- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
-
- Konu Sahibi Hebehubele
Hosgeldin canim Rahmetle geldin diyelim Allahin rahmeti ve bereketi bugun hepimizin uzerine olsun insallahbende katılabilirmiyim
hoşbulduk amin inşallahHosgeldin canim Rahmetle geldin diyelim Allahin rahmeti ve bereketi bugun hepimizin uzerine olsun insallah
Nasil yani yenilensin?Bugun listemiz yenilensin ki gelenler olursa aramiza bi sonraki hafta içinde ekleme yapalim kizlar ne dersiniz hak gecmesin gorüsünuzu alayim helal edin bi de hakkinizi
Geldim canim yoğunum su sira birazHebehubele canım nerelerdesin
Canim eklemeyi liste bittikten sonra yapalımtefriciyeyi herkes birbirine okumus olur. Bide tefriciye uzasin istemiyorum bitsin diyorum bu liste sonra ihlas yada diger dualarda ekleme yapalim listeye.Bugun listemiz yenilensin ki gelenler olursa aramiza bi sonraki hafta içinde ekleme yapalim kizlar ne dersiniz hak gecmesin gorüsünuzu alayim helal edin bi de hakkinizi
Hosgeldin canimm. Katil tabi ama bizim bu liste bitsin oyle ekleyelim seni olurmu?hoşbulduk amin inşallah
Hebehubele canım nerelerdesin
Ni arkadaslarimiz var onlarda listeye dahil olsunlar yenilenmis olur hem dua bitti annesinineserine gececegiz galiba bildigim kadar ona gececeksek gelen arkadaslarida katalim diyorum pazar gunune kadar biter sonra gelen olursada pazar gunu listeye dahil ederiz olmaz miNasil yani yenilensin?
Y
Ni arkadaslarimiz var onlarda listeye dahil olsunlar yenilenmis olur hem dua bitti annesinineserine gececegiz galiba bildigim kadar ona gececeksek gelen arkadaslarida katalim diyorum pazar gunune kadar biter sonra gelen olursada pazar gunu listeye dahil ederiz olmaz mi
Bugün sonmuydu kuzum ya anneanne hastaydı geldim hastaneye falan götürdük hala oradayım bigün daha verseniz olmazmi bugüne yetişmeyebilir benimbezginblog annesinineseri @Mirac46 Z Zehra_gns Hercai91 okudunz mu arkadaşlar bugün yeni kisiye gecilecek allahın izniyle
Geldim cnm ise gitcm birazdn isteyken okurum size ancak oldu yemek ye alisverid yapP pembehayaller06 canim seni bekliyoruz hadii sende gel aramiza
Gelmiş gecmis olsun ne kadar eksigin var sehercimBugün sonmuydu kuzum ya anneanne hastaydı geldim hastaneye falan götürdük hala oradayım bigün daha verseniz olmazmi bugüne yetişmeyebilir benim
Okudum benbezginblog annesinineseri @Mirac46 Z Zehra_gns Hercai91 okudunz mu arkadaşlar bugün yeni kisiye gecilecek allahın izniyle