- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.701
Evet canım isimleriyle liste paylaştım şimdi ordan bakabilirsinYani herkes bastan itibaren butun listeye okuyor sira ayse de ftmada yok yani oylemi listeyi kaydediyim ben ozmn
Tm cnm gecen yoktu 5gunumuz kalmis ins bitrrzEvet canım isimleriyle liste paylaştım şimdi ordan bakabilirsin
Amin Şaziyecim nasılsın?Canım benimde bitti Rabbim hayırlısıyla kucaklarımızı sağlıklı evlatlarla doldursun amin
İyiyim Rabbim e çok şükür sadece mide bulantılarım uyku var sen nasılsın canımAmin Şaziyecim nasılsın?
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin sana da sedamiza da ben de bı değişiklik yok aynı canım ya :)))İyiyim Rabbim e çok şükür sadece mide bulantılarım uyku var sen nasılsın canım
Amin canım Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sizede nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız burdan her ay 2, 3 kişiden güzel haber alırız inşallah Rabbim kimseyi annelik duygusundan mahrum bırakmaz inşallahMaşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin sana da sedamiza da ben de bı değişiklik yok aynı canım ya :)))
Kizlar bu dualarin hikmetine çok inaniyorum bi kac gun aralikla hamilelik haberinizi mujdelednz ben inanıyorumki bu listedekiler tek tek mujdeliyeck bakalm sira kimde rabbim kime anne olmayi hak kildi mubarek gunlerde bol bol dua edelimAmin canım Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sizede nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız burdan her ay 2, 3 kişiden güzel haber alırız inşallah Rabbim kimseyi annelik duygusundan mahrum bırakmaz inşallah
Allah razı olsun canım aynen öyle Rabbim dua etmemizi nasip etti ya inşallah kabulünü de nasip eder cümlemizeKizlar kendimde dahil her bir arkadasimiza 100 er adet okudum bagisladim ve dua ederek Allah kabul etsin
Evet eserim 2100toplam da 2100 tane okuyacağız dimi yanlış hatırlamıyorum :)
Evet canim 2100 okuyoruz 21nkisiyiztoplam da 2100 tane okuyacağız dimi yanlış hatırlamıyorum :)
Canım kızımdada aşılama olunca 4444 salat ı tefriciye okumuştum annemle beraber bu duaya çok inancım var o yüzdenKizlar bu dualarin hikmetine çok inaniyorum bi kac gun aralikla hamilelik haberinizi mujdelednz ben inanıyorumki bu listedekiler tek tek mujdeliyeck bakalm sira kimde rabbim kime anne olmayi hak kildi mubarek gunlerde bol bol dua edelim
sağol canım benim..Evet eserim 2100
Tutmuştu dmi cnm neguzl ya 1 ay dinlenme verdi doktor rahim icin mayista asilama yapalm dedi cok jeyrcnlym ins benmkide tutar bide ramaznn baslangiciCanım kızımdada aşılama olunca 4444 salat ı tefriciye okumuştum annemle beraber bu duaya çok inancım var o yüzden
İnaAllah tedavin hayirlisi ile olumlu sonuclanir canim, ramazan ici asilama olursa asilama oldugu gun tutamazsin sonraki gun tutarsin.Canim yanlis anlama ama sanki ramazan sonrasi yaptirman daha guzel olur.bebek bizim istegimiz oruc Rabbimizin emri.Turnustu dmi cnm neguzl ya 1 ay dinlenme verdi doktor rahim icin mayista asilama yapalm dedi cok jeyrcnlym ins benmkide tutar bide ramaznn baslangiciasilamada fln oruc tutamam herld
Cnm ben zman kaybetmek istemiyorum ki zaten ramaznn 17 si yada 19 u adet olmam gerekiyor basinda yiyecgm adetliyken yapiliyor asilamada ilk once igne ilac verip kontrol sonra asilamaİnaAllah tedavin hayirlisi ile olumlu sonuclanir canim, ramazan ici asilama olursa asilama oldugu gun tutamazsin sonraki gun tutarsin.Canim yanlis anlama ama sanki ramazan sonrasi yaptirman daha guzel olur.bebek bizim istegimiz oruc Rabbimizin emri.