- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.581
Canim ezgi hsg den dolayi kanamam var demisti .
Canlar biz de de toplu almak olsun mu bu sekilde herkes bir gunde bitirmek zorunda oluyor okuyamayanlari bekleyince siralar aksaiyor.
Tamam canım ben kanaması bitti zannettim bı an, Allah razı olsunCanim ezgi hsg den dolayi kanamam var demisti .
Merhabalar listedeki arkadaslara ayri ayri okuyacagiz degilmi 100 adet toplam 2000 adet oluyor sanirim. Ben okurum. Ancak adet olmayi bekliyorum sokturucu kullanmistim. 1 hafta 10 gun icinde olmaz isem olana kadar okumak isterim,Hebehubele
bezginblog
annesinineseri
@Ssy8491
Gullbahcemm
Z Zehra_gns
M Mirac440
Rakika
P pembehayaller06
agustos72
Kader_91
Minnoskafa
P Papatyagibisin70
@Hayalimdi gercek oldu
@Madammor
ftmclk
Ezmu0810
aysnrdmrc
Dil-i bitab
H hayalalemiveben
icroc
Arkadaşlar her gün bildirim yapamayanlar toplu alıyorum diye bildirsin. Listede 21 kişiyiz. 20 Nisan'da bitecek liste, o zamana kadar da muhakkak okuyup, haber versin. Böyle bekleme yapmayalım.
Evet canim herkse ayri ayri Allah kabul etsinMerhabalar listedeki arkadaslara ayri ayri okuyacagiz degilmi 100 adet toplam 2000 adet oluyor sanirim. Ben okurum. Ancak adet olmayi bekliyorum sokturucu kullanmistim. 1 hafta 10 gun icinde olmaz isem olana kadar okumak isterim,
seda arkadasimiza yeniden okuyacakmiyiz
Yok tugbacim Sedaya okuduk Seda hariç 20 kişi var adet olana kadar erkenden okuyabilirsin hepsini gününe gün okumana gerek yok. :) Ben isimleri de yazarım şimdiMerhabalar listedeki arkadaslara ayri ayri okuyacagiz degilmi 100 adet toplam 2000 adet oluyor sanirim. Ben okurum. Ancak adet olmayi bekliyorum sokturucu kullanmistim. 1 hafta 10 gun icinde olmaz isem olana kadar okumak isterim,
seda arkadasimiza yeniden okuyacakmiyiz
Anladim kendimede okuyacakmiyim peki yoksa ben disinda seda arkadasimizda yok o zaman digerlerine okuyacagim degilmi kusura bakmayin yanlışlik olmasın Rabbim emeklerimizimi boşa cikarmasin zorlu sureçlerden geciyoruz hep Rabbim yardımcimiz olsunYok tugbacim Sedaya okuduk Seda hariç 20 kişi var adet olana kadar erkenden okuyabilirsin hepsini gününe gün okumana gerek yok. :) Ben isimleri de yazarım şimdi
Anladim kendimede okuyacakmiyim peki yoksa ben disinda seda arkadasimizda yok o zaman digerlerine okuyacagim degilmi kusura bakmayin yanlışlik olmasın Rabbim emeklerimizimi boşa cikarmasin zorlu sureçlerden geciyoruz hep Rabbim yardımcimiz olsun
Tamam o zaman 1 hafta icinde insallah yapabilirim. Adetliyken yapiliyormuydu.Amin ecmain, Evet canim kendinde dahil herkese 100 tane okuyorsun
Tamam o zaman 1 hafta icinde insallah yapabilirim. Adetliyken yapiliyormuydu.
Arkadasim ben senden bisey isteyebilirmiyim sende liste halinde arkadaslarimizin gercek isimleri varsa bana bildirirmisin ona gore dua edecegim cektikden sonraHebehubele
bezginblog
annesinineseri
@Ssy8491
Gullbahcemm
Z Zehra_gns
M Mirac440
Rakika
P pembehayaller06
agustos72
Kader_91
Minnoskafa
P Papatyagibisin70
@Hayalimdi gercek oldu
@Madammor
ftmclk
Ezmu0810
aysnrdmrc
Dil-i bitab
H hayalalemiveben
icroc
Arkadaşlar her gün bildirim yapamayanlar toplu alıyorum diye bildirsin. Listede 21 kişiyiz. 20 Nisan'da bitecek liste, o zamana kadar da muhakkak okuyup, haber versin. Böyle bekleme yapmayalım.