• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Evet Aysecim boyle devam edeyim yazma isini burakmasan iy olur olucak gunluk yine yazicam ve tartilicam gunde 100 gram versemde yeter:) yavas verilen kilolar daha kalici oluyormus yavas yavas istah azaltma yaparak:) bugun kostum yurudum 35 dakika acik havada cok sukur ama ayak bileklerim agiriyordu bendede agri hisedince yuruyordum bedenimizi dinlememiz gerekiyor:)

Merhaba kizlar, yeni okudum yazilarinizi hepinize cok tesekkur ederim.

Gizemcim Evet kalib diyetler bana iy gelmedigini anladim sagligim daha onemli deyib az yiyerek zayiflayacagim zaten evimde agir yemek kizartma yapmam borek tatlilarida misafir geldiginde yada sadece haftasponu 1 gun ailece toplandigimizda onun disinda saglikli besleniriz zaten oylede devam edicem insallah:)

Sinemcim cok Sagol destegin icin cok sevindim malesef hicbir diyete donmek istemiyorum diyet keciyorum deyince aklima olmadik yemek hayatimda canim istemeyecek seyler geliyor:)) Ama simdi ruhum cok rahat bedenimi dinliyicem bir sure sporuda eksik etmeden az az versemde o da kar:)

Aysecim cok haklisin hareketsiz Zor bazen asiri yukleniyoz sonra pes etmek kolay oluyor malesef. Ins bir sure daha devam ederim sanirim burakmamaya calisicam burayi:)
Hepinizi optum bu arada dun diyeti buraktim normal beslendim 200gr gitmis spor yapmamama ragmen:)
Cok sevndm senn adina canim duymussundur mutlaka sok diyetlerde cok ac kaldigin zaman beyin kitlik sinyali veryr ve vucuda gren basit bir salataligi bile yaga ceviriyr az olsun oz olsun illa su gun su kadar kilo verxem dersek stres yaparz ve hitmonlarimiz yag yapabkr ayda 1 kilo bile versek kar hatta kilo almasak.bile kar acele etmeyelm hic en guzeli bende senn gbi cok sabrsizim sok diyet yapa yapa 90 dan 98 e ciktim 1 yilda keske az ve sk yiyip ayda 1 kilo verseydm de byle olmasaydim

Cok sevndm senn adina canim duymussundur mutlaka sok diyetlerde cok ac kaldigin zaman beyin kitlik sinyali veryr ve vucuda gren basit bir salataligi bile yaga ceviriyr az olsun oz olsun illa su gun su kadar kilo verxem dersek stres yaparz ve hitmonlarimiz yag yapabkr ayda 1 kilo bile versek kar hatta kilo almasak.bile kar acele etmeyelm hic en guzeli bende senn gbi cok sabrsizim sok diyet yapa yapa 90 dan 98 e ciktim 1 yilda keske az ve sk yiyip ayda 1 kilo verseydm de byle olmasaydim
Cok haklisin canim hatta sk sk yemeye de gerek kalmiyor bugun gec yedim kahvaltiyi kahvaltidan yaklasik 4 saat gecti bitki caylarimi ictim yemek Canim istemiyor:)) korkmuyorum biraz sonra yeme yasagi gelicek diye okadar yormisumki bedenimi yillarca o diyet bu diyetlerle saglikli beslenme en iyisi zaten simdiki gibi bilincli beslendigim gibi beslenseydim hic kilo sorunumda olmazdi:) neyse hep beraber devam kizlarrr havalar cok Guzel burda gunesli:)) bahar havasi

kızlar önce bugün ne içtim ne yedim onu yazma gereği duydum. uyarılarınız tavsiyeleriniz özenle dikkate alınır:KK66::KK66:

SABAH
2 haşlanmış yumurta
bol maydanoz
az peynir zeytin
1 dilim kepekli ekmek
AKŞAM
10 dal karnıbah haşlaması üzerine bol sarımsaklı yoğurt
1 tane karnıyarık
10 çatal kadar ciğer kavurması
İÇECEK
2.5 lt su
1 fincan 5li karışık çay

