yusyuvarlak bir suratım var:(((

Biricik

üç böcek bir çiçek
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
1.170
6
arkadaşlar yüzüm çok yuvarlak. azıcık kilo alayım hemen yanaklarım tombul tombul oluyor. bu şekilde de çok kötü görünüyorum. aynaya bakasım gelmiyor-tatlicadiarzu-. birde üstüne üstlük saçlarımda kısacık. siz düşünün ne vasat haldeyimkafamçokkarıştı. ben bu koca suratımı nasıl küçük gösterebilirim??

Canım tabii ki uzun saçı tercih et her zaman bu yüzünü daha ince gösterir..Bir de makyajda allığı elmacık kemiklerine sür bu da hileli bir yöntem..

kilolu biri deilsen tek oynaman gereken yerin sacların
daha dogrusu uzatmalısın
bide kaşlarını alıyosan alma

Son düzenleme:
bnimde suratım toplu aynı derteyiz.ama klo verince küçülüyo allahtan ama genede öyle kemikli ibr surata sahip olamıyorum.üstüne saçlar çok cılız açıkta bırakamıyorum hep toplu bıktım ama yaaaaaaaaa offfff napcm bn bu saçları valla sıfıra vurcam ha

yaa kızlar nekadar güzeell iştee,
yuvarlak yüzlü olmak çok güzel bişey,
yüzünüz daha ortaya çıkar daha bi güzel durur bütün saçlar,
benim yüzümde yuvarlak ama küçük bir yüzüm var,
ayrıca baya zayıf oldığum için pek belli olmuyor,
gerçi bu zayıflığa genede toplu bir yüzüm var:Saruboceq:
iyikide böyle diyorum:lepi:
eğer çok tombulsa kesinlikle uzun saçlı olun uzatın saçlarınızıa.s.

Cnm benimde yüzüm yuvarlak

öncelikle saçlarını uzat burdaki bakımları deneyebilirsin

kaşlarını fazla inceltme
ayrıca makyaj yaparken neresi daha küçük istiyorsan oraya koyu renk fondöten sür
mesela yanaklarının alt kısmına yerimseniben

saçta katlı, merdiven kesim..yüzünüzü kapayarak yanları, aşağıya doğru uzayan bir kesim, yüzü ince gösterebilir...

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı dert bende de var fotomu koyuyum da bakın bi bana ne yakışır

alıntı yapmayın ama oldu mu:/

Son düzenleme:
saşların ön yanlarını katkat sivri ustura kesim çok hoş olur bir de allık uygularken yanaklarınızı içe çekin dışta kalan tam elmacık kemıklerınden şakaklara dogru allık yüzü biraz daha uzun gösterir

hiç allık kullanmadım hayatımda. nası kullanılır bilmiorm bile.. ama saclarımdan harbi sıkıldım:/

Benim de yüzüm yuvarlak o yüzden saclarımı toplamamaya özen gösteriyorum.Ne kadar zayıflasamda yüzüm hiç zayıflamıyor sinir oluyorum.Keske yüzüm biraz kemikli bir yapıya sahip olsaydı.Yüzü öyle olanlara çok özeniyorum yaa

canım fotodaki sen misin ?eeger sen isen senin yüzün tam yuvarlak sayılmaz üçgen bi yüz tipin var kanımcakaydirigubbakcemile

canım fotodaki sen misin ?eeger sen isen senin yüzün tam yuvarlak sayılmaz üçgen bi yüz tipin var kanımcakaydirigubbakcemile

Yanaklarım toplu oldugu için belki de yüzüm yuvarlak gibi görünüyor olabilir ama keske ben zayıfladıgımda yanaklarımda zayıflasa onlar aynı öööyle kalıyorlar yanaklarımdan nefret ediyorummm (

Yanaklarım toplu oldugu için belki de yüzüm yuvarlak gibi görünüyor olabilir ama keske ben zayıfladıgımda yanaklarımda zayıflasa onlar aynı öööyle kalıyorlar yanaklarımdan nefret ediyorummm (

yok canım öyle deme bence sana çok tatlı bi hava katıyo yanakların ki sen tombiş yanak görmemişsin ..sana tavsiyem şu bnce kahkül kestir saçlarını alnın genişçe çünkü sana yakışır artı katlı kesim yaptırırsan yüzün daha zayıf gözükür canım dert etme bukadar kaydirigubbakcemile5

cnm bence yüzün kötü değil kahkul kestir önlerınede kat verdır hoş durur

Canım benim,saçların kısa olsa da böyle uzun perçemler le daha tatlı bir yüze sahip olabilirsin.Böyle değişik bir küt gibi perçemleri öne arkaları dışa yada içe doğru filan fönleyip tarz yaratabilirsin :)gamyoncuiremsu

Bence saclarını kestirme uzasın kısa sac yuzu daha cok on plana cıkarıyor diye dusunuyorum. =)

semilak, bencede alnın baya bi acık ya kahkul yada percem kestirirsen daha guzel olur =) Benim alnımda o kadar olmasa da acık ben kahkul kullanıyorum saclarımda hep uzundur ama suanda boyu normal lanet olası kırıklarımı aldırdıgımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…