- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 35
-
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.621
Ben toplu alayim bi arkadas gunluk bildirim yapayım demisti kimdi unuttumHebehubele
bezginblog
annesinineseri
@Ssy8491
Gullbahcemm GERİ DÖNECEK
Z Zehra_gns
@Mirac46
Rakika
P pembehayaller06
agustos72
Kader_91
Minnoskafa
P Papatyagibisin70
@Hayalimdi gercek oldu
@Madammor
ftmclk
Ezmu0810
aysnrdmrc
Dil-i bitab
H hayalalemiveben
icroc
Arkadaşlar herkes toplu mu alıyor??
Ben demiştim ama vazgeçtim toplu alıyorum bendeBen toplu alayim bi arkadas gunluk bildirim yapayım demisti kimdi unuttum
Canim bence boyle herkes 100 er tane okusun o zaman herkes herkese okumuyor.herkes sorumluluk alip okusun hem de daha fazla okumus oluruzİhlas okurkenki daha düzenli olmuştu. Şimdi sanki çok yavaş ilerliyoruz. Acaba yine her kişiye 1000 tane mi okusak? Okuyacak olanlar şu kadar aldım diye yazar yine. :) 1000 tamamlanınca diğer kişiye geçeriz. Ne dersiniz?
Evet adetli olanlarımız var o yüzden bir hafta değil de 10 gün mü desek ?Rakika canim herkes toplu alsa belirli bir tarih olsa 1 hafta gibi o sure icinde okunsa nsil olur , cunku dua cok kisa 5 dk da okunur 100 tane.
Evet adetli olanlarımız var o yüzden bir hafta değil de 10 gün mü desek ?
21 kişiOlur canim , cok yavaş ilerlemesin cunku kolay bir dua. Kac kisiyiz suan
21 kisiymis tamm bir hafta da iyi gibi mazeretli olanlar bitirmezse ek sure alsinlar bence yani, herkes fikrini soylerse herkese uygun bir karar verilirOlur canim , cok yavaş ilerlemesin cunku kolay bir dua. Kac kisiyiz suan
Senden de Allah razı olsun canım Rabbim sabrının mükafatını tez zamanda versin inşallahMerhaba cümleten liste tamamlanmıştır. Yasin şerif okunup tek tek isimleri soyleyerek duamızı ettim ve Rabbim dilerse hakkımızda bizede bir melek kendi katindan nasip ederse ne mutlu bize derim. 11 yıllık hasretim biter inşallah cennetteki meleklerim benim icinde bana annelerine dua ediyordur inşallah
Agzina saglik Allah razi olsun canim. Bizim icin ettigin dualarin kat katini versin sana RabbimBen listede ki herkese 100er adet okudum kızlar Rabbim kabul etsin inşallah hepimize hayırlı sağlıklı Salih Saliha evlatlar nasip etsin inşallah
Senden de Allah razı olsun canım benimA
Agzina saglik Allah razi olsun canim. Bizim icin ettigin dualarin kat katini versin sana Rabbim
Ben okurum adetliydim abdest aldım çok şükür başladım okuyorum şimdi allahım okuyanlardan da razı olsunHebehubele
bezginblog
annesinineseri
@Ssy8491
Gullbahcemm GERİ DÖNECEK
Z Zehra_gns
@Mirac46
Rakika
P pembehayaller06
agustos72
Kader_91
Minnoskafa
P Papatyagibisin70
@Hayalimdi gercek oldu
@Madammor
ftmclk OKUDU
Ezmu0810
aysnrdmrc
Dil-i bitab
H hayalalemiveben
icroc OKUDU
Arkadaşlar herkes bir haftada herkese 100er adet okuyabilir mi??
Hebehubele
bezginblog
annesinineseri
@Ssy8491
Gullbahcemm GERİ DÖNECEK
Z Zehra_gns
@Mirac46
Rakika
P pembehayaller06
agustos72
Kader_91
Minnoskafa
P Papatyagibisin70
@Hayalimdi gercek oldu
@Madammor
ftmclk OKUDU
Ezmu0810
aysnrdmrc
Dil-i bitab
H hayalalemiveben
icroc OKUDU
Arkadaşlar herkes bir haftada herkese 100er adet okuyabilir mi??