-
- Konu Sahibi Hebehubele
Allah razı olsun kardeşim ❤Kizlar şu sekilde bilgi geceyim size
-)Hebehubele
2-)bezginblog bildirim yapacak
3-)annesinineseri 445 okudu
4-) @Ssy8491
5-)Gullbahcemm 445 okudu
6-) Z Zehra_gns canim 404 mu okudun bilmiyom belli edersin rakamini olur mu
7-) M Mirac440
8.)Rakika 445 okudu
9-) P pembehayaller06 ezgicim en son kac yaptinsa bilgi gecermisin
10-)agustos72 .
11-)Masalperisi0038
12-) @Kader_91( )
Ben bu sekilde sayilariniz hakkinda bilgim var.bu seferlik sayilar belli olsun seda ayarlasin die yazdim. 12 kisi olunca esranin misafirleri gittikten sonra nete girince bilgi gecer ona gore 370 okuruz. Bugun okuyan okudum şu kadar yazarsa daha iyi olur. Hakkinizi helal edin elimden bu kadari geldi
Canimin ici fazla giremiyorum bugun dualarim hep kaldi annem.yegenimi getirdi biraz işlerim var durmuyo defi bebege bakiyom bi yandan da işlerimi halletmeye calisiyom.azicik halledeyim abdest alip okuyacagim sureleriAllah razı olsun kardeşim ❤
Tamm canim bitince bilgi gecersin kimseyi sikmak degil niyetim sadece bilginiz olsun istedim bi zemine koyarsak herkes rahat eder.kusurumada bakmayin hatam varsadaben okuyorum 80 oldu daha
Cnm ben sana okudum yeni arkdsi bkliyormKizlar şu sekilde bilgi geceyim size
-)Hebehubele bildirim yapacak
4-) @Ssy8491 bildirim yapacak
5-)Gullbahcemm 445 okudu
6-) Z Zehra_gns 404 okudu
7-) M Mirac440 bildirim yapacak
8.)Rakika 445 okudu
10-)agustos72 . Bildirim yapacak
11-)Masalperisi0038 bildirim yapacak
12-) @Kader_91( )bildirim yapacak
Sayilar tamamlaninca zrhra_gns ye gecilecek. Canim isminizi belirtirseniz hem listeye yazma imkanimiz olur hemde duamizda isminizle analim.
Tamm canim Allah razi olsun. zeliha kızı zehra diye yazarsan sevinirim canım
Ezgicim okuduğunu biliyorum sadece sayi ogrenmek istedim 445 mi okudun 404 mu onu yazayim dedim canimCnm ben sana okudum yeni arkdsi bkliyorm
Ama yazmstim cnm eski gonderilere bakalm bi ahatta arta kalanini paylasin dedm yadur senEzgicim okuduğunu biliyorum sadece sayi ogrenmek istedim 445 mi okudun 404 mu onu yazayim dedim canim
Canim ben sana okumuştum 404Kizlar şu sekilde bilgi geceyim size
-)Hebehubele bildirim yapacak
4-) @Ssy8491 bildirim yapacak
5-)Gullbahcemm 445 okudu
6-) Z Zehra_gns 404 okudu
7-) M Mirac440 bildirim yapacak
8.)Rakika 445 okudu
10-)agustos72 . Bildirim yapacak
11-)Masalperisi0038 bildirim yapacak
12-) @Kader_91( )bildirim yapacak
Sayilar tamamlaninca zrhra_gns ye gecilecek. Canim isminizi belirtirseniz hem listeye yazma imkanimiz olur hemde duamizda isminizle analim.
Tamm sedacim ben buraya sana not aldim duzeltmelerin varsa bugun sen kontrolunu yap yarindan itibaren arkadaslar ona gore 370 okumaya baslarlarCanim ben sana okumuştum 404