Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Canim bende b 12 eksiligi hep vardi,sali gunu kan tahlili yaptiricam onun sonucuna gore doktor verir sanirim,kilo vermeye etkisi oldugunu bilmiyodum,aksine kilo aldirir diye biliyordum canim
Zencefil karanfil cayini aktardanmi alip karistirmaliyim yoksa hazir sallama caylarda olabilirmi ,umarim işe yarar ne yapicagimi sasirdim bu sira ☺
Kilom sabitlemeye calisiyor sanirim kendini bu sira gram oynamiyor ☺

dün akşam sasdece lor yedim çayın yanında , annemgilde kaldım zaten.
benim yeme krizinin sebebi belli oldu dün adet oldum . adet düzenim karman çorman oldu ya

sabah
çayın yanında lor
yumurta
dukan ekmek
domates
salatalık

öğlen
menemen
yoğurt
süt

malum adet dönemi kipayı bir turlamam lazım acil tatlıya ihtiyacım var canım hazır pudinglerden istiyo light bulursam dolduruciim sepeti

yok ya ne kipası , oraya gidersem ben çizgimden çıkabilirim . en fazla karşı bakkala gidip bir kutu light cola alayım. bu konuyu böyle kapatayım . şimdi pudingimden yaptım yiyemedim hoş gelmedi.

bu sadece kriz ve geçecek inşallah bir litre su daha içeyim, sıcak bir duşa gireyim kendimi rahatlatayım

Sinemcim B12 eksik olursa enerjy az oluyor dolayisiyla yeme istegimiz cogaliyor diye biliyorum bende tabi doktorun en dogrusunu der
Taze zencefil aliyorum minik minik suya ekleyip kaynamaya basladiktan sonra kisik ateste 5 dakika kaynatiyorum. 15 dakika soguduktan sonra limon ve bal ekleyince cay hazir oluyor.
Karanfili bosver bence onemli olan zencefil ama migde problemim varsa tavsiye edilmiyor doktoruna sorabilirsin onuda:)

Canim bilmiyorum bal oluyormu yada agave kullanabilirsin
1 kasik toz tarcina 1 kasik bal ve agave karistirip yaninda yesil ve mate( cok istah kesiyor bu cay) tatli ihtiyacini karsiliyabilirsin. Insallah cabuk gecer krizin dus alip 20 uyumakta ise yarina yariyabilir.

bal kullanmıyorum zencefili çok severim çayını yapayım , karnımda ağrıyor zaten sıcak sıcak iyi gelir belki.
tavuk haşladım onu didikliyorum şu an ..

Öğleden sonra
haşlanmış tavuk yedim
1 bardak zero içtim
1 bardak sütlü kahve içtim
1 bardakta kuşburnu-zencefil çayı içtim

Akşama bir şey yiyemeyeceğim yetti
30 dk yürüdüm
1-1,5 litre su içtim

Kendimi şiş hissediyorum ya öff

11 Gun

Limonlu suyumu ictim:)

Kahvaltim
biraz avokado, peynir, salatalik, 3 zeytin, Yulafli sut, bal, yesil cay.

Oglen
Yesil mercimek salatasi, tek avuc icin kadar patatesli borek, muhallebili kadayif, siyah cay:)

Aksam:
Yesil mercimek haslanmis, kofte sandivic, 1 greypfruit

Kizlar gunaydin
Her sabah tartiliyorum ve hep 100 er gram fazla cikiyorum
2 haftadir kg vermem durdu okadar moralim bozukki basim agridi ne yapicam bilmiyorum
Mart sonunda 8 li rakamlardan coktann kurtulmus olmam lazim di
Eskiden oldugu gibi 5 den sonra yemek yeme olayini kapatmam lazim
Off bugunum kotu gecicek gibi

Sinemcim gercekten 6-7 sonra yememek cok onemli kendimde tecrube ettim:)
Onun disinda kiloya kafayi takma inadina devam et uyguladigin programina ama kilo alman saglik sorunun yok ise fazla aldigin kaloriden kaynaklaniyordur yok degilse o zaman emzirmiyorsan 1 gunluk sebze suyu detox uygula yada yesil elma gunu yap sadece elma
Bende artik gunluk gondermiyorum kilomu artik anladim nasil kilo verdigimi

Canim Elma diyeti yapabilirim,daha once denemistim,eninde sonunda gidicek ama beni zorluyo bu sira,kafaya taktikca hic gitmicek en iyisi bosverim ☺
6 dan snr hic bisey yemicem bakalim eksilere gecicekmiyim

Kızlaarrrr
Yarın benim tam 1 ayım doluyor
Hemen hemen hiç kaçamak yapmadım
Bir iki gün dışında sporumu hiç aksatmadım
Suyumu içmeye gayret ettim
Akşam 6 dan sonra az meyve harici birşey yememeye gayret ettim.
Yarın sonucu sizlerle paylaşcam inşallah

öğlen selçuk a gezmeye gittik piknik yaptık
haşlanmış tavuk
lor
süzme yoğurt
üçgen peynir yedim.
1,5 litre su içtim
30 dk evde yürüdüm sabah
dışarıda gezdik 1-2 saat

akşam
maydonozlu naneli bol yoğurtlu ayran(adet döneminde ödem tutmamak için)

sinemcim eğer kalorini fazla almıyorsan kilo vermen duraksamaya girmiş olabilir. 4 günlüğüne atak ya da detoks yaparsan bir de bu 4 gün 60 ar dk yürürsen kilo vermen devam edecektir muhakkak kaçışı yok . dukandayken kilo vermem duraksayınca o şekilde yapmıştım işe yaramıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…