Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Sedacim bağışla beni nolur kizlardan bisey isteyecegim. Arkadaslar dıger sayfalarada yazdim burayada yazmak istedim hepinizin affina siğıniyorum okursaniz bi yasin i serif sizlerden istiyorum. Cevrenizede okutabilirsiniz. Okumak isteyen olursa bana sayi verebilir misiniz mumin kardeşimize yardim konu başlığımiz ezgi kardeşimiz var hastaneye gidecek önumuzdeki hafta.okuyan emegi gecen okumak isteyen herkesden Rabbim razi olsun.dualarinizi bekliyorum.hayirda kalin rahatsizlik verdim helal edin hakkinizi.

Güncel liste
Tefriciye listesi
1-) Hebehubele Hebehubele ( gulay kizi seda)
2-) bezginblog bezginblog (eminekizi esra)
3-) annesinineseri annesinineseri
4-) @Ssy8491
5-) @Gullbahcemm(Tülay ve ismail)
6-) Z Zehra_gns
7-) @Mirac46
8.) @HemDeliHemAsik
9-) P pembehayaller06
10-) agustos72 agustos72
11-) masalperisi666 masalperisi666
12-) Kader_91 Kader_91

NOT

Listemizde arkadaslar 12 kisiyiz şuandan itibaren dolayisiyla adam basi 370 okumaniz gerek. Son 4 tane hacet sahibi okur.
Gullbahcemm e okuyoruz 404 okuyanlar ve 445 okuyanlari bi sonraki arkadaşımıza bağışlarız. Lütfen her gun bildirim yapmaya çalışalım. Ve yetisirse hergün 1 kişinin duasini yapalim liste ilerlesin herkes dileğine kavuşsun inşallah[/user]

Son düzenleme:
C
Olur mu canim okudu diyelim 12 kisiyiz adam basi 370 okuduk 4 tane daha kalacak onu hacet sahibi okuyacak

11 kisi 370
Hacet sahibi 374
Canimm allah razı olsun biraz daha iyiyim. Hamdolsun ben okuyabilirsem okuyup bildiririm insalalh ve insallah hastahaneden olumlu sonucla dönersin insallah.
Bide senden ricam ben cok sık giremiyorum bana yardimci olabilirmisin? Listeyle ilgili

Aldim kabul ettim ben yarin hastanedeyken okurum insallah gelincede kibleye doner bagißlarim adeti 370 aliyom bilgi geceyim simdiden

C

Canimm allah razı olsun biraz daha iyiyim. Hamdolsun ben okuyabilirsem okuyup bildiririm insalalh ve insallah hastahaneden olumlu sonucla dönersin insallah.
Bide senden ricam ben cok sık giremiyorum bana yardimci olabilirmisin? Listeyle ilgili
Seve seve canim yardim ederim kizlarda yardimci olurlar aklinda bisey kalmasin senden sadece istedigim bizler icin Rabbim icin dirayetli ol. Her hayirda bi ser her serde bi hayir vardir. Dunden beri aklim sende. Affina siğinicam ama ben ezgi arkadasimiza yasin baslatmistim ikinci sirayi senin olsun istedim ama iznin varsa tabii senin adina dua istedim cok insandan hakkini helal et ama sormadan hareket ettigim icin

Seve seve canim yardim ederim kizlarda yardimci olurlar aklinda bisey kalmasin senden sadece istedigim bizler icin Rabbim icin dirayetli ol. Her hayirda bi ser her serde bi hayir vardir. Dunden beri aklim sende. Affina siğinicam ama ben ezgi arkadasimiza yasin baslatmistim ikinci sirayi senin olsun istedim ama iznin varsa tabii senin adina dua istedim cok insandan hakkini helal et ama sormadan hareket ettigim icin
Olurmu hic bunun hakki düşündüğün için cok teşekkür ederim Allah senden razı olsun nasil mutlu oldum nasil duygulandirdin beni cok sagol Nasil guzel yüreğin var . Sana ne desem az kalir Rabbim dualarini kabul etsinn

Olurmu hic bunun hakki düşündüğün için cok teşekkür ederim Allah senden razı olsun nasil mutlu oldum nasil duygulandirdin beni cok sagol Nasil guzel yüreğin var . Sana ne desem az kalir Rabbim dualarini kabul etsinn
Rabbim cumlemizden razi olsun insallah. Ssenin kalbin güzel oldugu icin biz sana güzel görunuyoruz canim. Rabbim seni seviyor bunu unutma. Dert veriyosa sen sebat ediyosan buna şükur ve hamd et. Rabbim mukafatini verecek bir de hayir dile hep Rabbimden. Saolsun ezgi arkadasimiza demistim oda arkadasına soylemis sana dua ettiler ailemde oyle dua etti lutfen yuregini ferah tut. Çünkü burdaki her mumin kardeşimiz birimizin yarasi kaniyosa kendi yaramiz kaniyor gibi üstleniriz. Rabbime sevdali ol O olsun tek aşkın bak nasil dünya sana ote gelecek. Ve Rabbim sana mukafatini verecek üzulme her olumsuzluga hamd olsun de. Her guzellige de şükürler dile

Sen kendin icin okumustun ama ben öyle hatirliyorum
Ben kendime okudum canim sayim benim 445 di.eger diger kisiye gecersek diye dedim. 370 okurum dememin nedeni ondan. Hergun sirasi gelene okuyacaksak die dedim aldim kabul ettim die.yarin herkes okusun madem öğleden sonra tamamen bittikten sonra herkese 370 sayısini alir siradaki arkadasa okuruz. Nasips olursa zaten hemende biter.

Ben yetistiremeyenler icin soyluyorum elimden geldigince yardimci olurum

TEFRICIYE LISTEMIZ

1-) Hebehubele Hebehubele ( GÜLAY KIZI SEDA)
2-) bezginblog bezginblog (EMINE KIZI ESRA)
3-) annesinineseri annesinineseri (ESER
4-) @Ssy8491 (SEHER)
5-) @Gullbahcemm(TÜLAY VE İSMAİL)
6-) @Zehra_gns( )
7-) @Mirac46 (DUYGU)
8.) @HemDeliHemAsik(HANIFE)
9-) @pembehayaller06(EZGI)
10-) @agustos72. ( )
11-) @masalperisi666( )
12-) @Kader_91( )

Okunan arkadaşimiz gullbahcemm TÜLAY VE EŞİ ISMAIL için

Not kızlar isimlerinizi soylerseniz listeye ekleyelim dua bağıslanirken yada ismini bildiklerime ayrica dua ediyorum ben bilgi gecmek istedim. Konu sahibinin adi Seda. Sizlere yardimci olur.Ben sadece ona yardimci olmak icin ara ara bakacagim.bilen arkadaslar biliyordur bilmeyenler acaba sirasi olan mi dua listesiyle ilgileniyor die düşünmeyin die yazmak istedim.

Rabbim hepimizin hacetini nasip etsin insallah.

Bıtirenler okudum bitti derseler bugun biterse yeni arkadaşa geceriz.​

X