam herld
İnaAllah tedavin hayirlisi ile olumlu sonuclanir canim, ramazan ici asilama olursa asilama oldugu gun tutamazsin sonraki gun tutarsin.Canim yanlis anlama ama sanki ramazan sonrasi yaptirman daha guzel olur.bebek bizim istegimiz oruc Rabbimizin emri.

Cnm ben zman kaybetmek istemiyorum ki zaten ramaznn 17 si yada 19 u adet olmam gerekiyor basinda yiyecgm adetliyken yapiliyor asilamada ilk once igne ilac verip kontrol sonra asilama borçlarımi tutarim zaten tup bebek olsa o uzin onu ertelerm biraz dha adetlykn yapiliyo oda gerci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…