yusyuvarlak bir suratım var:(((

Estetik gibi kalıcı bir çözüm bulmak istiyorsanız, yüz egzersizi yaparak yüzünüzü şekillendirebilirsiniz.. :)) Bununla ilgili videolar var forumda da paylaşılmış arkadaşlar.. üzülmeyin herşeyin bi çaresi var ..

ay yuvarlak yüz daha güzel bence herşey yakışıo keşke bnmde yüzüm yuvarlak olsaydı bana sadece saçmı toplamak yakışıo

ayy bende aynı şeyden şikayetçiym yabiraz kilo alayım hemen yüzüm tombul ve ablak gözükür gıdım çıkar :bbo: sakın kehkül kestirme canım daha da ablak gözükür yüzün boshayallersmile genelde uzun saç tercih ediyorum ve saçımı açık bırakıyorum bilmiyorumkismile

benımde yuzum toplu yuz seklım de yuvarlak mı oval mı bı karara varamadım ovalımsı yuvarlak dıım benım vazgecılmezım krepe sacımın ust kısmına her zaman hacım verırım percemlerimin bıle dıp kısımları one dogru degil yukarı dogru hafıf hacımlıdir boyle yapınca yuzum daha uzun ve yanaklarım daha ınce duruyor bır de su yuz yogasına basladım evde tv ızlerken yuzumu sekılden sekıle sokuyorum aynı durumdan muzdarıp olanlar uzman tv de veya youtube taki yuz yogası egzersızlerıne bır goz gezdırın derım

ahhh canım aynı dert bende de var genelde saçlarını salmaya bak.bide kısaymış biran önce uzar umarım çünkü uzun saç daha küçük gösteriyor yüzü:l

yüzüm yuvarlak ve hiçte şikayetçi değilim herkes çok beğenir yüzümü tabi bende

Ya bendede aynı dert nereye gıtsem çok dikkat çekerim ve herkes çok guzel oldugumu barbie bebeğe benzediğimi söyler ama ben anlamıyorum bu yuzle nasıl boyle oluo ben hiç begenmiyorum kemikli yüzlere çok özeniyorum ( ve bu öyle bi yüzki bazen çok guzel bazen aynalara bakasım gelmiyo yani vucudumda kilolu olsa neyse dicem ama birçok mankenden daha guzel vucudum ama niye böyle anlamıyorum yokmu bi çaresii (

Lovely çok mütevazisin valla hayran kaldım
Yuvarlak yüzlü arkadaşlar bencede uzun saç kullanmalı.
Benimde yüzüm zayıfken uzun duruyor ama kilo alınca kare gibi oluyor

canm bnmde yuvrlk ama yuz yogası yapmya ba sldm sonuç almktym bide farhye evcnın de yuzu dolgundu sarmsklı caydan sonnra bakyrm da bayağı bı kulcms yuzu denesemmı acabaaaaaa

How to get a Slimmer Face - YouTube

dakika 3:20 deki masaji uygularsan inanilmaz faydali oluyor. oneriler icindeki en faydalisi o. bu masaji ben kendi cildimde uyguluyorum, yani ilk el deneyimi:)

videoda diger onerilenler

tuzlu ve islenmis gidalar tuketmemek,

makyaj teknigi

bir de cene inceltici urunler varmis:))

bian gülesim geldi çok masumca yazmışınya çocuksu bişekilde yusyuvarlak falan diye sevimli geldi düz uzun saç kullan gölgelendirme tekniklerinde faydalan yotubeda çok var

canım o 3.20 de kı hareket ne ıse yarıo denedın mı nıde bende o yaptkları yok neyle yapaym o hareketı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…