- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.681
EvetBen böyle arada alıyorum kimsenin hakkı geçmesin diye inşallah tekrar muhabbete devam edeceğiz balım. İyiyim ben çok şükür merakda kalma.
Sen adet mi oldun yine :/
Benim suan çarşıya çıkmam lazım sonra görüşürüz hanifem :*
ben bugün regl oldum alıntıladığım postumda yasin okurum demiştim ancak yasin reglim bitince okuyacağım. Diğer tesbihatlarımı bu akşamdan başlayacağım Allah izin verirse,anladım salavat ve kelime-i tevhid sayısini simdi belirleyemem ancak o zamana kadar okuyabildigim kadar okurum sonra simdilik 5 tanede yasin alayım olurda yasini cabuk okursam 5 tane daha alabilirim insallah
Amin canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahben bugün regl oldum alıntıladığım postumda yasin okurum demiştim ancak yasin reglim bitince okuyacağım. Diğer tesbihatlarımı bu akşamdan başlayacağım Allah izin verirse,
Regl olmak için söktürücü kullanmıştım. Ancak asla olmam diyordum aşırı derecede rahmimde incelme var düzelmedi geçtiğimiz şubat ayının 20de 2.kere histereskopi oldum ve rahim içine çizik atıldı. Birşey çıkmadı. Kullandığım şuanki ilaç az da olsa fayda sağladı sanırım bilmiyorum inşallah devam eder reglim çünkü çok ihtiyacım var regl olmaya Rabbim yardımcımız olsun
Rabbim şifa versin canım, tesbihatleri de temizlenince okur musun hatime katılacapı için abdestli okursak daha güzel olur.ben bugün regl oldum alıntıladığım postumda yasin okurum demiştim ancak yasin reglim bitince okuyacağım. Diğer tesbihatlarımı bu akşamdan başlayacağım Allah izin verirse,
Regl olmak için söktürücü kullanmıştım. Ancak asla olmam diyordum aşırı derecede rahmimde incelme var düzelmedi geçtiğimiz şubat ayının 20de 2.kere histereskopi oldum ve rahim içine çizik atıldı. Birşey çıkmadı. Kullandığım şuanki ilaç az da olsa fayda sağladı sanırım bilmiyorum inşallah devam eder reglim çünkü çok ihtiyacım var regl olmaya Rabbim yardımcımız olsun
Olur okurumRabbim şifa versin canım, tesbihatleri de temizlenince okur musun hatime katılacapı için abdestli okursak daha güzel olur.
Olur cnm bu surelerden hepsini mi alicaz yoksa istedgimizimi ben yrn okucm ins(2.)41 YASİN-İ ŞERİF HATMİ ALINAN:7
(2.)41 MERYEM SURESİ HATMİ ALINAN :0
119 FETİH SURESİ ALINAN:21
24.484 FETİH SURESİ İLK AYET ALINAN:7900
70 BİN İHLAS-I ŞERİF ALINAN:8600
70 BİN KELİME-İ TEVHİD ALINAN:17300
4444 SALAVAT-I TEFRİCİYE ALINAN:2500
SALAVAT-I ŞERİF ALINAN :2900 Arkadaslar hayirli ve saglikli evlatlara anne olabilmek icin yukardaki tesbih ve sureleri okuyoruz duasi Beraat gecesinde Kabe de yapilacak katilmak isterseniz etiket yapip aldiginiz dua ve sure adedini yazabilirsiniz.
İstediklerini canim, cuz de var okumak isterseniz kizlar 16 dan 25 e kadar bos suan.hz yunusun duasi sayfasina girip 20. Sayfadaki anketi oylar misin canimOlur cnm bu surelerden hepsini mi alicaz yoksa istedgimizimi ben yrn okucm ins
Tmm cnm oylarim bu syfadaki duamiz noldu arkdslar? Ben giremedim islemden snra iyi hssetmdmİstediklerini canim, cuz de var okumak isterseniz kizlar 16 dan 25 e kadar bos suan.hz yunusun duasi sayfasina girip 20. Sayfadaki anketi oylar misin canim
Cgunluk toplu okuyup bildirim yapmaya karar verdik canim herksese 100e tane.Tmm cnm oylarim bu syfadaki duamiz noldu arkdslar? Ben giremedim islemden snra iyi hssetmdm
Bu sayfadad mi oyle ne okuyorduk grup cok olunca karistrdim kisira bakmayin sira kimde bideCgunluk toplu okuyup bildirim yapmaya karar verdik canim herksese 100e tane.
Bu sayfadad mi oyle ne okuyorduk grup cok olunca karistrdim kisira bakmayin sira kimde bide
Burdada oyle karar verildi tmm cnmEvet canim sira yok tum listeye okuyup haber veriyoruz duamiz Rabbi hebliii minessaalihiyn 100 tane herkese bu da cok kolay bir dua.
Cnm sira kimde kime okuyoruz bayadir bildirim yapilmamisEvet canim sira yok tum listeye okuyup haber veriyoruz duamiz Rabbi hebliii minessaalihiyn 100 tane herkese bu da cok kolay bir dua.
Cnm sira kimde kime okuyoruz bayadir bildirim yapilmamis
Amin canım Allah şifa versinben bugün regl oldum alıntıladığım postumda yasin okurum demiştim ancak yasin reglim bitince okuyacağım. Diğer tesbihatlarımı bu akşamdan başlayacağım Allah izin verirse,
Ağzına sağlık canım Allah kabul etsin ❤ su etikete hayranım yaHemDeliHemAsik,
nergismor ben listeyi tamamladım. Her arkadaşıma 100 er adet okudum. Rabbim Kabul etsin inşallah tez zamanda dualarımızı