Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

TEFRICIYE LISTEMIZ

1-) Hebehubele Hebehubele ( GÜLAY KIZI SEDA)

2-) bezginblog bezginblog (EMINE KIZI ESRA)

3-) annesinineseri annesinineseri (ESER

4-) @Ssy8491 (SEHER)

5-) @Gullbahcemm(TÜLAY VE İSMAİL)

6-) @Zehra_gns( ZELIHA KIZI ZEHRA )

7-) @Mirac46 (DUYGU)

8.) @HemDeliHemAsik(HANIFE)

9-) @pembehayaller06(EZGI)

10-) @agustos72. ( AYŞENUR)

11-) @masalperisi666( )

12-) @Kader_91( )

Okunan arkadaşimiz mirac46 DUYGU KARDESIMIZE OKUYORUZ INSALLAH.

KIZLAR SAYI AYNEN DEVAM EDIYO 370 OKUYANLARDAN ŞIMDIDEN RAZI OLSUN DUYGUCUM HACETIN KABUL OLSUN INSALLAH.

Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma'ya.
Hayirli cumalar canlarim Allaha emanet olun eksigim varsa kusura bakmayin ayakta duracak halim yok hakkinizi helal edin hayirli geceler

-) Hebehubele Hebehubele 370 okudu

2-) bezginblog bezginblog 370 okundu insallah

3-) annesinineseri annesinineseri 370 okudu

4-) @Ssy8491 370 okudu

5-) Gullbahcemm Gullbahcemm 370 okudu

6-) Z Zehra_gns 374 okudu

7-) @Mirac46 370 okudu

8.) @HemDeliHemAsik 370 okudu

9-) P pembehayaller06 370 okudu

10-) agustos72 agustos72 . 370 okudu

11-) masalperisi666 masalperisi666 370 okudu

12-)@Kader_91 okundu insallah

Rabbim kabul etsin Allah cumlemizden razi olsun.emegi gecen kardesimiz hanifeden Rabbim ayrica razi olsun
Ben okudum kusura bakmayın bitmediği için hiç girip bakmadım nasılsa vakit var dedim yoksa devamlı aklımda okuyorum sürekli.

TEFRICIYE LISTEMIZ

1-) Hebehubele Hebehubele ( GÜLAY KIZI SEDA)

2-) bezginblog bezginblog (EMINE KIZI ESRA)

3-) annesinineseri annesinineseri (ESER

4-) @Ssy8491 (SEHER)

5-) @Gullbahcemm(TÜLAY VE İSMAİL)

6-) @Zehra_gns( ZELIHA KIZI ZEHRA )

7-) @Mirac46 (DUYGU)

8.) @HemDeliHemAsik(HANIFE)

9-) @pembehayaller06(EZGI)

10-) @agustos72. ( AYŞENUR)

11-) @masalperisi666( )

12-) @Kader_91( )

Okunan arkadaşimiz mirac46 DUYGU KARDESIMIZE OKUYORUZ INSALLAH.

KIZLAR SAYI AYNEN DEVAM EDIYO 370 OKUYANLARDAN ŞIMDIDEN RAZI OLSUN DUYGUCUM HACETIN KABUL OLSUN INSALLAH.

Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma'ya.
Hayirli cumalar canlarim Allaha emanet olun eksigim varsa kusura bakmayin ayakta duracak halim yok hakkinizi helal edin hayirli geceler
Neguzel bir dua gelecek dua ver muradimizi severim seni cok hosuma gtti boyle dini ozlu sozleride paylasablrz arkadaslar bilen varsa grupta daha his olur en azindan aklimizdakilerden ariniriz

Ben okudum kusura bakmayın bitmediği için hiç girip bakmadım nasılsa vakit var dedim yoksa devamlı aklımda okuyorum sürekli.
Esracim selamun aleykum biz okuduk seda gunluk girilsin istiyo hergun 1 kisiye okuyalim istiyor.o yüzden biz bitirdik eger ismen bağıs yapmadinsa duygu kardeşimize die bağışla ben simdilik duyguya okundu die not düşeyim dersen ben zehra kardeşimize okudum o zaman hediye etmiş olalim duygu kardeşimize ayrica okursun.

