Canım tebrik ediyorum.6 lı rakamları gördün.Süpersinİlk kilo bildirimi benden olsunn
Bugün 69.4
Geçen hafta 70.4
Verilen 1 kg
İnşallah bende bu kiloyu görürüm. ama önümde çok uzun bir yol varİlk kilo bildirimi benden olsunn
Bugün 69.4
Geçen hafta 70.4
Verilen 1 kg
canımcım seninde çok çok maşallahın varrr. inşallah banada nasip olurGünaydın Güzeller
ikinci bildirimde benden olsun:)
sabah 1 bardak ılık limonlu su içildi
1 saatlik yürüyüş yapıldı çok şükür.
Kahvaltım
bol lor peyniri
1 greyfurt
tere,roka doydum mu doydum çok şükür
Sıra kilo bildiriminde :)
Geçen cuma 68 kg
Bu cuma 67 kg
Fark 1 kg çok şükür
Şimdi aylık bildirim:) benim bir ayım bugün dolduğu için yazıyorum.
Geçen ay 72 kg
bu ay 67 kg
fark 5 kg çok şükür.
Sağol kuzucuk sende maşallah azimlisin..Sabırlı ol ve pes etmeden devam et ve inan ki sende bu kiloları göreceksin.Bak havalar ısınıyor ve bizim pes etmememiz lazım :)canımcım seninde çok çok maşallahın varrr. inşallah banada nasip olur
Bildirim yapiyorum moralim cok bozuk suan
Baslangic 91.2
Gecen hafta 81.7
Bu hafta 81.2
Giden 500 gram
Toplam giden 10 kg
Günaydın Güzeller
ikinci bildirimde benden olsun:)
sabah 1 bardak ılık limonlu su içildi
1 saatlik yürüyüş yapıldı çok şükür.
Kahvaltım
bol lor peyniri
1 greyfurt
tere,roka doydum mu doydum çok şükür
Sıra kilo bildiriminde :)
Geçen cuma 68 kg
Bu cuma 67 kg
Fark 1 kg çok şükür
Şimdi aylık bildirim:) benim bir ayım bugün dolduğu için yazıyorum.
Geçen ay 72 kg
bu ay 67 kg
fark 5 kg çok şükür.
Diyet Başlangıç: 22 şubat
Başlangıç kilo: 91.4
Geçen 1.Hafta: 88.6
Geçen 2.Hafta: 88.1
Geçen 3.Hafta: 87.2
Bu Hafta Kilo : 85.1
Toplam verilen kilo 6 kilo 300gr ELHAMDÜLİLLAH
Canım çok şükür. 6.3 kg çok iyi çabanla, emeğinle başarıyorsun.Diyet Başlangıç: 22 şubat
Başlangıç kilo: 91.4
Geçen 1.Hafta: 88.6
Geçen 2.Hafta: 88.1
Geçen 3.Hafta: 87.2
Bu Hafta Kilo : 85.1
Toplam verilen kilo 6 kilo 300gr ELHAMDÜLİLLAH
Tatlım ulaşılamayacak, uzun bir yolun varmış gibi asla düşünme..Yaptığın programı akışına bırak,asla stres yapma sen 2 ay içinde kendini bayağı toparlayacaksın.Maşallah senin boyun uzun avantajlısın..Yeter ki sabredelim.İnşallah bende bu kiloyu görürüm. ama önümde çok uzun bir yol var
Sinemcim sen çok iyi gidiyordun ve çok emek veriyorsun o küçük bebeğinle lütfen kaçamaklarını ödül olarak adlandır ve ayda 1 gün kendine ödül ver onun dışında tartı gününe kadar sabırlı ol tatlım .ama bunun dışında evet kilo alacağına 100gr vermişsin almaktan kat kat iyi .Bu şansını iyi kullan canım.Gecen hafta 81.2
Bu hafta 81.1
Belliydi boyle olucagi ama iyiki okadar bozmama karsi kg almamisim bunada sukur
Aynen canım gitsin kilocuklar gelsin cıvıl cıvıl kıyafetler :))Gel canım gellll normal kiloya gel :)maşallah , gayet sağlıklı bir şekilde gidiyor kilolar , geri gelmemek üzere gitsin kilocuklar innşallahpeşinden takipteyim. ben de 67 olunca vücut kitle indeksim 24 e düşüyor yani artık fazla kilolu değil normal kiloda olmuş olacağım inşallah az kaldı
Menün her zamanki gibi mükemmel.. Suyu da eve gelince bol bol içersin.sabah:
sütlü yulaf kepeğinin ardından kocciye eşlik etmek adına lor ve 1 haşlanmış yumurta yedim
öğlen:
ufak parça tavuk
1 bardak taze kaynamış açık süt neskafeli
süzme yoğurt
su içemiyorum şu aralar çok yoğunum hep dışarıdayım ve sürekli tuvalete koşmamak için zorla 1 litre içiyorumdur tüm gün.
yürüyüş de yapamadım geçen hafta , ama bu hafta yapmak istiyorum en az 30 ar dk.
Canım,belki son yaptığın programlarla metabolizmanı hızlandırmış olabilirsin.Ama hepimiz biliyoruz ki sağlıksız beslenme de metabolizma hızını zamanla yavaşlatır.Sen yine kontrolu elinden bırakma ama kendini strese sokma fıstık.Eki Görüntüle 1797979
Kizlar bir bildirimde bende. Dun baya kek pasta yedim ona ragmen 400gr gitmis bende anlamadim bu isi:)
Bildiginizmi gecen hafta diyetlere basla bozlarla ugrastim ve en son pazartesi basladim diyetsiz saglikli beslenmeye aileme ne yapiyorsam aynisindan yiyorum hatta dun 12 yasimdan beri ilk defa pasta kek cikolatalari vicdan azabi cekmeden telasa girmeden yedim yiyeyim yiyebildigim kadar yarin diyete basliyicam dudunceleriyle yedim bu turlu hamur tatli borekleri((.
Pazartesi 81.7 kg basladim
Cuma yani bu hafta 80.1kg
Ve toplam bu hafta 1.6kg vermisim
Bende bu isin sonunu merak ediyorum acaba vermeye devam edicemmi Boyle beslenmeyle birisi bana Dese Boyle yiyerek kilo verdigini inanmam Zor olurdu dogrusu ama kendim tecrube ediyor ve gozlerime inanamiyorum:))
Iyi yapiyorsun Sinemcim biz benziyoruz sanki biraz diyetler iy gelmiyor ama evdekilerle beraber yiyip kilovermemiz icin bunlari cok cok tavsiye ederim:Selam hanimlar
Okudum.hepinizi ama cevap yazamadim
Hepiniz harikasiniz masallah diyim,bi tek ben sorunluyum bu hafta ama.kendimi toparlasim.cok sukur
Bugunku menum
1.5 saat yuruyus 3 lt su yesilcay
Sabah
1 greyfurt
1 yumurta
1 domates
Peynir
1 dilim cavdar ekmegi
Ara
Yarim kakaolu muz(enfes oluyo cikolata yemis gibi oluyorum)
Oglen
Yarim greyfurt
2 kabak dolma
Bol yogurt
Aksam
Yarim.greyfurt
1 dolma
Tavuklu salata
Dahada bisi yiyip icmem
Artik evdekilere pisirdigimden yiyorum
Bakalim 1 hafta bu metodla ilerlicem insallah etkili olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?