İkinci kimMaşaallah.
Yani bir çorba bu kadar kolay olabilir.
Ellerine sağlık.
Olsun üçüncü olsam da olur.
Aynen yuvarlamak uğraştırıyor:)1 saat sürdü:)İstersen biraz daha büyük yuvarlaya bilirsin tadı değişmiyor:)Yok yok cumartesi yaparım,herkes yuvarlasın banane
2. kimMaşaallah.
Ellerine sağlık.
Ben hep bu tarz çorbalar yaparım:)Unlu çorba 5 dk ya acil yapmam gerekiyorsa yaparım:)Ben çorba diye evdekilere unlu su kakalıyomuşum yıllardır,onu farkettim bu yarışmada
Sağol canım benimMaşaallah.
Ellerine sağlık.
Sen 1 saatte yaptıysan benim 3 saat sürerAynen yuvarlamak uğraştırıyor:)1 saat sürdü:)İstersen biraz daha büyük yuvarlaya bilirsin tadı değişmiyor:)
yaptığın çorbaya bak hele. kimse beni unlu çorba yaptığına inandıramazBen hep bu tarz çorbalar yaparım:)Unlu çorba 5 dk ya acil yapmam gerekiyorsa yaparım:)
İkinci kim
2. kim
Yok o zaman yuvalama olmazSen 1 saatte yaptıysan benim 3 saat sürer
Rosto köfte gibi atayım tencereye isteyen kessin yesin
Unlu değil tabi bu çorba tam yöresel ve manevi değeri çok olan bir çorba:)Antep ile bütünleşmişyaptığın çorbaya bak hele. kimse beni unlu çorba yaptığına inandıramaz
Çaktırma ben bide çok yoruldum deyip sofrayı onlara hazırlatıyorumBen hep bu tarz çorbalar yaparım:)Unlu çorba 5 dk ya acil yapmam gerekiyorsa yaparım:)
Bidaha bakim beyrana duBence beyran. Sizce bilmem.
Bu türler yemek bence. :)Ben hep bu tarz çorbalar yaparım:)Unlu çorba 5 dk ya acil yapmam gerekiyorsa yaparım:)
Sen çekimi yaparken görsen balkonda çektim örtü uçuşuyorÇaktırma ben bide çok yoruldum deyip sofrayı onlara hazırlatıyorum
Evet yaa beyran da çok güzelBence beyran. Sizce bilmem.
Misafire çorba diye yapıyorum:)Ama kendimiz için genelde tek olabiliyor:)Bu türler yemek bence. :)
Yani biz bizimkini yemek niyetine yedik de.
oyle demek istemedim. hani cabuk olmasini istedigin zaman unlu yapiyormussun ya o zaman bile unlu yapmazsin diyorumUnlu değil tabi bu çorba tam yöresel ve manevi değeri çok olan bir çorba:)Antep ile bütünleşmiş
O kızları bana yollayiver.Sen çekimi yaparken görsen balkonda çektim örtü uçuşuyorKızlar sağlı sollu tutuyor ,mandallar Tabi bulaşıkları ve sofrayı onlar toparladı:)Üstüne birde kahve yaptılar
Ooohhhh afiyet olsun ❤Sen çekimi yaparken görsen balkonda çektim örtü uçuşuyorKızlar sağlı sollu tutuyor ,mandallar Tabi bulaşıkları ve sofrayı onlar toparladı:)Üstüne birde kahve yaptılar