Vaktin olmayabilir zorda kalma okuyup yetistiremezsen haber ver biz okuruz kardeslerim hepimiz icin diyorum yanliş olgu yaratmayayim.dualara kosmak okumak dahasi hayirda kosalim die yaris icindeyiz o yüzden bugün benim isim olur derdim olur netim olmaz sizlerden yardim isteyebilirim sizde isteyin biz kardesiz sonucta. Bugun müminlerin bayrami bayraminiz mübatek olsun bugunu iyi değerlendirin kimbilir bugun kimin haceti kabul oluncak dua saatine denk gelip.

Lâ ilâhe illâ ente yâ hannân, yâ mennân, yâ bedias semâvâti vel ardı yâ zel celâli vel ikrâm.
Sizden istegim bu duayi bugun dilinizden birakmayin bu dua ismi azam ve cuma gunu dua saatine denk gelirse kiysmet kopsun deseniz o dediginiz olur.
Rabbim hepimizin rshmine salih evlat sonra kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Allaha emanet olun bende öğleden sonra aksama kadar bu duamla mesgul olacagim o yuzden duygu kardesimize okudum simdiden Rabbim kabul etsin hacetini bu cuma günu hurmetine

Esracim selamun aleykum biz okuduk seda gunluk girilsin istiyo hergun 1 kisiye okuyalim istiyor.o yüzden biz bitirdik eger ismen bağıs yapmadinsa duygu kardeşimize die bağışla ben simdilik duyguya okundu die not düşeyim dersen ben zehra kardeşimize okudum o zaman hediye etmiş olalim duygu kardeşimize ayrica okursun.

Vaktin olmayabilir zorda kalma okuyup yetistiremezsen haber ver biz okuruz kardeslerim hepimiz icin diyorum yanliş olgu yaratmayayim.dualara kosmak okumak dahasi hayirda kosalim die yaris icindeyiz o yüzden bugün benim isim olur derdim olur netim olmaz sizlerden yardim isteyebilirim sizde isteyin biz kardesiz sonucta. Bugun müminlerin bayrami bayraminiz mübatek olsun bugunu iyi değerlendirin kimbilir bugun kimin haceti kabul oluncak dua saatine denk gelip.

Lâ ilâhe illâ ente yâ hannân, yâ mennân, yâ bedias semâvâti vel ardı yâ zel celâli vel ikrâm.
Sizden istegim bu duayi bugun dilinizden birakmayin bu dua ismi azam ve cuma gunu dua saatine denk gelirse kiysmet kopsun deseniz o dediginiz olur.
Rabbim hepimizin rshmine salih evlat sonra kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Allaha emanet olun bende öğleden sonra aksama kadar bu duamla mesgul olacagim o yuzden duygu kardesimize okudum simdiden Rabbim kabul etsin hacetini bu cuma günu hurmetine
Tamm canım sağolun duygu için bağışladım Rabbim İnşaAllah tez vakitte evlat müjdelesin.

Tamm canım sağolun duygu için bağışladım Rabbim İnşaAllah tez vakitte evlat müjdelesin.
Canim her gun 1 ine okunsunki herkes bu ay dilegini rabbime iletsin beklemesinler istiyorum o yüzden her gun 1 ine okuyalim diye dedim kendim icin degil ama evlat hasretiyle yanan kardeslerim icin sabirsizlaniyorum herkes mutlu yuvasina bi bebek bi nefes katsin insallah

Allah razi olsun dilimde duam var bi yandan da yaziyom sana yardim edemedim bugun kusuruma o yüzden bakma nolur sonucta hakkiniz var bende
Helal olsun kardesim estağfurullah. Cok yogun olmayinca ilgilenebiliyorum canim bazen giremiyorim diye rica ettim ama sen kendini sıkıntıya sokma zorunlu hissetme bi sekilde ilerler zaten Allahin izniyle.

Helal olsun kardesim estağfurullah. Cok yogun olmayinca ilgilenebiliyorum canim bazen giremiyorim diye rica ettim ama sen kendini sıkıntıya sokma zorunlu hissetme bi sekilde ilerler zaten Allahin izniyle.
Yok elimden geldigince yardim ederim sorun yok ben hayir isinde yarismayi seviyorum insallah hep böyle yarislarimiz olsun sizi seviyorum

X