Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Merhaba cümleten liste tamamlanmıştır. Yasin şerif okunup tek tek isimleri soyleyerek duamızı ettim ve Rabbim dilerse hakkımızda bizede bir melek kendi katindan nasip ederse ne mutlu bize derim. 11 yıllık hasretim biter inşallah cennetteki meleklerim benim icinde bana annelerine dua ediyordur inşallah

Canım ben listedeydim şimdi yokum. Yanlışlıkla mi atladın. Dün saliha arkadaşımız için okumuştum. Ben günlük bildirim yapacağım

Canım ben listedeydim şimdi yokum. Yanlışlıkla mi atladın. Dün saliha arkadaşımız için okumuştum. Ben günlük bildirim yapacağım
Ay canim kusura.bakma icroc arkadasimiz isimleri.istedi bende bu lu listeyi bulup paylastim hakkini helal et canim ya fark etmedim eksik oldugunu icroc canim H hayalalemiveben icin okumadıysan ona da okurmusun.

Allah razı olsun kardesim, Rabbim kabul etsin. 11 yıl dile kolay maşallah ne güzel sabr etmişsin. Rabbim sabrinin mükâfatını kat kat versin inşallah ❤

Ay canim kusura.bakma icroc arkadasimiz isimleri.istedi bende bu lu listeyi bulup paylastim hakkini helal et canim ya fark etmedim eksik oldugunu icroc canim H hayalalemiveben icin okumadıysan ona da okurmusun.
Yok canım sıkıntı yok. Helal olsun tabikide. O kadar uğraş veriyorsun elbetteki gözden kaçabilir. Sen asıl hakkini helal et bu kadar uğraş veriyorsun. Allah çabalarının karşılığını kat kat versin. Sizin sayenizde bizlerde dua ediyoruz böyle.

Son düzenleme:
Asil hak Rakika in canim bircok listeyle o ilgileniyor

Estagfirullah bu ara müşteri yoğunlaşmaya başladı tam ilgilenemiyorum ama elimden geldiği kadar Allah rızası için

Her ikinizden de Allah Razı olsun. Emeğiniz çok hu işlerde. Dedim ya sizin sayenizde bizde dua ediyoruz. Bizlerinde dua etmesin e vesile oluyorsunuz. Rabbim kat kat fazlasını sizlere versin. Seviyorum hepimizi:)

Allah razı olsun kardesim, Rabbim kabul etsin. 11 yıl dile kolay maşallah ne güzel sabr etmişsin. Rabbim sabrinin mükâfatını kat kat versin inşallah ❤

Amin inşallah. insanoğluyuz zaman zaman sabır gösteremedigimiz zamanlar oluyor ancak elden bisey gelmiyor Rabbim affetsin var bunda da bir hayr diyorum. Vermemesininde bir nedeni var diyorum. Yapacak bisey yok malesef

Her ikinizden de Allah Razı olsun. Emeğiniz çok hu işlerde. Dedim ya sizin sayenizde bizde dua ediyoruz. Bizlerinde dua etmesin e vesile oluyorsunuz. Rabbim kat kat fazlasını sizlere versin. Seviyorum hepimizi:)
Siz bize bi size hepimiz birbirimize vesile oluyoruz :) Bende sizleri seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…