SPORLARIM
1000 ip atlama
2 saat yürüyüş
spor prog. 7. gün

ELHAMDÜLİLLAH BUGÜNÜDE ATLATTIM

image.jpg 7 Gun 15/03/16
81.2kg. -200gr vermisim cok sukur

Sabah yarim limon suyu+buyuk bardak ilik su

Spor 35 dakika acik havada kostum yurudum:)

Kahvaltim: 5 zeytin, 1 haslanmis yumurta, haslanmis karnabahar, salatalik, 1/2 avokado, 1.5dilim tam bugday ekmegi, 4 finding, yesil cay
Elhamdulillah doydum kendimi cok iyi hisediyorum:))

Oglen: dunki diyetimden kalan kinoa ve cilek uzerine az sut ekleyip yedim hosumada gitti:)), 1 incir, 3 findik, zencefil ve karanfilli cay,

Ara: 1 greypfruit, 3 findik, 1 kuru incir, yesil cay

7:30 Aksam: 1 etli ve 1.5 ispanakli gozleme, 1.5 kase yesil mercimek corbasi, yesil salata, yesil cay

Aksam da 35 dakika yurudum sadece yurumek istedigim icin:)

Selam hanimlar
Bugunku menum
3 lt su 2 kupa yesilcay yarim lt lahana maydonoz limon suyu
Sabah
3 dal kivircik
Peynir
1 domates
1dilim tam bugday
2 yesilzeytin
Oglen
Tavuk pirzola
Yarim greyfurt
Aksam
Yogurt
Kabak dolma

Fatmacimm harika gidiyosun masallah asla kacamak yok vallahi bayildim menune ☺

Leylacim eski duzenine mi dondun tatlim
Bak stres yapmadigin surece kilolar gidiyor ,devami gelicek insallah
Sinemcim kilo vermek icin uyguladim hic bir diyetlerime donmedim canin. Aileme be hazirliyorsam ondan doyana kadar yiyorum hatta dun Aksam 2.5 gozleme cok bile geldi yurume istegi duydum:) onun disin bir belgesel izlemistim bayan butun diyetleri debris kilo vermis Ama devamli geri almis sonunda migde problemi yasamaya baslayinca taze zencefil cay icmeye baslamis gunluk benim yaptigimda o 4-5 kadar sabah demledigim taze zencefill ve karanfil cayi icine bal ve limon ekleyip iciyorum kahvaltindan sonra 5 kadar. 1.3litre demliyorum

image.jpg
8 Gun 16/03/16
80.8kg -400gr
Limonlu su
Spor 50 dakika acik havada

Kahvalti: 3 dilim ekmek, 1 has. Yumurta, 1/2 avokado, peynir, sotelenmis mantar ve kabak yagsiz, haslanmis karnabahar, domates biber, 5 zeytin. Yesil cay,

Ara: 4 hurma, 1 greyfruit, 5-6 findik, zencefil cayi

Aksam: 2 kase kirmizi fasulye corbasi, 3 dilim ekmek

50 dakika yuruyus acik havada

dün vaktim olmadı yazamadım . kaçamaksız diyet ve 1 saat yürüyüş yaptım. bir de gece yarısına kadar temizlik yaptım .malum bahar temizliği , böyle bir hafta sürecek sanırım bugün de devam :KK51:

kahvaltı:
1 yumurta
domates
salatalık
sütlü neskafe gold
lor

bu arada ek bilgi :
dukanda süt ürünlerinin yağsız olanlarını seçin diyor ama ben hep yağlı yedim .mandıradan süt alıyorum kendi yoğurdumu mayalıyorum sütünü içiyorum kaymağını ayırarak. paket süt alırsam yarım yağlı alıyorum .peynirlerden de kaşar vb. harici yiyorum kilo vermemde bir zararı olmadı.genellikle eve az tuzlu köy peyniri alırız ondan yiyorum canım istedikçe. diyet ürünler bana sağlıklı gelmiyor. ilk başlarda kendimi teselli etmek için light kolaya vurmuştum kendimi o konuyu da aştım artık canım istemiyor.
bugün dukanımın 21. günü gün geçtikçe benimsediğim doğrudur.

