- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
- Konu Sahibi Hebehubele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum olurmu ne hatası dün dedim ya az kaldı biter yeni arkadaşa yarın başlarız diye yanlış anlaşılma olmuş aramızda olsunSehercim kusuruma bakma nolursun
Kizlar 5 martta girmisBende listeye katılırım kimin niyetine başlıycam
Bugün 10:28 son etkinliği bize döner inşallah masalperisi666 canım Zeliha kızı Zehra için kişi başı 370 adet salâtı Tefriciye okuyoruz katılıyor musunuz? Okuyunca haber verin lütfenKizlar 5 martta girmis
Listeyi yayınlarken ezgi okumuştu Zehra için 370 tane okudu diye yazarsın kuzumKizlar seda biliyor eksik yada fazla.gecen gun alacakti fazlaliklari demisti benim sayi eksik olursa seda haber verir ben tammlarim olmazsa. Biz yeni kardesimize gecelim ben listeyi yayinlayayim herkes 370 okusun bağışlasin olur mu benim yüzumden herkes kaldi afedersiniz
Biliyom onu not almıstim listeyi yazdim okunan belli olsun okunup bitenleri ayri yaziyom ya onu birazdan yazarim.Listeyi yayınlarken ezgi okumuştu Zehra için 370 tane okudu diye yazarsın kuzum
Tamam canım eline sağlık :)Biliyom onu not almıstim listeyi yazdim okunan belli olsun okunup bitenleri ayri yaziyom ya onu birazdan yazarim.
Senin eline saglik canim senin emegin daha fazla var.cansin canTamam canım eline sağlık :)
Sen de tülayim ❤Senin eline saglik canim senin emegin daha fazla var.cansin can
Canimm hepinizin ağzına yüreğine sağlık teşekkür ederim Allah razi olsun ruh halim iyi degil insallah iyi gelir rabbimin izniyle .Sedacim nasil oldun bugun sana mumin kardeşlerin dua ettiler aile hayatin yuvan icin mutlu olman icin yaziyorum insallah mutlu olursun canim
Listeyi yayınlarken ezgi okumuştu Zehra için 370 tane okudu diye yazarsın kuzum
Ikinizdende allah razi olsun bn cok ilgilenemiyorum su sira burayla ilgilendiğiniz için sagolun arkadaşlar Kader_91 değil miymis ?Hebehubele
2-) bezginblog
3-) annesinineseri
4-) Hercai91
5-) Gullbahcemm
6-) Z Zehra_gns
7-) M Mirac440
8.) Rakika
9-) P pembehayaller06 370 okudu
10-) agustos72 .
11-) Masalperisi0038
12-) Kader_91 370
Olsun yeni arkadaşın sayısından düşersin canim kendindeBen 100 okudum coktan ya
Canim bagislama yapmadiysan uzerine oku istersen zehra arkadasimiza hediye et sirandan cikmis olursunKusura bakmayın kızlar hasta de olduğum için sürekli giremiyorum ama 200 okudumm