- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.541
Mazeretliler hariç herkes okuduktan sonra gecicez inşallah gamzecimHerkes okudum yazdıktan sonra diğer kişiye geçelim
Allahrazi olsun şimdi listeyi oluşturmaya çalışıyorm bendeLİSTEMİZHebehubele
bezginblog
annesinineseri
@Ssy8491 (Mazeretli)
Gullbahcemm
Z Zehra_gns
@Mirac46
Rakika
P pembehayaller06
agustos72
Kader_91
Minnoskafa
P Papatyagibisin70 (Mazeretli)
@Hayalimdi gercek oldu (Mazeretli)
@Madammor
ftmclk
Ezmu0810 (Mazeretli)
aysnrdmrc
Dil-i bitab
H hayalalemiveben
Hebehubele Seda kardeşimiz için "Rabbi hebli mines salihin" ayeti kerimesini abdestli olarak okuyoruz. Herkes 100'er adet okuyacak.
Alalh kabul etsin ❤
Cümlemizden canım 100 tane okudum evladını sağlıkla kucağına al inşallah, salih/saliha kullardan olsun hayırla bereketli gelsin ❤Allahrazi olsun şimdi listeyi oluşturmaya çalışıyorm bende
Mazeretliler hariç herkes okuduktan sonra gecicez inşallah gamzecim
Merhaba belirli bir saatimiz yok , istedigimiz saatte her gun bir kisiye 100 defa Rabbi heblii misnessaalihiyn" okuyoruz.Herkese merhaba bende okurum alımlarınız devam ediyormu listeye eklenmek isterim. Dualarınızda bende olmayı çok isterim. herhangi bir saati varmı okumak için nasıl yapılması gerek Şimdiden teşekkürler...
Merhaba belirli bir saatimiz yok , istedigimiz saatte her gun bir kisiye 100 defa Rabbi heblii misnessaalihiyn" okuyoruz.Rakika seni listeye ekler , bugun Hebehubele icin okuyoruz aramıza hosgeldin.
Hoşgeldiniz arkadaşım yeni listeyi paylaşırken sizi de eklerim inşallah isminiz nedir?Hebehubele Seda icin 100 tane okudum , Mevlam kabul etsin insallah
Dua niyetiyle okunuyor fetva var biliyorum da, ben okuyamıyorum yaCanim dua oldugu icin mazeretliler de okuyabilir dua niyetiyle.
Bir hocamiz bana icin rahat ediyorsa oku etmiyorsa okuma demisti , Belirli bir sayida okunup hatime katilip duasi yapildiginda ben de okumuyorum icim rahat etmiyor ama bu sekilde okuyorum.Dua niyetiyle okunuyor fetva var biliyorum da, ben okuyamıyorum yakendimi kötü hissediyorum
Diğer grupta da adetsizken okuyorum, toplu aldım o yüzden. Okumak isteyen varsa okusun ama beni muaf sayın saliham, kusura bakmayın :/Bir hocamiz bana icin rahat ediyorsa oku etmiyorsa okuma demisti , Belirli bir sayida okunup hatime katilip duasi yapildiginda ben de okumuyorum icim rahat etmiyor ama bu sekilde okuyorum.
Ne kusuru canim benim, herkes ici nasil rahat ediyorsa öyle okusun.Diğer grupta da adetsizken okuyorum, toplu aldım o yüzden. Okumak isteyen varsa okusun ama beni muaf sayın saliham, kusura bakmayın :/