- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
Hoşbulduk:)Merhaba tabiki katılabilirsin, hoşgeldin :)
Hoşbulduk:)
Günaydın kızlar bol adımlı ,bol enerjili bir gün olması dileğiyle.
Merhaba Kızlar,
gün içerisindemi atılıyor 10.000 adım yoksa bir yürüyüş toplamımı?
yaaa süpersiniz kızlar. ben de yazıcam demiştim ama ramazan gelince kaldı yürüyüşler. e haliyle yazamadım. gün içinde fırsatım yok yürümeye, masabaşı çalışıyorum. iftar az daha erken olsa aslında çıkarım ama çok geç oluyor. havalar da soğuk gidiyor bu ara. yine buralarda olayım ben de sizden gaza gelirim belki :)
Gün içinde spora kadar en fazla 3.000 adım atmış oluyorum. Sporda da parkta 6-7 tur /koşu bandında 6-7 km yürüyünce 10.000 adım atılıyor canımMerhaba Kızlar,
gün içerisindemi atılıyor 10.000 adım yoksa bir yürüyüş toplamımı?
Doğru söylüyorsun canım bu bir ay biraz sıkıntı ama ramazandan sonra bence sen de bize katılırsın :)yaaa süpersiniz kızlar. ben de yazıcam demiştim ama ramazan gelince kaldı yürüyüşler. e haliyle yazamadım. gün içinde fırsatım yok yürümeye, masabaşı çalışıyorum. iftar az daha erken olsa aslında çıkarım ama çok geç oluyor. havalar da soğuk gidiyor bu ara. yine buralarda olayım ben de sizden gaza gelirim belki :)
Biraz halsizsen atarsııınnn hem terini de atarsın iyi gelirTünaydın canımSana da mutlu huzurlu ve adımmmlıı günler . Bugün biraz halsizim ya 10.000 adım atabilecek miyim emin değilim
Doğru söylüyorsun canım bu bir ay biraz sıkıntı ama ramazandan sonra bence sen de bize katılırsın :)
o zaman ramazan sonuna seni bekliyoruz, tabi arada yürürsen veya işler için koşturduğun bir günün sonunda da adım sayını yazabilirsin :)kesinlikle, ramazan öncesi çok güzel düzen kurmuştum. çok da iyi gelmişti. ramazanda ara ara ramazan sonu tam gaz devam etmek istiyorum...
Biraz halsizsen atarsııınnn hem terini de atarsın iyi gelir
10.000 adım atıldısizler de attınız mııı
Sen de süpersin canım bugünkü adımları ikimiz de üşenmeden tamamladıkSüpersinnn maşallahhçok güzel gidiyorsun bende 10.000 adımı tamamladım
oo süpersin canım aynen böyle devamBen bugün adım rekorumu kırdım 12.954 yapmışım
10bin adımı tamamlayan arkadaşlar süpersiniz İnan'ın sizden gaza geldim ben de.
Darısı yarın ve sonraki günlere
günaydın canım inşallahGünaydınlar bol adımlı günlerimiz olsun inşallah.
Ben üye olmadan önce (ki yeni üyeyim )hep okuyordum azmini gördükçe neden ben de yapmıyorum dedim. Bakalım gün sonunda neler yapacağız.oo süpersin canım aynen böyle devam
ben de sizlerden gaza geldim hepimiz adımlarımızı yazdıkça hevesim artıyor vallahi
Ben üye olmadan önce (ki yeni üyeyim )hep okuyordum azmini gördükçe neden ben de yapmıyorum dedim. Bakalım gün sonunda neler yapacağız.
Ha gayret kızlar.