- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 34
-
- Konu Sahibi Hebehubele
Cnm benim Allah razi olsun cok heyacnlym yarin esim gelemiyor ablam geleck benle kalbim yerinden cikcak izinde alamadim bide kostur kostur nobete gelcm nyse cnm saglik olsundaGecmis olsun ezgim duamiz seninle Rabbim yardimcin olsun gozumun nuru
Duam seninle iyi düşün iyi olsun bi de hasbinallahu nimel vekil deCnm benim Allah razi olsun cok heyacnlym yarin esim gelemiyor ablam geleck benle kalbim yerinden cikcak izinde alamadim bide kostur kostur nobete gelcm nyse cnm saglik olsunda
Tmm cnm diyecm smdiden okuyorm bugin cumaDuam seninle iyi düşün iyi olsun bi de hasbinallahu nimel vekil de
Allh kabul etsin Duani yap bugun muhakkak dilinden Rabbimi düşurme iste bugun cünku Rabbim kulum ben vermeye hazirim ama siz istemiyonuz sadece bizler bekliyoz bugunun kiymetini bilelim ki muradimiz olsun insallah. Ben simdi cikiyom surelerim kaldi öpüyorum hepiniziTmm cnm diyecm smdiden okuyorm bugin cuma
ALLAH'IN izniyle ben bu gece bitiririm bildirim yaparım canım okumalarım vardı yetişmedi
Canım bitti 370 tane..
Ben isyerinde ve yogun oldugumu soylemistim bi kac saat once bildirim yaptim yetistirmeye calsyrm