- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
-
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.601
Allah kabul etsin canım estağfirullah içinden geliyorsa okursan memnun oluruz elbette.Tesekkurler ilk 5 kisiye okudum kullanci adlarini soylerek ancak en sona yeniden topluca tek tek isimleri okuyup birde yasin suresiyle beraber dua edip size bildirmek istiyorum. Kabul ederseniz.
Cnm ben biiki kez buraya yazmstim görmedin sanrm histereskopiden sonra kanamam devm etti dus aldm ama bugun az da olsa geldi eger brsey olmz duyorsnz baslicamTamam canım ben kanaması bitti zannettim bı an, Allah razı olsun
Tamam canım kanaman bitince oku acelesi yok :)Cnm ben biiki kez buraya yazmstim görmedin sanrm histereskopiden sonra kanamam devm etti dus aldm ama bugun az da olsa geldi eger brsey olmz duyorsnz baslicam
Saliha Allah razı olsun canım ilgilenmissin ❤Allah kabul etsin canım estağfirullah içinden geliyorsa okursan memnun oluruz elbette.
LİSTEMİZ:
1-Hebehubele Seda
2-bezginblog Emine kızı Esra
3-annesinineseri Nurcan kızı Eser
4- @Ssy8491Seher (MAZERETLİ)
5-Gullbahcemm Tülay ve İsmail çifti
6- Z Zehra_gnsZeliha kızı Zehra
7- @Mirac46Duygu (MAZERETLİ)
8-Rakika Hatice kızı Hanife
9- P pembehayaller06Ezgi
10-agustos72 Ayşenur
11-Kader_91 Şaziye
12-Minnoskafa Gamze
13- P Papatyagibisin70Zeynep
14- @Hayalimdi gercek olduHatice ve Ramazan çifti (Mazeretli)
15- @MadammorAyşe
16-ftmclk Süleyman kızı Fatma
17-Ezmu0810 Ezel (Mazeretli)
18-aysnrdmrc Ayşenur
19-Dil-i bitab Saliha
Pardon seda arkadaşımız için okumuştumCanım ben listedeydim şimdi yokum. Yanlışlıkla mi atladın. Dün saliha arkadaşımız için okumuştum. Ben günlük bildirim yapacağım
Ay canim kusura.bakmaCanım ben listedeydim şimdi yokum. Yanlışlıkla mi atladın. Dün saliha arkadaşımız için okumuştum. Ben günlük bildirim yapacağım
İsmi de melek arkadaşımızınAy canim kusura.bakmaicroc arkadasimiz isimleri.istedi bende bu lu listeyi bulup paylastim hakkini helal et canim ya fark etmedim eksik oldugunu icroc canim H hayalalemiveben icin okumadıysan ona da okurmusun.
Tamam meleğim Saliha isim için liste paylaşmış o da eski liste olunca senin ismin yokmus, hakkını helal et :*Canım ben listedeydim şimdi yokum. Yanlışlıkla mi atladın. Dün saliha arkadaşımız için okumuştum. Ben günlük bildirim yapacağım
Allah razı olsun kardesim, Rabbim kabul etsin. 11 yıl dile kolay maşallah ne güzel sabr etmişsin. Rabbim sabrinin mükâfatını kat kat versin inşallah ❤Merhaba cümleten liste tamamlanmıştır. Yasin şerif okunup tek tek isimleri soyleyerek duamızı ettim ve Rabbim dilerse hakkımızda bizede bir melek kendi katindan nasip ederse ne mutlu bize derim. 11 yıllık hasretim biter inşallah cennetteki meleklerim benim icinde bana annelerine dua ediyordur inşallah
Yok canım sıkıntı yok. Helal olsun tabikide. O kadar uğraş veriyorsun elbetteki gözden kaçabilir. Sen asıl hakkini helal et bu kadar uğraş veriyorsun. Allah çabalarının karşılığını kat kat versin. Sizin sayenizde bizlerde dua ediyoruz böyle.Ay canim kusura.bakmaicroc arkadasimiz isimleri.istedi bende bu lu listeyi bulup paylastim hakkini helal et canim ya fark etmedim eksik oldugunu icroc canim H hayalalemiveben icin okumadıysan ona da okurmusun.
Asil hakYok canım sıkıntı yok. Helal olsun tabikide. O kadar uğraş veriyorsun elbetteki gözden kaçabilir. Sen asıl hakkini helal et bu kadar uğraş veriyorsun. Allah çabalarının karşılığını kat kat versin. Sizin sayenizde bizlerde dua ediyoruz böyle.
Estagfirullah bu ara müşteri yoğunlaşmaya başladı tam ilgilenemiyorum ama elimden geldiği kadar Allah rızası için
Ay canim kusura.bakmaicroc arkadasimiz isimleri.istedi bende bu lu listeyi bulup paylastim hakkini helal et canim ya fark etmedim eksik oldugunu icroc canim H hayalalemiveben icin okumadıysan ona da okurmusun.
Estagfirullah bu ara müşteri yoğunlaşmaya başladı tam ilgilenemiyorum ama elimden geldiği kadar Allah rızası için
Kızlar herkes erken bitirirse 20 nisana kadar da beklemeyebiliriz. Hemen başlarız tefriciyeye
Hebehubele
bezginblog
annesinineseri
@Ssy8491
Gullbahcemm GERİ DÖNECEK
Z Zehra_gns
@Mirac46
Rakika
P pembehayaller06
agustos72
Kader_91
Minnoskafa
P Papatyagibisin70
@Hayalimdi gercek oldu
@Madammor
ftmclk
Ezmu0810
aysnrdmrc
Dil-i bitab
H hayalalemiveben
icroc
Allah razı olsun kardesim, Rabbim kabul etsin. 11 yıl dile kolay maşallah ne güzel sabr etmişsin. Rabbim sabrinin mükâfatını kat kat versin inşallah ❤
Siz bize bi size hepimiz birbirimize vesile oluyoruz :) Bende sizleri seviyorumHer ikinizden de Allah Razı olsun. Emeğiniz çok hu işlerde. Dedim ya sizin sayenizde bizde dua ediyoruz. Bizlerinde dua etmesin e vesile oluyorsunuz. Rabbim kat kat fazlasını sizlere versin. Seviyorum hepimizi:)