Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Selamin aleyküm arkadaşlar ben diyorum ki fetih suresini ve meryem suresini baska topikle birlesip okuyalim ki cabuk bitsin yada herkes kendisi icin okusun .
Uzun süreler olduğu için çoğumuz okuyacak durumda degiliz anladığım kadarıyla. Salati tefriciyeyle başlayalım duamıza o liste bitsin . Ihlas yapalim kevser yapalim kadir hatmi yapalım daha cabuk bitecek olan sureleri okuyalim .

Tefriciye hayizken okunabilir bu arada aksama da olmaz.
Ne dersiniz?
Hayizli iken okunabilen duaların olması çok iyi olur gerçekten hiç bölünme olmaz ben varım:-)

1. İlk duamiz tefriciye hanimlar.
    Her gün 1 kişiye 4444 tefriciye okunacaktır. Şuanda tefriciye listesine ekleme olmayacak liste bitene kadar . Sonraki listeyi farklı dualara yapacağız Allah izin verirse.

Bu dualar inşallah vesile olsun gönlümüzdeki niyetlere.

Tefriciye Listemiz;
    1-) Hebehubele Hebehubele ( seda)
    2-) @HemDeliHemAsik
    3-) @Tazegelin33
    4-) @bezginblog
    5-) @annesinineseri
    6-) @glmserser
    7-) C cibilicibilisaksak06
    :cool: @Mucizeolsakeske
    9-) @Umutvar123
    10-) @Ssy8491
    11-) @hayalimdi gercek oldu
    12-) Gullbahcemm Gullbahcemm
    13-) @cansu_tr
    14-) @hediye-i rahmet

Kızlar hergün bir kişiye tefriciye hatimi yapılırsa kişi başı sayımız 318 tane olacaktır.
    Her gün mutlaka okudum bilgisi verilsin.
    Ve sizlerden ricam isimlerinizi de söylemeniz ki dualarımızda isimlerinize niyet edelim . Bu akşam başlıyoruz.
    Sali gecesi saat 24:00 e kadar okunup bilgisi geçilsin lütfen.

Ilk sira benim okuyan herkesten Allah razi olsun insallah .

1. İlk duamiz tefriciye hanimlar.
    Her gün 1 kişiye 4444 tefriciye okunacaktır. Şuanda tefriciye listesine ekleme olmayacak liste bitene kadar . Sonraki listeyi farklı dualara yapacağız Allah izin verirse.

Bu dualar inşallah vesile olsun gönlümüzdeki niyetlere.

Tefriciye Listemiz;
    1-) Hebehubele Hebehubele ( seda)
    2-) @HemDeliHemAsik
    3-) @Tazegelin33
    4-) @bezginblog
    5-) @annesinineseri
    6-) @glmserser
    7-) C cibilicibilisaksak06
    :cool: @Mucizeolsakeske
    9-) @Umutvar123
    10-) @Ssy8491
    11-) @hayalimdi gercek oldu
    12-) Gullbahcemm Gullbahcemm
    13-) @cansu_tr
    14-) @hediye-i rahmet

Kızlar hergün bir kişiye tefriciye hatimi yapılırsa kişi başı sayımız 318 tane olacaktır.
    Her gün mutlaka okudum bilgisi verilsin.
    Ve sizlerden ricam isimlerinizi de söylemeniz ki dualarımızda isimlerinize niyet edelim . Bu akşam başlıyoruz.
    Sali gecesi saat 24:00 e kadar okunup bilgisi geçilsin lütfen.

Ilk sira benim okuyan herkesten Allah razi olsun insallah .
Tamam canım herkes kabul ederse olur beni de Hatice kızı Hanife diye yazarsın :)

Canım benim için sorun yok ben bu akşam başlayacağım okumaya inşallah ezberimde yok ondan biraz yavaş olur yarına ancak tamamlarim

Tamam canım herkes kabul ederse olur beni de Hatice kızı Hanife diye yazarsın :)

Uygundur bitanem kişi başı sadece 318 mi okunacak adetli oluyosa ben bu akşam okurum bilgisini de veririm

Tamam hanımlar her gün 318 tane kisi basi okuyalim tabiki okumak istemeyen olurs sayiyi çoğaltıriz uygun mu ?

Şimdi mazeretliyim ama bittiğinde elimden geldiği kadarıyla okurum

Ay gruplar çoğaldı kafam karıştı :KK66: yeni okudum hepsini
41 Meryem süresi okuduğumuz grup var buradaki arkadaşlar da o grupta onu buna transfer edelim mi Benin kafam karıştı iyice bi tane yine gördüm başka grup

X