- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.561
Ne kusuru canim benim, herkes ici nasil rahat ediyorsa öyle okusun.
Herkes her zaman musait olmayabilir kuzum estagfirullah hak soz konusu degil emek verip ilgileniyorsun Allah razi olsun
Bı de bugün benim izin günüm eşim de evde doğru dürüst giremedim aksama olduysa da hakkınızı helal edin ❤
Cümlemizden inşallah ❤❤❤ :)))))Herkes her zaman musait olmayabilir kuzum estagfirullah hak soz konusu degil emek verip ilgileniyorsun Allah razi olsun
Hoşgeldiniz arkadaşım yeni listeyi paylaşırken sizi de eklerim inşallah isminiz nedir?
Cümlemizden canım 100 tane okudum evladını sağlıkla kucağına al inşallah, salih/saliha kullardan olsun hayırla bereketli gelsin ❤
Hebehubele Seda için 100 adet okudum canım Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Hebehubele Seda icin 100 tane okudum ,Rabbim evladini saglikla kucağına almayi nasip etsin,hayirli ve salih bir evlat olsjn insAllah.
Hebehubele Seda icin 100 tane okudum , Mevlam kabul etsin insallah
okudum Allah kabul etsin
Seda kardeşimiz için 100 tane okudum. Allah kabul etsin. Rabbim sağlıklı bir doğum nasip etsin.
Seda kardeşimiz için 100 okudum Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına alıp sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin bebeğine inşallah hayırlı evlat olsun
Hebehubele için okudum.allah kabul etsin.amin
Canım listeyeLİSTEMİZ
@Hebehubele
bezginblog
annesinineseri
@Ssy8491 (Mazeretli)
Gullbahcemm
Z Zehra_gns
@Mirac46
Rakika
P pembehayaller06
agustos72
@Kader_91
Minnoskafa
@Papatyagibisin70 (Mazeretli)
@Hayalimdi gercek oldu (Mazeretli)
@Madammor
ftmclk
@Ezmu0810 (Mazeretli)
aysnrdmrc
Dil-i bitab
@hayalalemiveben
Okumayanlar bitirebilirse bitirsin yeni arkadaşa geçelim bugün inşallah Allah izin verirse
Tamam canim
Etiketler sende çıkıp benee neden çıkmıyor ya çıldırıcam pro mu olmam gerekiyoHebehubele OKUDU
bezginblog MAZERETLİ
annesinineseri
@Ssy8491 MAZERETLİ
Gullbahcemm GERİ DÖNECEK
Z Zehra_gns OKUDU
@Mirac46
Rakika OKUDU
P pembehayaller06
agustos72 OKUDU
Kader_91 OKUDU
Minnoskafa OKUDU
P Papatyagibisin70 MAZERETLİ
@Hayalimdi gercek oldu MAZERETLİ
@Madammor
ftmclk OKUDU
Ezmu0810 MAZERETLİ
aysnrdmrc
Dil-i bitab OKUDU
H hayalalemiveben
icroc OKUDU
Hebehubele Seda kardesimiz için herkes 100'er adet "RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİİN" OKUYACAK.
Yok yok :)) asıl sorun yanındaki yazılar ve emojiler etiketleri alt alta hiç bir yazı ve emoji olmadan paylasiyorum sonra düzenleye girip diğer bilgileri ekliyorum. Yoksa benimki de çıkmıyorEtiketler sende çıkıp benee neden çıkmıyor ya çıldırıcam pro mu olmam gerekiyo
Hebehubele OKUDU
bezginblog MAZERETLİ
annesinineseri
@Ssy8491 MAZERETLİ
Gullbahcemm GERİ DÖNECEK
Z Zehra_gns OKUDU
@Mirac46
Rakika OKUDU
P pembehayaller06
agustos72 OKUDU
Kader_91 OKUDU
Minnoskafa OKUDU
@Madammor
ftmclk OKUDU
Ezmu0810 MAZERETLİ
aysnrdmrc
Dil-i bitab OKUDU
H hayalalemiveben
icroc OKUDU
Hebehubele Seda kardesimiz için herkes 100'er adet "RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİİN" OKUYACAK.
canım bende gün içinde okurum inşallah okudu olarak yazabilirsin :)Hebehubele OKUDU
bezginblog MAZERETLİ
annesinineseri
@Ssy8491 MAZERETLİ
Gullbahcemm GERİ DÖNECEK
Z Zehra_gns OKUDU
@Mirac46
Rakika OKUDU
P pembehayaller06
agustos72 OKUDU
Kader_91 OKUDU
Minnoskafa OKUDU
@Madammor
ftmclk OKUDU
Ezmu0810 MAZERETLİ
aysnrdmrc
Dil-i bitab OKUDU
H hayalalemiveben
icroc OKUDU
Yok yok :)) asıl sorun yanındaki yazılar ve emojiler etiketleri alt alta hiç bir yazı ve emoji olmadan paylasiyorum sonra düzenleye girip diğer bilgileri ekliyorum. Yoksa benimki de çıkmıyor