Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Allah rağzı olsun Rabbim kucaklarınızı doldursun inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin 4 sene sonra aşılamayla olmuştu kızım ama nasip o kadar yaşadı Allah tan gelene rağzıyız ama evlat acısı çok ağır Rabbim kimseye göstermesin inşallah
:KK43: Amin

Allah rağzı olsun Rabbim kucaklarınızı doldursun inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin 4 sene sonra aşılamayla olmuştu kızım ama nasip o kadar yaşadı Allah tan gelene rağzıyız ama evlat acısı çok ağır Rabbim kimseye göstermesin inşallah
Canim başin sağ olsun Rabbim sana daha guzelini salih olani versin kizin sana şefaatcilik yapacak insallah Rabbim onu cok sevmiş o yuzden hamd et sayin bizimdir aldik kabul ettik

Rabbime sigin canim gonlun rahat olsun hasbinallahu ve nimel vekil de hamd et Rabbime bu bi sinav evladin sana sefaatci şükur et
Şükür ediyorum canım Rabbim hiç vermeyedebilirdi 4 sene bekledim ben onu Rabbim onu bana mucize olarak verdi sadece gün geçtikçe özlemi daha çok kötü büyüyo günden güne

Ldim kbul ettim dedim kizlr okur bilgi gecerim şimdilik islerim var ama yetistircem dilerseniz duyguya gecin yarin sabah da ona okurum

Canim son 70 insallah bitti 370 okudum Say Rabbim kabul etsin sayfayi guncellersin sedacim yetiştirebilirsem duzeltirim simdi meryem suresindeki sayfaya bakmam gerek orayi güncelleyeyim çikarim Allaha emanet olun. Hanifem yardimin icin Rabbim senden razi olsun canim cok saol bakmam gerek

X