Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Merhabalar listedeki arkadaslara ayri ayri okuyacagiz degilmi 100 adet toplam 2000 adet oluyor sanirim. Ben okurum. Ancak adet olmayi bekliyorum sokturucu kullanmistim. 1 hafta 10 gun icinde olmaz isem olana kadar okumak isterim,
seda arkadasimiza yeniden okuyacakmiyiz

Evet canim herkse ayri ayri Allah kabul etsin

Yok tugbacim Sedaya okuduk Seda hariç 20 kişi var adet olana kadar erkenden okuyabilirsin hepsini gününe gün okumana gerek yok. :) Ben isimleri de yazarım şimdi

Yok tugbacim Sedaya okuduk Seda hariç 20 kişi var adet olana kadar erkenden okuyabilirsin hepsini gününe gün okumana gerek yok. :) Ben isimleri de yazarım şimdi
Anladim kendimede okuyacakmiyim peki yoksa ben disinda seda arkadasimizda yok o zaman digerlerine okuyacagim degilmi kusura bakmayin yanlışlik olmasın Rabbim emeklerimizimi boşa cikarmasin zorlu sureçlerden geciyoruz hep Rabbim yardımcimiz olsun

Amin ecmain, Evet canim kendinde dahil herkese 100 tane okuyorsun

Arkadasim ben senden bisey isteyebilirmiyim sende liste halinde arkadaslarimizin gercek isimleri varsa bana bildirirmisin ona gore dua edecegim cektikden sonra

LİSTEMİZ:

1- Hebehubele Seda

2- bezginblog Emine kızı Esra

3- annesinineseri Nurcan kızı Eser

4- @Ssy8491 Seher (MAZERETLİ)

5- Gullbahcemm Tülay ve İsmail çifti

6- Z Zehra_gns Zeliha kızı Zehra

7- M Mirac440 Duygu (MAZERETLİ)

8- Rakika Hatice kızı Hanife

9- P pembehayaller06 Ezgi

10- agustos72 Ayşenur

11- Kader_91 Şaziye

12- Minnoskafa Gamze

13- P Papatyagibisin70 Zeynep

14- @Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti (Mazeretli)

15- @Madammor Ayşe

16- ftmclk Süleyman kızı Fatma

17- Ezmu0810 Ezel (Mazeretli)

18- aysnrdmrc Ayşenur

19- Dil-i bitab Saliha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…