Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Kızlar benimde şimdi misafirim var akşam okucam haber ederim fatima kızı hatice bende yazarsiniz

Okumaya başladım bitirince haber vericem insallah

canım dün 100 tefriciye okudum bugün akşam misafirim var vakit kalırsa üstüne okurum canım

evet evet okuyorum :) iş yerindeyim biraz yoğun olduğu için yazamıyorum ama okuyorum merak etmeyin :)

Kızlar benimde şimdi misafirim var akşam okucam haber ederim fatima kızı hatice bende yazarsiniz

Carsamba 24.00 e kadar uzadi zaman sayi çoğaldığı için tamamlayalim ozamana kadar insallah

Arkadaşlar üyeliğimi geçici olarak bı sure kapattırıyorum beni listeden çıkartabilirsiniz

Iyice kafam karıştı kızlar benin kaç okuyacağız benim başka dualarım da var giren çıkıyor böyle olmaz ki ama umarım yetistirebilirim son olarak sayı kac

Iyice kafam karıştı kızlar benin kaç okuyacağız benim başka dualarım da var giren çıkıyor böyle olmaz ki ama umarım yetistirebilirim son olarak sayı kac
Aynen canim giren cikmak istemezsen guzeldi liste ama cikmak istiyor sayi artmaz Allahin izniyle ona göre cikaricam kesin . Ve biz net rakamlarla devam edelim bu gece belli olur insallah

Allah kabul etsin 445 tane okudum Rabbim yerine ulaştırsin insallah

Katılırım ben canım
Şuan sayi 445 , 1 kisiden haber bekliyorum hic bildirim yapmadı, oda bildirim yaparsa kesin 445 ama eger oda okuyamicam derse sayiyi cogaltmamiz gerekecek :KK43: lutfen arkadaşlar cikacaksanizda liste bitsin öyle ayrilin diger arkadaslarin hakkina girmeyelim

Şuan sayi 445 , 1 kisiden haber bekliyorum hic bildirim yapmadı, oda bildirim yaparsa kesin 445 ama eger oda okuyamicam derse sayiyi cogaltmamiz gerekecek :KK43: lutfen arkadaşlar cikacaksanizda liste bitsin öyle ayrilin diger arkadaslarin hakkina girmeyelim
Evet bence de duamız da uzun ve ezberi de zor biz de zor durumda kalıyoruz

X