- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
- Konu Sahibi Hebehubele
Pazardaydim yeni geldim alabilirim ne kadar okunacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahsenden razi olsun canimm rabbjm mükafatını yağdırsınHepsini ben aldim okumaya basliyom sen sabir cek seda Rabbim sana sifa versin hemen duaya gecmeyin beni bekleyin olur mu
Selamin aleyküm tamamladinizmi?20 tane dahq okudum 320
Daha iyiyim hamdolsun sıkıntılı bir dönemden geçiyorum ciddi bi karar aşamasına geldim o yüzden cok kötüydüm dünde bugünde . Bide birderdimvar da bi konu açılmış onu okuyunca daha kötü oldum rabbim ferahlik versinNasil oldun seda
Sen nie kendini sikiyon ben hakikaten kendimde dahil hepimize kiziyom o yuzden bu sikintilardan dolayi evlat sahibi olamiyoz ya.yardim edecegim bisey varsa soyle canimDaha iyiyim hamdolsun sıkıntılı bir dönemden geçiyorum ciddi bi karar aşamasına geldim o yüzden cok kötüydüm dünde bugünde . Bide birderdimvar da bi konu açılmış onu okuyunca daha kötü oldum rabbim ferahlik versin
Yok canim evliliğimle ilgili sıkıntılar yaşıyorum cocuk dahi düşünmüyorum bu topigi acarken hayirli bi zamanda olsun belki hamile kalirsam ilerde onun icin dualari bagislarim diyerek acmistim simdi ona firsat kalmadi malesef. Tamamen kopmak üzereyiz. Bana dua edernisin hakkimda herseyin hayirlisi icin tek bunu isteyebilirimSen nie kendini sikiyon ben hakikaten kendimde dahil hepimize kiziyom o yuzden bu sikintilardan dolayi evlat sahibi olamiyoz ya.yardim edecegim bisey varsa soyle canim
Şimdi bi rahatla ve hasbinallahu ve nimel vekil deYok canim evliliğimle ilgili sıkıntılar yaşıyorum cocuk dahi düşünmüyorum bu topigi acarken hayirli bi zamanda olsun belki hamile kalirsam ilerde onun icin dualari bagislarim diyerek acmistim simdi ona firsat kalmadi malesef. Tamamen kopmak üzereyiz. Bana dua edernisin hakkimda herseyin hayirlisi icin tek bunu isteyebilirim
Aminn simdi okurum Allah razi olsun canim . Sabrım kalmadi artik dün herşeyi döktü ortaya düşüncelerini falan. Onun içinde bana ait gram bisey kalmamis cok üzüldümTalak suresi cok kisa lutfen onu oku 7 defa ve Rabbim evime huzur ver de. Sakin acele etme once bi düşün bi anda olsun bitsin deme sana soz veriyorum dua tabii ederim ama nolur kendini birakma ve nolur Rabbime sığın acele etme eşini seviyosan 7defa talak suresini oku ve Rahmana birak halini O hayirlisi neyse onu sana yazar emin ol
Insallah faydasi olur . Yüreğine sağlık. Bu güzel yüreğinin istekleirnu verir insallah mevlam bi an önceCok sevdigim bi arkadasima dedim simdi oda işte yaninda arkadasi varmis senin icin dua istedim insallah onun tefricesi bitsin sana insallah dua ederler. Bende burda dua ediyorum emin ol.ve lutfen kendini birakma talak suresini sen oku hergun okumak icin zaman ayir gercekten talak suresini Rabbim eşler arasina indirmistir. esler arasi mutluluk icin birebir oku. Gerekirse buraya zaman ayirma ama talak suresini oku. Eksigin olursa tamamlariz emin ol
Amin cumlemizin insallah eger iznin olursa diger kizlarada diyelim senin için dua başlasınlarInsallah faydasi olur . Yüreğine sağlık. Bu güzel yüreğinin istekleirnu verir insallah mevlam bi an önce