- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
Ben bugün gece 11'e kadar 3bin küsur adım atmıştım benim afacan uyuyunca bir saat tempolu yürüdüm evin içinde ve 10.000'e tamamladım.hiç de halim yoktu ama nasıl bir gaz geldiyse tamamladım,Bu akşam 8.208 adım atabildim arkadaşlar, sizler kaç adım attınız?
Süpersin canımBen bugün gece 11'e kadar 3bin küsur adım atmıştım benim afacan uyuyunca bir saat tempolu yürüdüm evin içinde ve 10.000'e tamamladım.hiç de halim yoktu ama nasıl bir gaz geldiyse tamamladım,
Günaydın canım bugün nasılsın?Süpersin canım
Tünaydın canım iyiyim biraz yorgunum, sen nasılsın?Günaydın canım bugün nasılsın?
Düne göre daha iyi sayılırım.Dün daha yorgundum sanki.oğlum sağolsun güne hep erken başlarız.sabah 7:30'da dikti ayağa yine.:)Tünaydın canım iyiyim biraz yorgunum, sen nasılsın?
Maşallah.ben de sizlerden gaza geliyorum:)Kızlar dün yazamadım 10.000 adım atmıştım bugün de 1 saat tempolu yürüdüm 9.000 attım akşama kadar bayağı bi adım atarım :) sizler de çok güzel gidiyorsunuz valla böyle devam :)
Yine iyi dayanıyorsun canım allah kolaylık versin:)Düne göre daha iyi sayılırım.Dün daha yorgundum sanki.oğlum sağolsun güne hep erken başlarız.sabah 7:30'da dikti ayağa yine.:)
Arada olur öyle ,kaçan kaçtı bırak kaçtığı yerde kalsın yarın daha iyi bir gün olur.Bugün 3691 adım atmışım şu saatten sonra da atmam büyük ihtimalle bir de yemeği biraz kaçırdım tam bir itiraf olduneyse yarından itibaren aynen devam edeceğim
Haklısın yarın yeni bir gün, çok iyi yürümüşsün. insan cidden attığı adıma bakınca mutlu oluyor. Bir de artık alışkanlık oldu hep bakıyorumArada olur öyle ,kaçan kaçtı bırak kaçtığı yerde kalsın yarın daha iyi bir gün olur.
Ben bugün 11.000 adım attım saatlerce dışarda dolaştık çok yoruldum ama attığım adımları görünce değdi yorgunluğuma dedim.
ben birazcık tembellik yaptım ve bu akşam da yapacağım çünkü iftar yemeğine gideceğiz ve mecburen bu akşam biraz geç yiyeceğimKimse yok mu huhu
Dün 7.000 adım attım hiç yürüyesim yoktu.bugün azimliyim o 10 bin adım atılacak.
Sizler ne yaptınız kızlar?
ben birazcık tembellik yaptım ve bu akşam da yapacağım çünkü iftar yemeğine gideceğiz ve mecburen bu akşam biraz geç yiyeceğim
yarın bir aksilik çıkmazsa 10.000 adım ile karşınızda olacağım
Kimse yok mu huhu
Dün 7.000 adım attım hiç yürüyesim yoktu.bugün azimliyim o 10 bin adım atılacak.
Sizler ne yaptınız kızlar?
Bugün tamamladım ,hiç adım atmak gelmiyordu içimden ucunu bir bırakırsam tutamam diye gaxs gelip tamamladım.Maşallah canım 10 bine tamamladın mı :)
bugün spora hazırım :) ebru şallı atıştırmalığı yapmak için aktardan malzeme aldım spordan sonra vakit bulursam yapmaya çalışacağımBugün tamamladım ,hiç adım atmak gelmiyordu içimden ucunu bir bırakırsam tutamam diye gaxs gelip tamamladım.
Bugün biraz yoğundum iş vs çoktu.
Yarın daha sıkı tutalımhafta sonu rehavetini ancak atabildim.
Sizler nasılsınız?
üşenmezsek eğer eski tempoya döneriz :)Bende yarına bıraktım canım inşallah kaldığımız yerden devam edeceğiz :)
Nasıl birşey bu atıştırmalık:) bugün bol bol adımımız olsun.bugün spora hazırım :) ebru şallı atıştırmalığı yapmak için aktardan malzeme aldım spordan sonra vakit bulursam yapmaya çalışacağım