- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.521
Cok geçmiş olsun canım ❤Kuzum cektirdim çok şükür biyopsi ye gonderdi parca almis rahim duvarima bakicak hocayi gordum ama sonrasi yok beni yatagima yatirmislar hissetmedim az agrim midem bulantm var hocayi bekliyorum ne diyecek bakalım
Hadi gecmis.gitmis olsun sonucunda guzel olsun insAllah.Kuzum cektirdim çok şükür biyopsi ye gonderdi parca almis rahim duvarima bakicak hocayi gordum ama sonrasi yok beni yatagima yatirmislar hissetmedim az agrim midem bulantm var hocayi bekliyorum ne diyecek bakalım
Geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı yoktur Rabbimden herşeyin hayırlısıKuzum cektirdim çok şükür biyopsi ye gonderdi parca almis rahim duvarima bakicak hocayi gordum ama sonrasi yok beni yatagima yatirmislar hissetmedim az agrim midem bulantm var hocayi bekliyorum ne diyecek bakalım
Herkes kabul ediyorsa okuyalım"RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN" okuyalım mı. ANLAMI:Allahım bana salih olanlardan evlat nasip eyle.(amin)
Skntılari halletmis cnm histereskopi de bakalm hayrlisi olsnGeçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı yoktur Rabbimden herşeyin hayırlısı
Çok mu zor oluyor?Kizlar ben bi kac gun katilamicam kanamam oluyor histereskopiden sonra. . Ve cok agrim var
Amin canımSkntılari halletmis cnm histereskopi de bakalm hayrlisi olsn
Hsg den bi tik acılı ya uuandiktan sonra bisey.yoktu lavabo ya gidince ölüyorum sandim yanma ve acı yoksa hicbisey hissetmedim uyandigimda bitmisti polip fln almislar onun agrisi ve kanamasi sanirim dururken skntı yok ama.lavaboÇok mu zor oluyor?Allahım acil şifalar versin inşallah canım
Teskkr ederm.cnm amin cocuk yolunda çekilen yol kutsal 1 ay dinlendrck tedavi yok bkalmC
Cok geçmiş olsun canım ❤
Amin cnm Allah razi olsnHadi gecmis.gitmis olsun sonucunda guzel olsun insAllah.
Başlayalım canım herkes 100 tane mi okuyacak?Rakika canim farkli bir sey oneren olmadi Rabbi.hebli minessalihiyn duasina baslasak mi?
Belirli bir sayisi yok canim 100 er tane okunuyor genelde,Başlayalım canım herkes 100 tane mi okuyacak?