• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

akrep33 seni gördüğüme çok sevindim.ben temmuzdan beri hiç ugramıyordum.bugün tekrar döndüm aranıza.seni takip ederdim sürekli.azmine hayranım.okadar kilo verdin almışsın sonradan ama yinede dört elle başlamıssın.hayranım sana.bendeki sorun bu işte.mesala bugün gayet iyi gidiyor yarın ufacık bi aksaklık olsun hemen salıyorum.fazlasıyla başlıyorum yemeye ne istiyorsam kendimden en büyük düşmanım benim kendime.2 gün yürüyeyim 3. günü aksilik olsun hemen dönmemek üzere bırakıyorum yürümeyi.inşallah bu defa olacak ....

akrep33 seni gördüğüme çok sevindim.ben temmuzdan beri hiç ugramıyordum.bugün tekrar döndüm aranıza.seni takip ederdim sürekli.azmine hayranım.okadar kilo verdin almışsın sonradan ama yinede dört elle başlamıssın.hayranım sana.bendeki sorun bu işte.mesala bugün gayet iyi gidiyor yarın ufacık bi aksaklık olsun hemen salıyorum.fazlasıyla başlıyorum yemeye ne istiyorsam kendimden en büyük düşmanım benim kendime.2 gün yürüyeyim 3. günü aksilik olsun hemen dönmemek üzere bırakıyorum yürümeyi.inşallah bu defa olacak ....

hoşgeldin tatlım aramıza....
bende de durum aynıydı aslında şeker...
ama şimdi diyeti bıraktım diyorum devamlı beynime..çünkü kısıtlanmış bir beyin en ufak bir aksaklıkta zincirleri kırıp yiyeceklere saldırmamızı sağlıyor ve öç alırmış gibi de doyma sinyali göndermiyor...
şimdi her şeyden yiyorum ama ayarınca ve sağlıklı şeyler olmasına dikkat ediyorum..
ve diyorumki hep kendime...bu yiyeceklerin hepsi bizler için yaratılmış ve bende de yasak yok..istediğim zaman yiyebilirim..çok faydası oluyor...

19.102009 60 dk
20.10.2009 60 dk
21.10.2009 60 dk
22.10.2009 60 dk
23.10.2009 60 dk
24.10.2009 60 dk
25.10.2009 60 dk
26.10.2009 75 dk

unutmuşum sürekli topiğe girip bildirmeyi bende böylece toptan bildrim yapıyorum :))

kızlar size birşey sormak istiyorum.gerçekten düzenli olarak yürümeyi nasıl başarıyorsunuz.ben muhasebeciyim tüm gün oturuyorum işim gereği.evde yürüyüş bandı var.fakat nezaman olsa dur şunu yapayım dur bunuda bitiriyim derken bi bakıyorum saat gece yarısı benim pil bitmiş.ve büyük bi pişmanlık.herşeyi kenara bırakıp ne olursa olsun bunu yapmalıyım diyemiyorum.lütfen bana uygulaya bilecegim bi yöntem söyleyin siz bunu başarmışsınız maşallah

anacım kimse girememiş sanırım..benim gibi...

30 ve 31 ekim 70 dk

narincim çok kolay....

işlerinden önce dur şu yürüyüşümü yapiim sonra işleride yaparım dersen olur bu iş..hem bedenen hem ruhen hafiflersin şekerkaydirigubbakcemile5

27 ekimde 60 dk yürüdüm.
Billur 27,28,29 ,31 ekimde 60 dk yürüdü.
1 kasımda 60 dk yürüdüopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar yarışma devam ediyomu bende yürüyorum hergün 60 dk yürüme bandında ama sizi gördüm ya artık bende süreyi uzatmaya çalışırım 80 dk falan yapsam yeter dimi

sevgili akrep33 80 kilo ile başlamışsın tıpkı benim gibi gerçi benim daha çok yeni gidecek inşallah,ne kadar sürede verdin bu kiloyu? Birde gruba katılmak için şartlarınız nelerdir? Sizler nerelerde yürüyorsunuz? Havalarda soğuk artık bunun için bir formülünüz var mı? Çok soru sordum değil mi,cevaplarsan sevinirim.

merhaba arkadaşlar yarışma devam ediyomu bende yürüyorum hergün 60 dk yürüme bandında ama sizi gördüm ya artık bende süreyi uzatmaya çalışırım 80 dk falan yapsam yeter dimi
hoşgeldin canım..evet devam ediyoruz..gerçi ben yoğunluğumdan hesaplıyamadım ama hala devam şeker..80 dk yeter tabi kendini zorlamadan...
sevgili akrep33 80 kilo ile başlamışsın tıpkı benim gibi gerçi benim daha çok yeni gidecek inşallah,ne kadar sürede verdin bu kiloyu? Birde gruba katılmak için şartlarınız nelerdir? Sizler nerelerde yürüyorsunuz? Havalarda soğuk artık bunun için bir formülünüz var mı? Çok soru sordum değil mi,cevaplarsan sevinirim.

canım 2008 in yazında başladım..ideal kiloma indim ama tekrar aldım..şimdi sporla vermeye çalışıyorum..hep birlikte başarıcaz inşallah..
şartımız hergün düzenli yürüyüşlerini buraya yazman şeker..

1-2-3-4 kasım 60 dk

Son düzenleme:
5-6-7-9-10-11-12 kasım 60 dk

Back