Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım sadece yürüyüşleri hesaplıyorum.a.s.01 Temmuz 65 dk
02 Temmuz 65 dk
03 Temmuz 65 dk
04 Temmuz 70 dk
05 Temmuz 70 dk
06 Temmuz 70 dk
07 Temmuz 70 dk
08 Temmuz 70 dk
09 Temmuz 70 dk
10 Temmuz 70 dk
11 Temmuz 75 dk
12 Temmuz 75 dk
13 Temmuz 75 dk
14 Temmuz 75 dk
15 Temmuz 75 dk
16 Temmuz 75 dk
17 Temmuz 75 dk
18 Temmuz 75 dk
19 Temmuz 75 dk
20 Temmuz 75 dk
21 Temmuz 75 dk
22 Temmuz 75 dk
23 Temmuz 75 dk
24 Temmuz 75 dk
Yarından itibaren pilatese başlıyorum. 1 gün pilates 1 gün 75 dk yürüyüş yapacağım. Pilatesler dahil olmuyor di mi arkadaşlar. Bazen buraya yazan arkadaşlarımız oluyordu. Sadece yürüyüşler mi hesaplanıyor. Biri aydınlatırsa bundan sonra ona göre bildirim yapayım. Herkese iyi sporlar. guclubacismile
yeterli olur tabi canım..düzenli yürüyüş sarkma yapmaz.ama istiyorsan haftanın bir kaçgünü egzersizde yapabilirsin tatlışselam kızlar 3 haftadır diyetteyim bende hergün koşu bandında yürüyorum.bende size burdan bildireyim bundan sonra.mesela bugün 90 dk yürüdüm ama az sonra tekrar yürüme planlarım var:)bide ben sadece yürüyorum spor oalrak.diyet&yürümek tek başına kilo vermekte yeterli olur mu.yada zayıflayınca çok sarkmaya yol açar mı??
Burada tam olarak ne yapıldığını bana anlatabilecek biri var mı acaba?:kedi: Ben bugün diyete başladım da yürüyüş grubuna katılsam dedim :kedi: Ama anlayamadım pek Herkes yaptığı yürüyüşün dakikasını mı yazıo günlere göre?
iyi akşamlar arkadaşlar bende 3 aydır yürüyorum haftada en az 4 kez olmak üzere
bugün bi bayanla karşılaştım çok yürümek basen yapar dedi çok şaşırıdm sizcede olabilirmi
birde bende göbek ve simit bölgesi var oralar içinde parktaki spor aletleirni tavsiye etti ve 45 dk yürü sonra buradaki aletlere bin dedi
sizce 45 dk az olmazmı