Canım Süpersin..Haftaya 7 li rakamlar göreceksin inşallah :)Bugun 300 gr daha gitmis kizlarrr:))
Sinecim sevindim kendini toparlamana insan deniye deniye kendisine be iyi gelicegini anlayabiliyor yillardir en 10 yilimi diyetkoliklik:))) yaparak gecti hicbir faydasina gormedim sadece gecici olarak yarin diyete basliyicam diye kac gece olmadik seylerden kalori bombarumanina koydum bedeni sonunda hayat tarzi degidiklikmis bana uyan onu kesfettim:). Kahveni denemeyi isterdim ama bana kahve iyi gelmiyor cok seviyorum Ama uzak durmayi tercih ediyorum
Aysecim bi doktorami gozuksen yada Eve stretching hareketleri pilates falan denesen endiselendim senin icin
Canım yaptığın programı kendine göre uyarlaman çok yerinde bir karar.Onun dışında üşüme bende de ara ara karnımı iyi doyurmadığımda oluyor o günlerde sık sık sıcak yeşil çay vb.İçiyorum ,sıcak duş alıyorum iyi geliyor.dün vaktim olmadı yazamadım . kaçamaksız diyet ve 1 saat yürüyüş yaptım. bir de gece yarısına kadar temizlik yaptım .malum bahar temizliği , böyle bir hafta sürecek sanırım bugün de devam
kahvaltı:
1 yumurta
domates
salatalık
sütlü neskafe gold
lor
bu arada ek bilgi :
dukanda süt ürünlerinin yağsız olanlarını seçin diyor ama ben hep yağlı yedim .mandıradan süt alıyorum kendi yoğurdumu mayalıyorum sütünü içiyorum kaymağını ayırarak. paket süt alırsam yarım yağlı alıyorum .peynirlerden de kaşar vb. harici yiyorum kilo vermemde bir zararı olmadı.genellikle eve az tuzlu köy peyniri alırız ondan yiyorum canım istedikçe. diyet ürünler bana sağlıklı gelmiyor. ilk başlarda kendimi teselli etmek için light kolaya vurmuştum kendimi o konuyu da aştım artık canım istemiyor.
bugün dukanımın 21. günü gün geçtikçe benimsediğim doğrudur.
ayrıca aşırı tatlı ve paket hazır ürün(cips, tatlılar, jelibon) tüketen ben ,onları kesince bariz faydasını gördüm .mesela 21 gündür
yemek yedikten sonra uyku ve ağırlık basmıyor.
unutkanlığım vardı bariz derecede azaldı hatta yok oldu
sabahları ekşimiş mideyle bulantıyla uyanmıyorum
bende gördüğüm negatif yanları ise
mütemadiyen üşümem
baş dönmesi göz kararması(diyetten önce de olan bir şeydi ama ağzıma tatlı atınca geçiyordu, kan şekerim düşüyor,şimdi tatlı yiyemediğimden biraz uzun sürüyor)
bu sebeple yakın zamanda kan tahlili verip olumsuz bir şeyler var mı diye baktırıcam.
Ca
Canım yaptığın programı kendine göre uyarlaman çok yerinde bir karar.Onun dışında üşüme bende de ara ara karnımı iyi doyurmadığımda oluyor o günlerde sık sık sıcak yeşil çay vb.İçiyorum ,sıcak duş alıyorum iyi geliyor.
Benimde ayni sikayetlerim.var aslinda,ozellikle bas donmesi oluyoröğle yemeği
haşlanmış tavuk
brokoli haşlanmış
yoğurt
inşallah yarın hepimizde çok mutlu oluruzYarın tartı günü canlarrrr
beslenmemize,sporumuza dikkat edersek sonuçlar yüzümüzü güldürür
Benimde ayni sikayetlerim.var aslinda,ozellikle bas donmesi oluyor
Su icmeyi ben cok abartiyorum.aslinda bide yesilcayi ,yedigim tum etler tuzsuz oluyor
Bu arada bende peynir sut v.s hic light almiyorum evde olanalri yiyorum
inşallah yarın hepimizde çok mutlu oluruz
bendeeeeeyarını sabırsızlıkla bekliyoruuumm
Yarin puding yapmak icin malzemerini alicamonlara bi dikkat et bakalım sen de farkedecek mi
Ben belki guzel haberler veremicem sizeinşallah yarın hepimizde çok mutlu oluruz
Tatlandirici tetiklemis olabilir Canim gecmesini bekle istersen bitki caylari icerek:)akşam
dukan makarna (tam becerememiş olabilirim deneme oldu)sonra hızımı alamadım hazırladığım makarna çıtırlarını süte kattım tarçınla cornflex olarak yedim tatlandırıcıyla.
bugünkü yulaf kepeğimi aştım ilk defa 4 kaşık kadar yemişimdir
salatalık
domates
yoğurt
yeme krizine girdimmm imdat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?