• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

I istikrar58 canım börek ve kadayıf dışında menün güzel.Nasıl kilo vermen devam ediyor mu?
@sinem866 Sinemcim moralini bozma lütfen eğer kaçamak yapmıyorsan duraksamaya girmiş olabilirsin.Yürüyüşünü biraz arttırıp yediklerini kontrol altında tutarsan kilo vermen devam eder.Sen kendi bünyeni daha iyi bilirsin 5 ten sonra yemeyi kesersen faydasını mutlaka görürsün.
@sinem866 miniğini yerimize öp..Ne tatlıdır o şimdi :)
suyabenzemek suyabenzemek Fatmacım Maşallah sana..Yarın çok güzel bir sonuç alacağına inanıyorum.Şimdiden heyecanlandım:)
orignate orignate
Betülcüm herzaman ki gibi harika bir menü ile karşımızdasın :) Maşallah sana

Bugünkü menüm
Sabah 1 fincan 9 lu çay
1 saatlik yürüyüş yapıldı
kahvatim
1 kase ev yoğurduna 1 er kaşık yulaf ezmesi,ruşeym ekledim
tere Afiyet olsun bana:)
2. Öğünüm dışarıdaydım
1 paket limonlu eti form bisküvi
1 fincan 9 lu çay (başka birşey yemek istemedim)

Kızlarr geçte olsa buraya uğrayabildim.
Hemen bildirim yapıyorum
1000 ip atlama
2 saat yürüyüş
spor prog. 11. gün
1.5 lt su
güzel diyet
Yarın inşallah güzel haberlerle dönerim size

Günaydın canlarım :)
Sabah bir fincan 9 lu çay
1 saatlik yürüyüş yapıldı.Çok şükür
kahvaltım
2 yumurta
2 ceviz
tere,roka. Çok şükür

Kızlar bugün bana tam 1 ay oldu
Hemen kilo bildiriyorum.

91.4 kilo olarak diyete ve spora başladım
şimdiki kilom
index.php

suyabenzemek suyabenzemek Fatmacım Maşallahh.. Sabrın,azmin karşılığını aldın.Senin için çok mutlu oldumm 2. Ayına adım atıyorsun inşallah bu ayda senin için çok iyi geçer.Canım bugün canının çok istediği bir iki şey yiyebilirsin.Ödüllendir kendini yarın tam gaz devam edersin :)

Aysecim telefonumda problem var bazen yazamiyorum. Kiloyu cok onemsemiyorum artik diyette yapmak istemiyorum her diyetle verdigimi zamanla iki kat olarak geri almisimdir:)) ama cumalari gondericem bilmem eksilirmi cok onemli degil artik:))
Fatmacim tebrik ederim sabrinin devamini dilerim cok Guzel vermissin masaallah sana:)
Sinemcim sende kaboldun neler yapiyorsun ailenin yediklerinden yiyorum yazmistin nasil gidiyor? Zencefil cayiyi iciyormusun

ara:
puding kakaolu(ilk defa kakao kullandım sınırlı izinli vardı zaten)(yağı azaltılmış kakao)
salatalık

akşam:
3 bardağa yakın ayran içtim (salatalık,maydonoz,sarımsak,yeşil nane, yoğurt karışımlı)
30 dk yürüyüş
1,5 litre su

bugün kipadan vanilya aroması buldum , gerçekten nefis bir şeymiş ya ,yaptığım tatlılar şenlenecek

Kizlar yarin bende yuruyusle araniza donuyorum insallah:) Aysecim dogru yapiyormussun sakin kosmaya baslama ideal kilona inene kadar eger basen bolgede problemin varise benim gibi. Ancak yurume ve orta tempodaki sporlar inceltiyormus:)) Yediklerime daha dikkat edicem evde:) disarida deniyicem ama miktarini daha da kisarak hepten kisinca bana iy gelmiyor bunu biliyom:(:(:(

kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
peynir
çay

öğlenleyin arkadaşlarla buluşacağız kurabiye denedim ilk defa yanımda götürmek için çayın yanına . tadını ben çok beğendim .

MALZEMELER (20 adet için)
-1 yumurta
-4 yk yulaf kepeği
-3 yk yağsız yoğurt
-4 yk lor(az tuzlu olan bir peynir seçin.tercihen kendi yaptığınızı kullanın)
-3 yk toz tatlandırıcı
-1 tatlı kaşığı kakao
-1/2 paket kabartma tozu
-4-5 damla tereyağ aroması
-6-7 damla vanilya aroması
Fırın 180 derecede ısıtılır.Kepek,tatlandırıcı,kakao,kab.tozu ve lor iyice karıştırılır.Yumurta,yoğurt ve aromalar eklenerek çırpılır.(Lorun iyice ufalanmasına dikkat edin ki yerken ağızda hissedilmesin.)
Yağlı kağıt üzerine kaşık yardımıyla istenen büyüklükle paylaştırılır ve yaklaşık 20 dk.pişirilir.
Soğuyana dek fırında bırakılır.
Afiyet olsun:)

bir de beze yaparım belki yanına google dan bakıp daha önce yapmıştım çok hoş olmuştu.

kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
peynir
çay

öğlenleyin arkadaşlarla buluşacağız kurabiye denedim ilk defa yanımda götürmek için çayın yanına . tadını ben çok beğendim .

MALZEMELER (20 adet için)
-1 yumurta
-4 yk yulaf kepeği
-3 yk yağsız yoğurt
-4 yk lor(az tuzlu olan bir peynir seçin.tercihen kendi yaptığınızı kullanın)
-3 yk toz tatlandırıcı
-1 tatlı kaşığı kakao
-1/2 paket kabartma tozu
-4-5 damla tereyağ aroması
-6-7 damla vanilya aroması
Fırın 180 derecede ısıtılır.Kepek,tatlandırıcı,kakao,kab.tozu ve lor iyice karıştırılır.Yumurta,yoğurt ve aromalar eklenerek çırpılır.(Lorun iyice ufalanmasına dikkat edin ki yerken ağızda hissedilmesin.)
Yağlı kağıt üzerine kaşık yardımıyla istenen büyüklükle paylaştırılır ve yaklaşık 20 dk.pişirilir.
Soğuyana dek fırında bırakılır.
Afiyet olsun:)

bir de beze yaparım belki yanına google dan bakıp daha önce yapmıştım çok hoş olmuştu.
nasıl uğraşıyorsun böyle şeylerle hayranım valla. ben o gün evde ne piştiyse kararında yer kalkarım. çok azdır kendime özel birşeyler hazırladığım

nasıl uğraşıyorsun böyle şeylerle hayranım valla. ben o gün evde ne piştiyse kararında yer kalkarım. çok azdır kendime özel birşeyler hazırladığım

çok uğraşmayı sevmiyorum aslında normal yemeklerimi en basitinden haşlayıp geçiyorum. deniyorum yine de arada. misal bugün güne gidicem . hiç bişey yememek olmaz tavuk da haşlayıp götüremem ya da gitmemeyi tercih ederdim. mecbur denemiş oldum bugün. çayın yanında beni kandıracak

diyyette olup kurabiye yiyebilmek büyük mutluluk veriyor :KK9:

öğlen sadece kurabiyelerimi yedim çok bile geldi akşam yiyebilecek miyim bilmiyorum. kurabiyeleri yedikten sonra zerre tatlı istemiyor canım :KK51:
akşama belki haşlanmış tavuk yerim

tartımı da yeniledim bayanlar tefal aldım bakalım , eski tartıyla karşılaştırınca değiştirmekte haklıymışım gerçekten 2 kg kadar oynuyor:KK62:

Back