Benim de yüzüm yuvarlak o yüzden saclarımı toplamamaya özen gösteriyorum.Ne kadar zayıflasamda yüzüm hiç zayıflamıyor sinir oluyorum.Keske yüzüm biraz kemikli bir yapıya sahip olsaydı.Yüzü öyle olanlara çok özeniyorum yaa
canım fotodaki sen misin ?eeger sen isen senin yüzün tam yuvarlak sayılmaz üçgen bi yüz tipin var kanımcakaydirigubbakcemile
Yanaklarım toplu oldugu için belki de yüzüm yuvarlak gibi görünüyor olabilir ama keske ben zayıfladıgımda yanaklarımda zayıflasa onlar aynı öööyle kalıyorlar yanaklarımdan nefret ediyorummm(
Benim de yüzüm yuvarlak o yüzden saclarımı toplamamaya özen gösteriyorum.Ne kadar zayıflasamda yüzüm hiç zayıflamıyor sinir oluyorum.Keske yüzüm biraz kemikli bir yapıya sahip olsaydı.Yüzü öyle olanlara çok özeniyorum yaa
arkadaşlar yüzüm çok yuvarlak. azıcık kilo alayım hemen yanaklarım tombul tombul oluyor. bu şekilde de çok kötü görünüyorum. aynaya bakasım gelmiyor-tatlicadiarzu-. birde üstüne üstlük saçlarımda kısacık. siz düşünün ne vasat haldeyimkafamçokkarıştı. ben bu koca suratımı nasıl küçük gösterebilirim??