- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 35
-
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.641
Bu okudu yazanlar herkese mi okudu?Hebehubele
@bezginblog
@annesinineseri
@Ssy8491
@Gullbahcemm GERİ DÖNECEK
@Zehra_gns
@Mirac46
Rakika
P pembehayaller06
@agustos72
@Kader_91
Minnoskafa
@Papatyagibisin70
@Hayalimdi gercek oldu
@Madammor
@ftmclk OKUDU
@Ezmu0810
@aysnrdmrc
Dil-i bitab
@hayalalemiveben
icroc OKUDU
Arkadaşlar herkes bir haftada herkese 100er adet okuyabilir mi??
Yok canim dua kisa 5 dk da okunuyor 100 tane,1 haftada herkese 100er tane okuyabilir misiniz diye soruyoruzBen anlamadim sure kisa diyosunuz ama 1 haftada bitirelim diyosunuz anlamadm
Evet canimBu okudu yazanlar herkese mi okudu?
Bnce 1 hftada 21 kisi biter bnim hala lekelnmlrim vr yikanamyrm uzgunumYok canim dua kisa 5 dk da okunuyor 100 tane,1 haftada herkese 100er tane okuyabilir misiniz diye soruyoruz
Tamam canim biz de onu diyruz ya 1 haftada 21 kisiye 100 er tane okuyabilirim derse herkes oyle bir hafta olacak.sure yok okuyaam diyenler olursa ona gore.bir sure belirlenirBnce 1 hftada 21 kisi biter bnim hala lekelnmlrim vr yikanamyrm uzgunum
Evet cnm herkes yazsin da planlaylm sure kisa zaten baska surelerede geçelim bence salavat cekip Allahin isimlerinide cekeblrzTamam canim biz de onu diyruz ya 1 haftada 21 kisiye 100 er tane okuyabilirim derse herkes oyle bir hafta olacak.sure yok okuyaam diyenler olursa ona gore.bir sure belirlenir
Tefriciye grubu yok hiç. Ve iki arkadasimiz da salâtı Tefriciyenin bereketiyle hamile kaldı bu topikte. Hem herkes okuyabiliyor. Adetli sıkıntısı olmuyorEvet cnm herkes yazsin da planlaylm sure kisa zaten baska surelerede geçelim bence salavat cekip Allahin isimlerinide cekeblrz
Tefriciye grubu yok hiç. Ve iki arkadasimiz da salâtı Tefriciyenin bereketiyle hamile kaldı bu topikte. Hem herkes okuyabiliyor. Adetli sıkıntısı olmuyor
Hiç farketmedim sen o grupta var mısın?Supurgesizcadiii35 arkadaşımızın var canım tefriciye sayfası ama burdaki arkadaşlarla da okuyabiliriz bana uyar
evet canım varımHiç farketmedim sen o grupta var mısın?
Hey maşallah ❤evet canım varım
sen de gel canımHey maşallah ❤
Olabilir gelirim tabi liste alıma acılinca bana haber verebilir misin?sen de gel canım
tamam canım sanırım her zaman eklenebiliyorOlabilir gelirim tabi liste alıma acılinca bana haber verebilir misin?
Anliyorum ama daha ince okundu bi kac farklı seyler okuyup yine donebilrzzTefriciye grubu yok hiç. Ve iki arkadasimiz da salâtı Tefriciyenin bereketiyle hamile kaldı bu topikte. Hem herkes okuyabiliyor. Adetli sıkıntısı olmuyor
Tefriciye 1 2 grup gördümHiç farketmedim sen o grupta var mısın?
Arkadasim bu dualarin yaninda yazanlar son kalan sayilarimidir(2.)41 YASİN-İ ŞERİF HATMİ ALINAN:7
(2.)41 MERYEM SURESİ HATMİ ALINAN :0
119 FETİH SURESİ ALINAN:21
24.484 FETİH SURESİ İLK AYET ALINAN:7900
70 BİN İHLAS-I ŞERİF ALINAN:8600
70 BİN KELİME-İ TEVHİD ALINAN:17300
4444 SALAVAT-I TEFRİCİYE ALINAN:2500
SALAVAT-I ŞERİF ALINAN :2900 Arkadaslar hayirli ve saglikli evlatlara anne olabilmek icin yukardaki tesbih ve sureleri okuyoruz duasi Beraat gecesinde Kabe de yapilacak katilmak isterseniz etiket yapip aldiginiz dua ve sure adedini yazabilirsiniz.
Arkadasim bu dualarin yaninda yazanlar son kalan sayilarimidir