Ben iki gündür uykusuzum.Tatilde uyku düzeni gitti tatlım.Pazartesi derstte çocukları uyandırıp durdumöğretmenleri de arada uyumuyor değildi.
Uykusuzluğa hiç katlanamam.sinirlerim çok bozuk olur.Uyku düşkünü biri değilim fakat gece uykusunu 7 -8 saat almalıyım illaki.Çünkü ne kadar uykusuz olursam olayım gündüz asla uyuyamıyorumBen iki gündür uykusuzum.
Bugün 4 saat 56 dakika.
Dün yine 4.5 saat filan uyudum.
Tabiki ederimAllah kabul etsin dualarını.
Bize de dua edersen sevinirim.
Adımın çok güzel
Fatmacim tekrardan hoş geldinizTabiki ederim
HoşbuldumFatmacim tekrardan hoş geldiniz
Pazartesi günleri 8.30- 17.30 arası 10 saat artı nöbet,Roka35 bugun mu gec saatte dersin?
Allah güç kuvvet versin Roka mPazartesi günleri 8.30- 17.30 arası 10 saat artı nöbet,
Salı, perşembe, cuma, 11.30 -17.30 arası 6 saat dersim var canım.ama saat 18.00 den sonra evde oluyorum.
Ama her gün saat 7'de mutlaka kalkıyorum eşim ve kızım için. Saat 11'e kadar da ufaklığın ödevlerini ve kahvaltısını yaptırıyorumboş günümüz olsa da yapacak işiniz mutlaka var değil mi bebeğim
Teşekkür ederim canım biraz daha iyi eşim .Kilo sorunu yok sayılır.Oglanla guresirken ters bir hareket yaptığını söylüyor.Fitik yok.filmler temiz çıktı.Cok şükür.Allah güç kuvvet versin Roka m
Eşin nasıl oldu?
Kilo sorunu var mı?
Ağır mi kaldırdı?
Fıtık dan filan şüphelendi mi doktorlar.
İnşallah iyidir.
Ahh bu güreş merakiTeşekkür ederim canım biraz daha iyi eşim .Kilo sorunu yok sayılır.Oglanla guresirken ters bir hareket yaptığını söylüyor.Fitik yok.filmler temiz çıktı.Cok şükür.
Alışveriş ise yaramışBugün ki adım sayım
7.273
Henüz değil bugün şekerdi çikolataydı eşimin bayramlık alışverişini falan hallettik diğer aya da bana yapacağız inşallahAlışveriş ise yaramış
Bitti mi bayram alışverişi?
Alışınca bırakamıyor insan.Henüz değil bugün şekerdi çikolataydı eşimin bayramlık alışverişini falan hallettik diğer aya da bana yapacağız inşallah
Ayy her gün böyle adımlar atmak istiyorum ama bir kaç haftadır hava kötü gidiyor ve üstüne toz fırtınaları bitmek bilmiyor
Evet bi aralar çok yapıyordum bıraktım hatırlattığın iyi oldu yapacağımAlışınca bırakamıyor insan.
Leslie yap evde onla da adım oluyor hem de güzel sıkılaştırıyor.
Dışarı çıkamadığında onla yaparsın
Hahaha teşekkür ederim SudeFatmazell pro olmuşsun gözümden kaçmadı
Hayırlı olsun
Nasıl oldun ?
Hızlı karar mi verdin?
Bende bazen diyorum bakalım.
12 sene oldu bı olmadim