Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Bugun listemiz yenilensin ki gelenler olursa aramiza bi sonraki hafta içinde ekleme yapalim kizlar ne dersiniz hak gecmesin gorüsünuzu alayim helal edin bi de hakkinizi

Bugun listemiz yenilensin ki gelenler olursa aramiza bi sonraki hafta içinde ekleme yapalim kizlar ne dersiniz hak gecmesin gorüsünuzu alayim helal edin bi de hakkinizi
Canim eklemeyi liste bittikten sonra yapalımtefriciyeyi herkes birbirine okumus olur. Bide tefriciye uzasin istemiyorum bitsin diyorum bu liste sonra ihlas yada diger dualarda ekleme yapalim listeye.
Ben cok yogunum yetistirmekte zorlanıyorum
hoşbulduk amin inşallah
Hosgeldin canimm. Katil tabi ama bizim bu liste bitsin oyle ekleyelim seni olurmu?

Y
Nasil yani yenilensin?
Ni arkadaslarimiz var onlarda listeye dahil olsunlar yenilenmis olur hem dua bitti annesinineserine gececegiz galiba bildigim kadar ona gececeksek gelen arkadaslarida katalim diyorum pazar gunune kadar biter sonra gelen olursada pazar gunu listeye dahil ederiz olmaz mi

Yine siz bilirsiniz sadece gelen geri kalmasin diye dedim. Nasil uygun gorurseniz oyle

Bu arada kizlar hepiniz icin diyorum olaki isiniz gucunuz oldu zaman bulamadiniz yarim kalirsa duaniz haber verelim hep bi agizdan okuyup bitirelim geri kaldim die kederlenmeyin olur mu.

Bugun dagitim yapiliyor mu yine 634 degil mi kisi başi ben hakkimi alayim yarin okur bagıslarım saat 11de otogara gitmemiz gerek o yüzden yolda çok az okuyabilirim.bu gece geldikten sonra devam edemezsem sabah insallah okur teslim ederim

Oyle olunca liste uzayacak .o yuzden listeye dahil etmek istemiyorum canım . Benndaha fazla okuyamayacagim dedigim gibi cok yogunum kendimi listeye gorre Ayarladim bu gece yeni bi kisiye gecilecek hatta kalcak 3 kisi geriye o yüzden söylüyorum . O yuzden kim okudu kim okumadi karisacak suan bunun takibindeyken bitsin yeni kiste actigimiz zaman davet edelim. Arkadaslari listeye ekleyince onlarada okunacak bu da sureyi uzatacak amaltmak istediğim bu . Ama diger arkadaslarda istiyosa sureyi kisaltip sayiyi boler oyle yapariz onlarada soralim benim düşüncem bu yönde annesinineseri annesinineseri Hercai91 Hercai91 bezginblog bezginblog Z Zehra_gns @Mirac46 kizlar ne diyosunuz ? Yeni kisi ekleyelum mi yoksa liste bittikteb sonrs yeni dua listesine mi ekleme yapalim?
Y

Ni arkadaslarimiz var onlarda listeye dahil olsunlar yenilenmis olur hem dua bitti annesinineserine gececegiz galiba bildigim kadar ona gececeksek gelen arkadaslarida katalim diyorum pazar gunune kadar biter sonra gelen olursada pazar gunu listeye dahil ederiz olmaz mi

Canim benim acimdan sorun yok ben okurum liste sayisi uzarsa okumada kisalir sanada cok yuk olmaz diye dedim sen de zorlaniyosun hemen biter hemde sebeplenmek isteyen insanlarda var dedigim gibi saolsun bugun misal hanife yardimci oldu bitirdik. Sende zorlandigin zaman haber ver liste uzasin yada uzamasin herkesin isi gucu oluyo benim demem su eger okuyamazsaniz bilgi gecin aramizda okuyalim bugun bi kardesimizin duasina ortak oluruz yarinda bizim işimiz olursa diger kardeslerimiz yardimci olsun die dedim.

LBuiste meselesinde benim sadece tek hakkim degil ben sordum onayiniz helalliginiz varsa yoksa tabiiki de bisey diyemem.

X