Aynen canım ben uğraşmayı seviyorum:)Yani hiç gözüme gelmez:)Makarna yapmam ,onun yerine kendim açar keserim:)Bana daha kolay gelir:)Öyle bir delilik varoyle demek istemedim. hani cabuk olmasini istedigin zaman unlu yapiyormussun ya o zaman bile unlu yapmazsin diyorum
Ben onları zorla büyüttüm şimdi sefasını sürüyorum hiç verir miyimO kızları bana yollayiver.
Neler neler yaparım.
Yeter ki kahvemi yapsınlar. :)
Sağol canım benimŞahane olmuş canımm
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor herşey
Sağol canımOoohhhh afiyet olsun ❤
Kızlarımın ellerine sağlık
Kamera arkasını katılan bilir,katılmayan anlayamaz
çokda kaptırma kendiniBen onları zorla büyüttüm şimdi sefasını sürüyorum hiç verir miyim
Orası öyleçokda kaptırma kendinikus yuvadan ucunda çok aglarsin sonra :)
niye üzgün koydun abla. kaynana olcan hani torun torba falan güzel şeyler :))Orası öyle
Sağol canım benimMuthis bir sunum corbada harika alttaki kesan da gözümden kaçmadi
Öyle canım ama kızlar bir süre sonra uçup gidecekler:)Üniversiteye az kaldı:)niye üzgün koydun abla. kaynana olcan hani torun torba falan güzel şeyler :))
hayirlisi olsun :)Öyle canım ama kızlar bir süre sonra uçup gidecekler:)Üniversiteye az kaldı:)
Sağol canım benim öylehayirlisi olsun :)
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık abla çorbada sunumda çok güzel olmuşbunu bize neden yapıyorsun ,burasi çorba yarışması yemeğini kaldirirmisin lütfen
Teşekkür ederim canımOlsa da yesek dediim abla olurken nefiiss görünüyoorellerine sağlık çok güzel olmuş
Değil ben biliyorum elin ecnebi google si nerden bilecekmisTeşekkür ederim canım
Google amcaya sor bakalım çorba mı değil mi
Teşekkür ederim canım benimÇok güzel görünüyor..Hem de sunum çok otantik olmuş.
Ellerine sağlık canım. Yarışmada başarılar diliyorum
çok haklısın. antepliler buna çorba diyeni tüfenkle kovalıyormuşEllerine sağlık abla çorbada sunumda çok güzel olmuşbunu bize neden yapıyorsun ,burasi çorba yarışması yemeğini kaldirirmisin lütfen