Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Allahrazi olsun şimdi listeyi oluşturmaya çalışıyorm bende

Herkese merhaba bende okurum alımlarınız devam ediyormu listeye eklenmek isterim. Dualarınızda bende olmayı çok isterim. herhangi bir saati varmı okumak için nasıl yapılması gerek Şimdiden teşekkürler...
Merhaba belirli bir saatimiz yok , istedigimiz saatte her gun bir kisiye 100 defa Rabbi heblii misnessaalihiyn" okuyoruz. Rakika seni listeye ekler , bugun Hebehubele icin okuyoruz aramıza hosgeldin.

Merhaba belirli bir saatimiz yok , istedigimiz saatte her gun bir kisiye 100 defa Rabbi heblii misnessaalihiyn" okuyoruz. Rakika seni listeye ekler , bugun Hebehubele icin okuyoruz aramıza hosgeldin.

teşekkür ederim. Arkadaşımızın adına okumak için adını bana özelden yazarsanız okurum inşallah,

Bir hocamiz bana icin rahat ediyorsa oku etmiyorsa okuma demisti , Belirli bir sayida okunup hatime katilip duasi yapildiginda ben de okumuyorum icim rahat etmiyor ama bu sekilde okuyorum.
Diğer grupta da adetsizken okuyorum, toplu aldım o yüzden. Okumak isteyen varsa okusun ama beni muaf sayın saliham, kusura bakmayın :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…