- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
İkinci kimMaşaallah.
Yani bir çorba bu kadar kolay olabilir.
Ellerine sağlık.
Olsun üçüncü olsam da olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinci kimMaşaallah.
Ellerine sağlık.
Aynen yuvarlamak uğraştırıyor:)1 saat sürdü:)İstersen biraz daha büyük yuvarlaya bilirsin tadı değişmiyor:)Yok yok cumartesi yaparım,herkes yuvarlasın banane
2. kimMaşaallah.
Ellerine sağlık.
Ben hep bu tarz çorbalar yaparım:)Unlu çorba 5 dk ya acil yapmam gerekiyorsa yaparım:)Ben çorba diye evdekilere unlu su kakalıyomuşum yıllardır,onu farkettim bu yarışmada
Sağol canım benimMaşaallah.
Ellerine sağlık.
Sen 1 saatte yaptıysan benim 3 saat sürerAynen yuvarlamak uğraştırıyor:)1 saat sürdü:)İstersen biraz daha büyük yuvarlaya bilirsin tadı değişmiyor:)
yaptığın çorbaya bak hele. kimse beni unlu çorba yaptığına inandıramazBen hep bu tarz çorbalar yaparım:)Unlu çorba 5 dk ya acil yapmam gerekiyorsa yaparım:)
İkinci kim
2. kim
Yok o zaman yuvalama olmazBunun makinası var Antep'te onunla yapıyorlar.Sen 1 saatte yaptıysan benim 3 saat sürer
Rosto köfte gibi atayım tencereye isteyen kessin yesin
Unlu değil tabi bu çorba tam yöresel ve manevi değeri çok olan bir çorba:)Antep ile bütünleşmişyaptığın çorbaya bak hele. kimse beni unlu çorba yaptığına inandıramaz
Çaktırma ben bide çok yoruldum deyip sofrayı onlara hazırlatıyorumBen hep bu tarz çorbalar yaparım:)Unlu çorba 5 dk ya acil yapmam gerekiyorsa yaparım:)
Bidaha bakim beyrana duBence beyran. Sizce bilmem.
Bu türler yemek bence. :)Ben hep bu tarz çorbalar yaparım:)Unlu çorba 5 dk ya acil yapmam gerekiyorsa yaparım:)
Sen çekimi yaparken görsen balkonda çektim örtü uçuşuyorKızlar sağlı sollu tutuyor ,mandallarTabi bulaşıkları ve sofrayı onlar toparladı:)Üstüne birde kahve yaptılarÇaktırma ben bide çok yoruldum deyip sofrayı onlara hazırlatıyorum
Evet yaa beyran da çok güzelBence beyran. Sizce bilmem.
Misafire çorba diye yapıyorum:)Ama kendimiz için genelde tek olabiliyor:)Bu türler yemek bence. :)
Yani biz bizimkini yemek niyetine yedik de.
oyle demek istemedim. hani cabuk olmasini istedigin zaman unlu yapiyormussun ya o zaman bile unlu yapmazsin diyorumUnlu değil tabi bu çorba tam yöresel ve manevi değeri çok olan bir çorba:)Antep ile bütünleşmiş
O kızları bana yollayiver.Sen çekimi yaparken görsen balkonda çektim örtü uçuşuyorKızlar sağlı sollu tutuyor ,mandallarTabi bulaşıkları ve sofrayı onlar toparladı:)Üstüne birde kahve yaptılar
Ooohhhh afiyet olsun ❤Sen çekimi yaparken görsen balkonda çektim örtü uçuşuyorKızlar sağlı sollu tutuyor ,mandallarTabi bulaşıkları ve sofrayı onlar toparladı:)Üstüne birde kahve yaptılar