- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 34
- Konu Sahibi Hebehubele
Cnm yarin ins hayirli haberlerle dönersin yuzunu guldrck amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ezgicim esra yokmuş onun yeri bos kalmasin die okunuyor ondan 404 okunuyor. Esra gelince 12 kisi olacagiz. InsallahTmm cnm bezginblog gelrse 404 dmi
H razi olsun ezgicim inan o kkadar mutlu ettin ki beni anlatamm canimin iciCnm yarin ins hayirli haberlerle dönersin yuzunu guldrck amin
Giremedim ama okumustum canım kaç gündür misafir var bir türlü girip bakamadım ama listeyi aldım okumaları yapıyorum
460 okudun öyleyse canim simdi 405 oku sen bi sonraki arkadas icin 370 okuyacağızGiremedim ama okumustum canım kaç gündür misafir var bir türlü girip bakamadım ama listeyi aldım okumaları yapıyorum
Tülay için yarina bitirelim canim insallahTülay için daha başlamadım Seher e okudum bitirdim
Canimm allah razı olsun biraz daha iyiyim. Hamdolsun ben okuyabilirsem okuyup bildiririm insalalh ve insallah hastahaneden olumlu sonucla dönersin insallah.Olur mu canim okudu diyelim 12 kisiyiz adam basi 370 okuduk 4 tane daha kalacak onu hacet sahibi okuyacak
11 kisi 370
Hacet sahibi 374
Sen kendin icin okumustun ama ben öyle hatirliyorumAldim kabul ettim ben yarin hastanedeyken okurum insallah gelincede kibleye doner bagißlarim adeti 370 aliyom bilgi geceyim simdiden
Cnm yeni kisiye gectikmi arkds yine cok okudu ona bagislicak ismini soyleyinde
Seve seve canim yardim ederim kizlarda yardimci olurlar aklinda bisey kalmasin senden sadece istedigim bizler icin Rabbim icin dirayetli ol. Her hayirda bi ser her serde bi hayir vardir. Dunden beri aklim sende. Affina siğinicam ama ben ezgi arkadasimiza yasin baslatmistim ikinci sirayi senin olsun istedim ama iznin varsa tabii senin adina dua istedim cok insandan hakkini helal et ama sormadan hareket ettigim icinC
Canimm allah razı olsun biraz daha iyiyim. Hamdolsun ben okuyabilirsem okuyup bildiririm insalalh ve insallah hastahaneden olumlu sonucla dönersin insallah.
Bide senden ricam ben cok sık giremiyorum bana yardimci olabilirmisin? Listeyle ilgili
Olurmu hic bunun hakki düşündüğün için cok teşekkür ederim Allah senden razı olsun nasil mutlu oldum nasil duygulandirdin beni cok sagol Nasil guzel yüreğin var . Sana ne desem az kalir Rabbim dualarini kabul etsinnSeve seve canim yardim ederim kizlarda yardimci olurlar aklinda bisey kalmasin senden sadece istedigim bizler icin Rabbim icin dirayetli ol. Her hayirda bi ser her serde bi hayir vardir. Dunden beri aklim sende. Affina siğinicam ama ben ezgi arkadasimiza yasin baslatmistim ikinci sirayi senin olsun istedim ama iznin varsa tabii senin adina dua istedim cok insandan hakkini helal et ama sormadan hareket ettigim icin
Rabbim cumlemizden razi olsun insallah. Ssenin kalbin güzel oldugu icin biz sana güzel görunuyoruz canim. Rabbim seni seviyor bunu unutma. Dert veriyosa sen sebat ediyosan buna şükur ve hamd et. Rabbim mukafatini verecek bir de hayir dile hep Rabbimden. Saolsun ezgi arkadasimiza demistim oda arkadasına soylemis sana dua ettiler ailemde oyle dua etti lutfen yuregini ferah tut. Çünkü burdaki her mumin kardeşimiz birimizin yarasi kaniyosa kendi yaramiz kaniyor gibi üstleniriz. Rabbime sevdali ol O olsun tek aşkın bak nasil dünya sana ote gelecek. Ve Rabbim sana mukafatini verecek üzulme her olumsuzluga hamd olsun de. Her guzellige de şükürler dileOlurmu hic bunun hakki düşündüğün için cok teşekkür ederim Allah senden razı olsun nasil mutlu oldum nasil duygulandirdin beni cok sagol Nasil guzel yüreğin var . Sana ne desem az kalir Rabbim dualarini kabul etsinn
Ben kendime okudum canim sayim benim 445 di.eger diger kisiye gecersek diye dedim. 370 okurum dememin nedeni ondan. Hergun sirasi gelene okuyacaksak die dedim aldim kabul ettim die.yarin herkes okusun madem öğleden sonra tamamen bittikten sonra herkese 370 sayısini alir siradaki arkadasa okuruz. Nasips olursa zaten hemende biter.Sen kendin icin okumustun ama ben öyle hatirliyorum
Yok iki kisi mi girdin derken? Ben tek kisiyim arkdasa yetistiremedim dedigim icin bana yardim amacli okudu sizin icin 2 kere rica ettim ondanCanim sen 2 kisi mi girdin listeye? Yada baskasi icin mi