Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Hebehubele Hebehubele
bezginblog bezginblog
annesinineseri annesinineseri
@Ssy8491
Gullbahcemm Gullbahcemm
Z Zehra_gns
M Mirac440
Rakika Rakika
P pembehayaller06
agustos72 agustos72
Kader_91 Kader_91
Minnoskafa Minnoskafa
P Papatyagibisin70
@Hayalimdi gercek oldu
@Madammor
ftmclk ftmclk
Ezmu0810 Ezmu0810
aysnrdmrc aysnrdmrc
Dil-i bitab Dil-i bitab
H hayalalemiveben
icroc icroc

Arkadaşlar her gün bildirim yapamayanlar toplu alıyorum diye bildirsin. Listede 21 kişiyiz. 20 Nisan'da bitecek liste, o zamana kadar da muhakkak okuyup, haber versin. Böyle bekleme yapmayalım.
Merhabalar listedeki arkadaslara ayri ayri okuyacagiz degilmi 100 adet toplam 2000 adet oluyor sanirim. Ben okurum. Ancak adet olmayi bekliyorum sokturucu kullanmistim. 1 hafta 10 gun icinde olmaz isem olana kadar okumak isterim,
seda arkadasimiza yeniden okuyacakmiyiz

Merhabalar listedeki arkadaslara ayri ayri okuyacagiz degilmi 100 adet toplam 2000 adet oluyor sanirim. Ben okurum. Ancak adet olmayi bekliyorum sokturucu kullanmistim. 1 hafta 10 gun icinde olmaz isem olana kadar okumak isterim,
Evet canim herkse ayri ayri Allah kabul etsin

Yok tugbacim Sedaya okuduk Seda hariç 20 kişi var adet olana kadar erkenden okuyabilirsin hepsini gününe gün okumana gerek yok. :) Ben isimleri de yazarım şimdi

Yok tugbacim Sedaya okuduk Seda hariç 20 kişi var adet olana kadar erkenden okuyabilirsin hepsini gününe gün okumana gerek yok. :) Ben isimleri de yazarım şimdi
Anladim kendimede okuyacakmiyim peki yoksa ben disinda seda arkadasimizda yok o zaman digerlerine okuyacagim degilmi kusura bakmayin yanlışlik olmasın Rabbim emeklerimizimi boşa cikarmasin zorlu sureçlerden geciyoruz hep Rabbim yardımcimiz olsun

Amin ecmain, Evet canim kendinde dahil herkese 100 tane okuyorsun
Anladim kendimede okuyacakmiyim peki yoksa ben disinda seda arkadasimizda yok o zaman digerlerine okuyacagim degilmi kusura bakmayin yanlışlik olmasın Rabbim emeklerimizimi boşa cikarmasin zorlu sureçlerden geciyoruz hep Rabbim yardımcimiz olsun

Hebehubele Hebehubele
bezginblog bezginblog
annesinineseri annesinineseri
@Ssy8491
Gullbahcemm Gullbahcemm
Z Zehra_gns
M Mirac440
Rakika Rakika
P pembehayaller06
agustos72 agustos72
Kader_91 Kader_91
Minnoskafa Minnoskafa
P Papatyagibisin70
@Hayalimdi gercek oldu
@Madammor
ftmclk ftmclk
Ezmu0810 Ezmu0810
aysnrdmrc aysnrdmrc
Dil-i bitab Dil-i bitab
H hayalalemiveben
icroc icroc

Arkadaşlar her gün bildirim yapamayanlar toplu alıyorum diye bildirsin. Listede 21 kişiyiz. 20 Nisan'da bitecek liste, o zamana kadar da muhakkak okuyup, haber versin. Böyle bekleme yapmayalım.
Arkadasim ben senden bisey isteyebilirmiyim sende liste halinde arkadaslarimizin gercek isimleri varsa bana bildirirmisin ona gore dua edecegim cektikden sonra

LİSTEMİZ:

1- Hebehubele Hebehubele :KK200: Seda :anneadayı:

2- bezginblog bezginblog :KK200: Emine kızı Esra

3- annesinineseri annesinineseri :KK200: Nurcan kızı Eser

4- @Ssy8491 :KK200:Seher (MAZERETLİ)

5- Gullbahcemm Gullbahcemm :KK200:Tülay ve İsmail çifti

6- Z Zehra_gns :KK200:Zeliha kızı Zehra

7- M Mirac440 :KK200:Duygu (MAZERETLİ)

8- Rakika Rakika :KK200: Hatice kızı Hanife

9- P pembehayaller06 :KK200: Ezgi

10- agustos72 agustos72 :KK200:Ayşenur

11- Kader_91 Kader_91 :KK200:Şaziye :anneadayı:

12- Minnoskafa Minnoskafa :KK200: Gamze

13- P Papatyagibisin70 :KK200:Zeynep

14- @Hayalimdi gercek oldu :KK200: Hatice ve Ramazan çifti (Mazeretli)

15- @Madammor :KK200: Ayşe

16- ftmclk ftmclk :KK200:Süleyman kızı Fatma

17- Ezmu0810 Ezmu0810 :KK200: Ezel (Mazeretli)

18- aysnrdmrc aysnrdmrc :KK200: Ayşenur

19- Dil-i bitab Dil-i bitab :KK200: Saliha

X