ayrıca aşırı tatlı ve paket hazır ürün(cips, tatlılar, jelibon) tüketen ben ,onları kesince bariz faydasını gördüm .mesela 21 gündür

yemek yedikten sonra uyku ve ağırlık basmıyor.
unutkanlığım vardı bariz derecede azaldı hatta yok oldu
sabahları ekşimiş mideyle bulantıyla uyanmıyorum
:nazar::nazar::nazar:

bende gördüğüm negatif yanları ise
mütemadiyen üşümem
baş dönmesi göz kararması(diyetten önce de olan bir şeydi ama ağzıma tatlı atınca geçiyordu, kan şekerim düşüyor,şimdi tatlı yiyemediğimden biraz uzun sürüyor):KK57:

bu sebeple yakın zamanda kan tahlili verip olumsuz bir şeyler var mı diye baktırıcam.

Günaydın Güzellerrr
Sabah 1 bardak limonlu ılık suyumu içtim.Şifa olsun bana
1 saatlik yürüyüşümü yaptım ama ağrılarım devam ediyor :(
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta işe geç kalıyordum başka birşey yiyemedim
birazdan 9 'lu çayımı içeceğim.

ayşeee sen hiç bildirimde bulunmuyosun
hayır olsun inşallah
Fatmacım günaydın bir iki gündür tadım yok.Bacaklarımin, kalçamın kemiği çok ağrıyor.Bir iki gündür yürüyemedim.Birde dün çok yoğundum.Oturmaya fırsatım olmamıştı kuzucuk.Seni de çok çok tebrik ederim.Devamı gelsin inşallah.Mükemmelsin :)

Selam hanimlar
Kendimi gunlerdlr toparlayamadigim icin vicdan azabi cekiyordum
Bugun yemin ettim 3gun atak yapicam ve bidahada diyetimi bozmicam
Tavuklarimi hazirladim bol su ve yesil cay icicem bu yapay sislikten hemen kurtulucam
Bugun daha once 24 kg verirken yaptigim uygulamayi tekrar baslattim ve inanilmaz faydasini gordum ,herzamankinden daha fazla terledim ve vucudum daha fazla isindi

Denemenizi cook ama cok isterim
2 tatli kasigindan yapilmis sekersiz 1kupa sutlu turk kahvesi ,1 kere deneyin (size dokunmuyorsa bunyenize)inanin faydasini goruceksiniz. Bundan sonra her spor dan yarim saat once icicem

Yarın tartı günü canlarrrr
beslenmemize,sporumuza dikkat edersek sonuçlar yüzümüzü güldürür

Bugun 300 gr daha gitmis kizlarrr:))
Sinecim sevindim kendini toparlamana insan deniye deniye kendisine be iyi gelicegini anlayabiliyor yillardir en 10 yilimi diyetkoliklik:))) yaparak gecti hicbir faydasina gormedim sadece gecici olarak yarin diyete basliyicam diye kac gece olmadik seylerden kalori bombarumanina koydum bedeni sonunda hayat tarzi degidiklikmis bana uyan onu kesfettim:). Kahveni denemeyi isterdim ama bana kahve iyi gelmiyor cok seviyorum Ama uzak durmayi tercih ediyorum
Aysecim bi doktorami gozuksen yada Eve stretching hareketleri pilates falan denesen endiselendim senin icin

[hQUOTE="sinem866, post: 45652065, member: 289765"]Selam hanimlar
Kendimi gunlerdlr toparlayamadigim icin vicdan azabi cekiyordum
Bugun yemin ettim 3gun atak yapicam ve bidahada diyetimi bozmicam
Tavuklarimi hazirladim bol su ve yesil cay icicem bu yapay sislikten hemen kurtulucam
Bugun daha once 24 kg verirken yaptigim uygulamayi tekrar baslattim ve inanilmaz faydasini gordum ,herzamankinden daha fazla terledim ve vucudum daha fazla isindi

Denemenizi cook ama cok isterim
2 tatli kasigindan yapilmis sekersiz 1kupa sutlu turk kahvesi ,1 kere deneyin (size dokunmuyorsa bunyenize)inanin faydasini goruceksiniz. Bundan sonra her spor dan yarim saat once icicem[/QUOTE]
Canım bunu bugün mutlaka deneyeceğim ama kahvemi sütsüz yapsam nasıl olur.Sütlü kahve pek hoşuma gitmiyor da..

Back