Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

ca Canım Süpersin..Haftaya 7 li rakamlar göreceksin inşallah :)
Böyle bir devam et bakalım nasıl olacak merak ediyorum.
Canım haklısın hiç dinlenmeden yürüdüğü için böyle oldu.Haftasonu spora mola vermeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım.

Ca Canım yaptığın programı kendine göre uyarlaman çok yerinde bir karar.Onun dışında üşüme bende de ara ara karnımı iyi doyurmadığımda oluyor o günlerde sık sık sıcak yeşil çay vb.İçiyorum ,sıcak duş alıyorum iyi geliyor.

baş dönmesiyle ilgili kitapta bir bölüm buldum bugün. Tuzu çok azaltmak tansiyonu düşürür diyordu. bir de 1,5 litreden fazla su içmek de aynı şekilde etki yaratıyormuş .deneyeceğim bakalım bir kaç gün..

Leylacim sana iyi gelmiyorsa tabiki icme ,harikasin 300 gr daha gitmis darisi basina insallah

Aysecim bende sade icemedigim.icin sut ekledim,sen sade icebiliyorsanno daha da guzel olur canim,deneyiminin sonucunu bekliyorum,ayni etki sendede olucakmi ☺

öğle yemeği
haşlanmış tavuk
brokoli haşlanmış
yoğurt
Benimde ayni sikayetlerim.var aslinda,ozellikle bas donmesi oluyor
Su icmeyi ben cok abartiyorum.aslinda bide yesilcayi ,yedigim tum etler tuzsuz oluyor
Bu arada bende peynir sut v.s hic light almiyorum evde olanalri yiyorum

Benimde ayni sikayetlerim.var aslinda,ozellikle bas donmesi oluyor
Su icmeyi ben cok abartiyorum.aslinda bide yesilcayi ,yedigim tum etler tuzsuz oluyor
Bu arada bende peynir sut v.s hic light almiyorum evde olanalri yiyorum

onlara bi dikkat et bakalım sen de farkedecek mi

akşam
dukan makarna (tam becerememiş olabilirim deneme oldu )sonra hızımı alamadım hazırladığım makarna çıtırlarını süte kattım tarçınla cornflex olarak yedim tatlandırıcıyla.
bugünkü yulaf kepeğimi aştım ilk defa 4 kaşık kadar yemişimdir
salatalık
domates
yoğurt

yeme krizine girdimmm imdat

Tatlandirici tetiklemis olabilir Canim gecmesini bekle istersen bitki caylari icerek:)

9 Gun 17/3/16
80.5kg -300gr
Limonlu su
30 dakika spor

Kahvaltim: Dunkiyle ayni:)

Ara: cikolata, zencefil cayi, findik, hurma, kucuk dilim kremali kek:)

Aksam: 2 kase mercimek corbasi, 2 dilim ekmek, 3-4 tane kofte zeytin yagda kizartilmis kofte. Yesil cay

Ara: buyuk dilim pasta, yesil cay

Dün akşamki krizden sonra sadece suyla çay içtim. Evet tatlandırıcı yaptı zannımca .Bir de çıtır çıtır sıcak dukan makarnaları görünce dayanamadım ..
Kahvaltı
Bu sabah da yulaf kepeği gevreği yaptım tarçınlı sütlü
Yumurta
Lor

Eklentiler

• image.jpeg
    48,3 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…