Yürüyüş Günlüğüm/Hergün 10.000 Adım

İşe başladığımdan beri 4 kilo aldım yani iki ayda 4 kilo bravo bana tam bir zekiyeyim
Neyse derhal bu kilolardan kurtulacağım bunun için de akşam 18 den sonra yemek yemeyeceğim ve haftanın 5 günü 1 saat yürüyeceğim
Allahım bana güç verir inş:dua:

Başlangıç:71 Hedeflenen:65 çok zor geliyooooooooo ama başaracağım:KK55:

Bir diyete başlama klasiği olarak ben de p.tesi gününü seçiyorum:KK73:
Akşam altıdan sonra bir şey yememeli ve her akşam bir saat yürüyüş yapmalı bir program başlıyoorr:KK17::eek:
Bu yorum da burada başlangıç günü belirlemek adına dursun:KK33:
:dua:Umarım yemek işini alışkanlık haline getirebilirim :dua:

Bir diyete başlama klasiği olarak ben de p.tesi gününü seçiyorum:KK73:
Akşam altıdan sonra bir şey yememeli ve her akşam bir saat yürüyüş yapmalı bir program başlıyoorr:KK17::eek:
Bu yorum da burada başlangıç günü belirlemek adına dursun:KK33:
:dua:Umarım yemek işini alışkanlık haline getirebilirim :dua:

Basarilar dilerim.

Cevabınızı kaçırmışım :oops:
Cuma yazmıştım ya kendimce pazartesi başlamayı düşünmüştüm diyet misali:KK45:
Olmadı tabikii:KK48:
Ama ben de koşu bandı yok, tabana kuvvet
Sizin nasıl gidiyor?
İnsan bi başlangıç günü arıyo cidden :KK45:
Olsun kendinizi hazır hissettiğiniz gün başlarsınız yaz da geliyo hiç bırakmazsınız
Haftanın 4 günü yürüyorum bi aksilik olmazsa 4 eğer işim çıkarsa 3 gün kesin yürüyorum, biliyorum yükseltmem lazım günleri ama aksilikler işte :KK48: havalar iyice düzelince de dışarda yürürüm büyük ihtimal

İnsan bi başlangıç günü arıyo cidden :KK45:
Olsun kendinizi hazır hissettiğiniz gün başlarsınız yaz da geliyo hiç bırakmazsınız
Haftanın 4 günü yürüyorum bi aksilik olmazsa 4 eğer işim çıkarsa 3 gün kesin yürüyorum, biliyorum yükseltmem lazım günleri ama aksilikler işte :KK48: havalar iyice düzelince de dışarda yürürüm büyük ihtimal
Bahane isteyince her zaman var :)
Aslında yürümekten yana sıkıntım yok, çıktım mı yürürüm.çıkmak mesele :KK53:
Kaç adımdan başlamalıyım , rutini nedir. Nasıl fazlalaştırılır bir bilgim yok malesef. En son yürüyüşe çıktığımda 7000 adımım var, iyi midir ki o_O

Bahane isteyince her zaman var :)
Aslında yürümekten yana sıkıntım yok, çıktım mı yürürüm.çıkmak mesele :KK53:
Kaç adımdan başlamalıyım , rutini nedir. Nasıl fazlalaştırılır bir bilgim yok malesef. En son yürüyüşe çıktığımda 7000 adımım var, iyi midir ki o_O
Bence 7000 adım gayet iyi
Ben 1 saat tempolu yürüyüşü 10000 adım olarak hesaplamıştım yaz ortalarında telefondaki sayaç ile
İstersen zamanla arttırırsın bence çıkıp yürüyo olmamız bile yeter:halay:

Bence 7000 adım gayet iyi
Ben 1 saat tempolu yürüyüşü 10000 adım olarak hesaplamıştım yaz ortalarında telefondaki sayaç ile
İstersen zamanla arttırırsın bence çıkıp yürüyo olmamız bile yeter:halay:
Orası öyle zaten :KK53:
O zaman bugün başlayayım bari heves geldi :spor:

X